FRIDAY FAVOURITES: 47

Favourite Jewelry – Coldplay Bracelet

Photobucket

De armbandjes die je bij binnenkomst van het concert krijgt zijn echt extreem cool! Niet alleen is die van mij roze met wit (hou ik van de combinatie roze met wit?) hij geeft ook tijdens bepaalde nummers licht. En dat op het ritme van de muziek. OMG! Thuis kun je hem niet aanzetten, er zit een zendertje in en met behulp van een transmitter zorgen ze dat de armbandjes op het juiste moment licht geven. De transmitter werkt tot over een afstand van ongeveer 300 meter, dus nu is het ook niet zo dat mijn armband ineens gaat branden als Coldplay volgende week ergens speelt.

Favourite Music – Coldplay Concert Malieveld Den Haag

Photobucket

Het was in één woord fantastisch. De show in 2009 was leuk, maar dit was vele malen leuker. Ik weet niet of het kwam doordat ik zoveel dichter bij het podium stond, maar het geluid was echt geweldig. Het publiek om me heen was enthousiast, de sfeer was super! En de show zelf was gewoon steengoed. Coldplay toert al tien(!) maanden met de Mylo Xyloto tour, dat lijkt me op een gegeven moment best saai worden. Maar Chris en de mannen leken alles behalve verveeld. Ik heb inmiddels de 3FM stream ergens vandaan weten te vissen en die staat nu dus op repeat in iTunes.

Favourite Run – Running on Coldplay’s soundcheck

Photobucket

Mascha twitterde gisterochtend “Ahh soundcheck Coldplay” en ik dacht OMG daar moet ik NU naar toe. Dus hup, hardloopschoenen aan en GAAN. Vijf kilometer hardgelopen, vervolgens een paar rondjes om het Malieveld gelopen (TERWIJL COLDPLAY DUS LIVE SPEELDE, OMG OMG OMG BESTE HARDLOOPMUZIEK OOIT!) en vervolgens weer vijf kilometer terug. Maar niet voordat ik eventjes Mascha’s huis van binnen mocht bewonderen. Wauw, ze woont echt super mooi. Heel erg gaaf!

Favourite Movie – Intouchables

Photobucket

Spuit elf keek deze week eindelijk Intouchables. Om de een of andere reden had ik het in mijn hoofd gehaald dat ik die film niet leuk zou vinden, het tegendeel bleek werkelijkheid. Wat een fantastische film, ik was van begin tot eind geboeid. Wat een prachtig verhaal. En de Franse taal….. Ik probeer wel eens vaker Frans te oefenen door bijvoorbeeld Sex and the City Frans nagesynchroniseerd te kijken, maar dat is dus afschuwelijk en absoluut niet mijn ding. Maar als de acteurs zelf Frans spreken (en het dan ook nog eventjes in het Engels ondertiteld wordt).. LIEFDE!

Favourite Food – Maria kaakjes

Photobucket

Tijdens mijn lange weekend met het maagdarmvirus heb ik niets anders gegeten dan Maria Kaakjes. Anders dan je misschien zou verwachten na een weekend lang Maria kaakjes, ben ik ze nog lang niet zat!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen:

39 Reacties

 1. september 7, 2012 / 17:13

  Hahaha, jij bent into de Coldplay! Ooooh en Maria kaakjes zijn een van de weinige koekjes die ik nu eet, haha. Love them. Ze smaken lekker Hollands en je kunt er zo heerlijk op knabbelen. (a)

 2. Maaike
  september 7, 2012 / 17:18

  Oohh ik zag gister ook al op twitter dat je bij Coldplay was… ik ben absoluut jaloers! Ik heb de hele livestream geluisterd en meegelachen en meegehuild en keihard gebaald dat ik er niet bij was. Volgende keer dat ze in Nederland zijn ben ik er absoluut! Intouchables is overigens ook een grote favoriete film van me, hij is érg mooi, en vooral ook de achterliggende gedachte.

 3. september 7, 2012 / 17:31

  dat armbandje is echt leuk, en zeker dat met die lichtjes!

 4. september 7, 2012 / 17:43

  Leuk overzichtje! Ik vind ook alles leuk. En Maria koekjes vind ik heerlijk.

 5. Esmee
  september 7, 2012 / 17:43

  Jaa, het was zo ontzettend gaaf gisteren! Ik had kaartjes voor Coldplay in december, maar kon toen door een ongeluk wat ik een maand eerder gehad heb niet gaan. Maar nu dus alsnog! Ik ga zo ook nog even opzoek naar die 3FM stream om nog fijn te kunnen nagenieten :)

 6. Marloes
  september 7, 2012 / 17:43

  Mijn bandje bleef tot Schiphol knipperen, ongelofelijk! Ik was al bang dat hij nooit meer zou stoppen haha.

 7. Esmee
  september 7, 2012 / 17:44

  ps., heb je die foto van ’t concert zelf gemaakt? Want dan stond je echt op een heel erg mooie plek!

  • Annemerel
   Auteur
   september 7, 2012 / 18:04

   Haha nee was het maar zo’n feest ik heb hem van de Coldplay Facebook gevist, is van een ander concert ook volgens mij

 8. Michelle
  september 7, 2012 / 18:33

  Ik was ook bij Coldplay en ik vond het echt fantastisch!! Maar ik vroeg me af waar je die streams vandaan hebt? Want ik wil het nog wel 1000 keer terugspelen en nagenieten.

 9. september 7, 2012 / 18:34

  Ik hoorde al van dat concert van Coldplay, supercool! :D
  En die koekjes lijken me yummeh!

 10. september 7, 2012 / 18:41

  Wat geweldig dat armbandje!! Super cool!

 11. september 7, 2012 / 18:41

  Intouchables is echt een goede film en ik ben echt jaloers dat je naar Coldplay bent geweest!

 12. september 7, 2012 / 18:45

  Annemerel, misschien een brutale vraag, maar waar heb je de livestream gevonden, ik wil ‘m ook heel graag op repeat! Zou je me kunnen mailen? (aangezien tippen over downloaden op internet niet mag)

 13. september 7, 2012 / 18:59

  Ahhh zoveel Coldplay haha, vind het jammer dat ik er niet bij was! Die lichtjes zagen er in ’t filmpje van Mascha ook echt tof uit, leuk bedacht!

 14. september 7, 2012 / 19:09

  Haha, wat leuk dat je bevriend bent met Mascha, wist ik helemaal niet. Over het concert van Coldplay heb ik veel gehoord/gelezen, die armbandjes… gaaf! En rennen op de soundcheck is ook niet onplezierig denk ik zo. Haha, mijn Nederlandsleraar was er ook heen geweest ^^
  Mariakaakjes zijn jammie, maar gaan me toch wel een beetje vervelen op den duur.

 15. september 7, 2012 / 19:14

  Het was echt super!!! Kan je mij vertellen waar je de livestream vandaan heb? Dan kan ik hem ook op mijn telefoon zetten :)

 16. september 7, 2012 / 19:16

  Zoooo gaaf dat je er bij was. Ik heb eeuwig spijt….

 17. september 7, 2012 / 19:21

  Waarmee heb jij intouchebles gedownload? Ik wilde deze ook heel graag kijken maar ik kan nergens een goede kwaliteit film vinden met nederlandse ondertiteling (of engels).

  Liefs

 18. september 7, 2012 / 19:28

  Ah, coldplay was zó gaaf gisteren! ik vond het superleuk!

 19. september 7, 2012 / 19:36

  Yes, ik heb sinds gisteren een nieuwe liefde hoor, CHRIS :) Wat een leukerd. En het concert was goeeeddd, mocht van mij nog wel veel langer doorgaan!

 20. september 7, 2012 / 19:48

  Ik wou dat ik ook nog in Den Haag woonde haha, dan kan dat allemaal! ;) Echt leuk dat je naar het concert bent geweest, heb er heel veel leuke dingen over gehoord!

  Intouchables heb ik inmiddels al 4 keer gezien, hij blijft mooi :)

 21. september 7, 2012 / 20:13

  Goh, je zou bijna zeggen dat je naar Coldplay bent geweest, maar dat kan ik ook mis hebben hoor. ;) Haha nee, super gaaf! Heel Nederland leek wel in de ban van het concert! Heb op YoutuBe een paar filmpjes gezien waarin je ook die bandjes ziet; DAT IS GAAF!!! Ik ben geen fan van Coldplay maar als ik zoiets hoor dan zou ik toch wel een keer naar hun concert willen.

 22. september 7, 2012 / 20:23

  Het was inderdaad echt een te gek concert en ik vind hem inderdaad ook beter dan in 2009. En misschien ook omdat ik dichterbij het podium stond, maar ook omdat de band zich keihard uit hun naad werkte om er een fantastische show van te maken en met veel plezier! Heerlijk!

 23. september 7, 2012 / 20:56

  Owh wat gaaf. Coldplay zijn echt goeie muzikanten en wat een mooie confetti, ik zou ze niet graag allemaal willen uitknippen =] En mariakaakjes zijn echt verslavend.

 24. Ilse
  september 7, 2012 / 21:28

  Coldplay is echt gaaf, ik wou dat ik er ook was! En ik snap wel dat dat heerlijk hardloopt!

 25. september 7, 2012 / 21:41

  Ik deel je Coldplay-liefde! Jemig, wat was het cool he? Ongelofelijk! En echt te gek dat je gewoon hardgelopen hebt terwijl zij stonden te soundchecken. Kicken!

 26. september 7, 2012 / 21:58

  super gaaf dat je toen bent gaan hardlopen! En dan ook nog eens in de avond los gaan! Zelf ben ik ook geweest en man wat een feestje!

 27. Inez
  september 7, 2012 / 22:37

  Ok, that does it! Als ik terug ben van vakantie ga ik m kijken, al moet ik hem in mijn eentje kijken :) Thanks!!

 28. september 8, 2012 / 00:07

  Ik had het roze bandjeeeee =D It was amazing! Zojuist er over geschreven :A

 29. september 8, 2012 / 09:35

  Hé wat is dat armbandje leuk! En heb al zoveel goeds over Intouchables gehoord, toch maar eens kijken precies.

 30. september 8, 2012 / 10:19

  Om één of andere reden denk ik ook dat Intouchables niets voor mij is. Misschien toch eens proberen… En Maria koekjes zijn zo lekker!

 31. september 8, 2012 / 10:26

  Nog steeds jaloers op Coldplay! Ik vind ze zo geweldig

 32. september 8, 2012 / 10:30

  Oooh ik heb zo’n spijt dat ik geen kaarten voor coldplay heb gekocht toen ze er nog waren!

 33. september 8, 2012 / 10:49

  intouchables is echt geweldig !
  en die bandjes bij coldplay,.. echt wel speciaal :)

 34. Mleen
  september 8, 2012 / 11:49

  Waar heb je die stream vandaan? Kan niet wachten het te luisteren! :D

 35. september 8, 2012 / 19:16

  Dat concert van Coldplay lijkt me zo gaaf!

 36. september 8, 2012 / 19:43

  Ja, Intouchables!!