FRIDAY FAVOURITES: 73

Favourite Drink – Marie Antoinette Thee van Ladurée

Photobucket

Liet ik jullie een paar maanden geleden mijn Thé Josephine nog zien, nu heb ik weer een ander theetje van Ladurée waar ik groot fan van ben, Marie Antoinette. Deze is ook met sinaasappel, maar is net iets zoeter omdat er honing aan is toegevoegd. Veel te lekker!

Favourite Food – Blini’s met zalm bij La Coupole

Photobucket

Mijn favoriete semi-budget restaurant in Parijs? La Coupole! Je moet ze gegeten hebben voordat je het snapt, maar terwijl ik dit schrijf druipt het speeksel al uit mijn mond. Wil ik. Nu.

Favourite Shopping – ZARA Leather Jacket

Photobucket

Ik wilde al zo lang een stoer leren jasje. Ik kocht er al één in september vorig jaar, maar ik bracht hem terug omdat ik het toch wel een beetje prijzig vond. Maar nu wilde ik het nog steeds en toen ik in Parijs langs de ZARA liep kon ik het gewoon niet laten. Ik moest hem hebben. Ik weet zeker dat dit een goede aankoop is geweest.

Favourite Fact – Models at McDonalds

Photobucket

Woensdagavond kwam na bijna vier weken met fashionweeks eindelijk een einde aan de modemaand. Ok, voor mij was ‘ie nog maar net begonnen, maar voor de meeste modellen was ‘ie al een tijdje aan de gang. Toen we woensdagavond bij de McDonalds zaten zat het VOL met modellen die gretig frietjes naar binnen aan het werken waren. Zo, die waren er klaar mee, tijd voor FRIET! Ik had er eigenlijk een foto van moeten maken, maar daar dacht ik natuurlijk net te laat aan.

Favourite Bed – My Own

Als ik op persreis ben is het bed van de hotelkamer meestal mijn favoriete ding van de hele reis (ik hou van goede hotelbedden), maar op wintersport lag het bed niet lekkerder dan mijn eigen bed en in Parijs? Jezus, dat was een Ikea klapbed en ik kan je vertellen, als ik ooit een huis met een logeerkamer heb, dan koop ik niet zo klapbed, wat een hel. Maar je gaat je eigen bed wel meer waarderen, zelfs als je er maar vijf uurtjes in kunt liggen.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

25 Reacties

 1. maart 8, 2013 / 17:17

  Woe, mooie foto de eerste! Heerlijk McDonalds op z’n tijd, al zien die blini’s met zalm er ook wel erg lekker uit. Fijn weekend! xoxo

 2. maart 8, 2013 / 17:20

  Het jasje staat je ook geweldig! Vind hem echt suuuper mooi :)

 3. maart 8, 2013 / 17:23

  mmmmmmac donalds ;)

  dat jasje staat je heel mooi!

 4. maart 8, 2013 / 17:26

  Wauw dat jasje van zara is echt prachtig. Staat je goed!

 5. maart 8, 2013 / 17:26

  dat jasje is geweldig, hij staat je zo leuk!

 6. maart 8, 2013 / 17:31

  Hahahh, die happy meal, jeugdsentiment! Ik vind je jasje trouwens geweldig, hij staat je echt heel erg mooi en past goed bij je style. ;) Ook die eerste foto vind ik erg mooi, je staat daar super pretty op. Like like!

 7. maart 8, 2013 / 17:38

  Zie je modellen eten ook gewoon…zijn ook gewoon mensen :) (maar niet tijdens de fashion week)

  Mooie foto die eerste!

 8. maart 8, 2013 / 17:58

  prachtig jasje en wat is de eerste foto prachtig!

 9. maart 8, 2013 / 18:11

  Annemerel wat is jouw leven leuk! :) Al die leuke tripjes enzo. De thee lijkt mij ook heel lekker! liefs

 10. maart 8, 2013 / 18:27

  Wat heb je een leuke slaapkamer! Niet heel groot (zo te zien) maar toch leuk :) En je eigen bed is inderdaad het fijnste!

 11. maart 8, 2013 / 18:50

  Dat jasje staat je onwijs goed! En wat grappig dat je al die modellen bij de Mac hebt gespot!

 12. maart 8, 2013 / 18:51

  Erg leuk om te zien (: Je slaapkamer is gaaf!

 13. maart 8, 2013 / 22:49

  Je eerste foto is echt super mooi! Leuke post ook.. Zucht, ik wil ook weer eens naar Parijs als ik dit zo zie.

 14. maart 8, 2013 / 23:17

  Dat leren jasje is heel mooi. En inderdaad, niets beter dan je eigen bed!

 15. maart 9, 2013 / 10:15

  Leuk overzicht! Dat jasje is echt super. :)

 16. maart 9, 2013 / 10:41

  Haha, die modellen in de Mac, geniaal! Dat jasje is inderdaad heel tof, denk niet dat je er spijt van gaat krijgen en die eerste foto is leuk!

 17. maart 9, 2013 / 11:35

  Leuk artikel weer Annemerel :-) Leuk van die modellen in de McDonalds! Zou je niet denken… Je jasje is trouwens geweldig!

 18. maart 9, 2013 / 12:01

  Wat een leuk jasje.. Enne af en toe moet de mac wel kunnen; ik heb gisteren voor het eerst sinds een half jaar bij de mac gezeten!! :D

 19. maart 9, 2013 / 13:18

  Die eerste foto is mooi! En ik ben een beetje verliefd op zowel je jasje als je jurkje geloof ik ^.^

 20. maart 9, 2013 / 16:07

  Superleuk jasje heb je aan! Parijs ziet er ook zoooo mooi uit…

 21. maart 9, 2013 / 22:11

  Heel tof jasje! Ik ben ook op zoek naar zo’n jasje, maar aangezien ik vorige week in een opwelling een ticket naar NY boekte kan ik die mooie van zara me nu niet veroorloven ;-)

 22. maart 10, 2013 / 13:11

  Wat een mooi jasje! De eerste foto is ook erg leuk :)

 23. Esmeralda
  maart 13, 2013 / 22:17

  Die eerste foto is erg mooi. Ik wil ook weer terug naar Parijs (heb er een jaar gewoond). Mis het! Btw, wat een mooie kleur lippenstift, staat je echt goed!