FRIDAY FAVOURITES: October

 photo Desktop3417.jpg

Het is alweer de laatste vrijdag van de maand. De laatste vrijdag van de tiende maand van 2017. Woaaa time flies. Vandaag is DAG 300 VAN 2017. Damn. Kun je geloven dat 2017 nog maar 65 dagen bevat. Dat is NIETS. Oké, genoeg over het vliegen van de tijd, tijd voor mijn favorieten van deze maand.

Favourite Feeling – Positieve reacties op mijn boek

Een boek schrijven is een. Je eigen boek in je handen houden is twee. Maar het meest bijzondere is als anderen ook daadwerkelijk jouw boek lezen. En als de reacties van die lezers dan ook nog eens overwegend positief is, dan is dat de overtreffende trap van ‘het meest bijzondere’. Dankjewel lieve lezers. Voor jullie bemoedigende woorden en lieve berichtjes op social media en hier op mijn blog.

Favourite Beauty Product – Mario Badascu Drying Lotion
 photo IMG_1335.jpg

Dit werk. Echt. Mario Badescu Drying Lotion is een spot treatment dat puistjes binnen no-time uitdroogt. Als je het op tijd op een onderhuids mormel stipt, kan het in sommige gevallen zelfs een allesvernietigende  vulkaan voorkomen.

Favourite Song – Martin Garrix + Matisse & Sadko – Forever

Dit nummer is pas een weekje oud, maar durf nu al te zeggen dat dit een ‘klassieker’ gaat worden, voor mij dan. Zo mooi. Martin Garrix werkte eerder samen met Matisse en Sadko voor Breakthrough The Silence, Dragon en Together, alle drie ook favorieten van mij, dus ik wist eigenlijk van te voren al dat ik hier gelukkig van zou gaan worden. Het nummer is vrolijk en melancholisch tegelijk. Heerlijk in de auto, maar ook tijdens het hardlopen.

Favourite Activity – De halve marathon lopen met Roos (en de rest van de familie)

Hoe leuk is het als je je liefde voor het lopen kunt delen met je liefde voor je familie. Twee weken geleden liep ik samen met mijn vader, zusje, broertje en schoonzusje de halve marathon in Amsterdam. Met Roos liep ik 21,1 kilometer écht samen en ik hoop dat we dat in de toekomst nog veel vaker mogen doen.

Favourite Accomplishment – Bloedprikken
 photo Desktop3440.jpg

Ik heb de afgelopen vijf jaar negen marathons gelopen, rij in mijn eentje duizend kilometer naar Oostenrijk midden door de nacht en vind het ook geen probleem om alleen de halve wereld over te reizen om een marathon te lopen. Abseilen van de Euromast? No problem. Maar bloedprikken was tot twee weken geleden echt een no-go. Twaalf jaar lang negeerde ik opmerkingen van de huisarts om toch echt even langs te gaan. Maar omdat ik na Berlijn toch echt even zeker wilde weten dat ik niets onder de leden had ben ik twee weken geleden toch gegaan. En het viel hartstikke mee. Openbaring. En mijn bloed was prima in orde. Hoera.

Favourite New Show – Dynasty

OK. Dynasty haalt het (voorlopig) niet bij Gossip Girl en The OC, maar de nieuwe TV serie Dynasty (van de makers van Gossip Girl en The OC dus) is wel een heerlijke nieuwe guilty pleasure op donderdag op Netflix. Een veel te rijke familie (niveautje Trump, Hilton), schandalen (hoe kun je anders zo rijk worden) en moeilijke familiebanden. De muziek wordt verzorgd door dezelfde producers als Gossip Girl (en volgens mij ook The OC) en dat hoor je héél duidelijk.

Favourite Garment – Maison Scotch Jogging Pants
 photo IMG_1335.jpg

Wat doe je als je het grootste gedeelte van de werkweek thuis aan het werk bent? Dan zorg je dat je een fancy joggingbroek hebt, want waarom zou je voor je lol de hele dag in strakke skinny jeans gaan zitten? Ik ben groot fan van mijn nieuwe joggingbroek van Maison Scotch, die volgens mij ook prima als ‘casual wear’ door kan gaan.

Favourite Thing To Look Forward To – NEW YORK CITY MARATHON

Behoeft dit nog enige uitleg? Kan niet wachten om volgende week donderdag (nog zes dagen!) op het vliegtuig richting New York te stappen en dan volgende week zondag daar voor de vierde keer de marathon te lopen. Moet eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd aan vrij weinig anders kan denken. Het flitst ieder kwartier wel eventjes door mijn hoofd. Zelfs als ik slaap. Can you blame me?

Wat waren jouw favorieten van deze maand? Heb je de serie Dynasty al gezien? En wat was je favoriete nummer van deze maand? Kijken jullie ook uit naar het album van Taylor Swift over twee weken?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

3 Reacties

 1. Rosan
  oktober 27, 2017 / 12:47

  Moest vanmorgen toevallig weer bloedprikken en moest aan je denken en nu ik dit lees denk ik ja ik kan mij goed voorstellen dat je het verschikkelijk vind.
  Ik vond het echt niet leuk maar nu het standaard meermaals per jaar moet en vaak bij elke extra controle weer went het een soort van.
  Wel is het echt een verschil in wie er prikt de ene voel je echt niet en de andere is een verschrikking.
  Ik hoop voor jouw dat je nu als je weer moet niet meer zo bang bent en sneller durft te gaan zonder uitstel!

 2. oktober 27, 2017 / 17:36

  Dynasty heb ik de afgelopen weken ook gezien, nog niet heel erg overtuigd maar wel genoeg om nog even door te blijven kijken. Heb je trouwens al gezien dat Super Girl seizoen 3 ook alweer is begonnen?

 3. Ilse
  oktober 28, 2017 / 11:05

  Leuke favorieten weer! Forever is zo’n fijn nummer, ik luister hem ook vaak. En nog niet begonnen met Dynasty.