FRIDAY FAVOURITES: #2 (2018)


Van mijn favoriete nieuwe moisturizer tot de serie die ein-de-lijk echt leuk aan het worden is. Mijn favorieten van de afgelopen weken op een rij.

Favourite Beauty – Dermalogica Clear Water Gel

Ik ontving onlangs een pakketje van Dermalogica waar deze moisturizer in zat. Ik smeer normaal gesproken niet zomaar alles op mijn gezicht, maar ik was nog steeds op zoek naar een vochtinbrengende crème voor overdag. En de belofte dat deze calm water gel van Dermalogica ‘ultra kalmerend’ zou zijn, klonk hoopgevend. Ik heb nog geen spijt gehad dat ik het geprobeerd heb, want ik vind dit echt een fijn product. De gel smeert goed uit, voelt verfrissend en trekt snel in. Daarnaast is hij vrij van kunstmatige geur en kleurstoffen en irriteert hij mijn huid niet. Top.

Favourite Show – Dynasty

OK. De afgelopen zes weken spendeerde ik de meeste tijd met Friends. En Riverdale geniet ik ook nog steeds iedere aflevering van. Maar Dynasty begint nu ook echt spannend en leuk te worden. De eerste paar afleveringen vond ik wat tegenvallen, maar inmiddels kijk ik er net zo naar uit als naar een nieuwe aflevering Riverdale. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, kijk! En mocht je na een paar afleveringen zijn afgehaakt, geef het dan zeker nog een kans. Zeker nu het nog drie weken duurt voordat er een nieuwe aflevering Riverdale en Dynasty online komt.

Favourite Song – Kygo – Kids in Love (Acoustic Version)

Dit was HET nummer van de New York City marathon afgelopen jaar en sinds deze week is er een akoestische versie van. Heerlijk. Het nummer doet me nu nog meer denken aan ‘Don’t Stop Believing ‘ van Journey. Wie is het hier mee eens?

Favourite Thing To Look Forward to – New York City

Over 4 weken, 28 dagen, zit ik gewoon in een vliegtuig richting New York City. Ik tel de dagen af en check iedere dag de dollarkoers (vandaag kost een dollar slechts 0,79 euro). Ook zo ontzettend veel zin in de halve marathon, de reden waarom ik überhaupt weer naar New York ga.

Favourite Olympic Story – Chloe Kim

OK. Ik ben super trots op alle Nederlandse schaatsmedailles en had tranen in mijn ogen toen Wüst voor de vierde Olympische Spelen op rij een gouden medaille won. Maar wat ik ook een heel mooi verhaal vind, is het verhaal van de 17-jarige Amerikaanse Chloe Kim, dochter van Koreaanse immigranten. Ze won goud op het halfpipe onderdeel en ik vind het gewoon zo mooi om te zien als iemand zo ontzettend goed is in iets. Daarnaast werkt haar lach aanstekelijk. Hebben jullie haar gouden oefening gezien? En kijken jullie ook het liefst de hele dag naar de Olympische Spelen?

Dat waren ze weer, mijn favorieten. Kijk jij Dynasty? Wat was je favoriete moment van de Olympische Spelen tot nu toe?

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. februari 16, 2018 / 19:28

  Ik kijk Dynasty vanaf het begin maar had het twee afleveringen terug echt bijna opgegeven (lees, ik was midden in een aflevering gestopt omdat het me niet boeide, en toen ik de nieuwste aflevering wilde kijken moest ik dus eerst die oude nog afkijken). Gelukkig vond ik de een na laatste aflevering juist weer heel leuk, ik ben alleen heel benieuwd ‘waar het heen gaat’, als in wanneer het seizoen afgelopen is want vooral met die weken pauzes tussendoor vind ik het wel een beetje slordig. Ik voel me trouwens wel echt de enige op deze hele wereld die nog geen seconde van de Olympische Spelen heeft gezien, oeps. Komt er nog iets aan wat ik echt moet zien?

 2. februari 17, 2018 / 10:46

  Favoriete moment van de Spelen was sowieso de gouden plak van Esmee Visser, wát een mooie prestatie! Ik heb nog maar weinig gezien eerlijk gezegd, maar dat vond ik wel erg tof.

 3. Ilse
  februari 17, 2018 / 13:44

  Die van Esmee Visser was een heel mooi moment op de olympische spelen. En misschien toch maar met Dynasty beginnen.