FRIDAY FAVOURITES: 37

Favourite Drink – Caramel Latte

Photobucket
Homemade Caramel Latte, of een Caramel Latte van Starbucks.. Ik dronk ze deze week allemaal (en veel ook!). Ik heb periodes waarin ik vrijwel geen koffie drink, in zo’n periode zit ik op dit moment duidelijk niet.

Favourite Addiction – Fifty Shades Trilogy

Photobucket
De serie is uit, in nog geen tien dagen (en daarnaast heb ik ook nog getracht een leven te hebben, kun je nagaan hoe het mijn nachtrust gesteld stond). De laatste zin van het derde boek was “That’s all… For now”. Ik mag hopen dat dit betekent dat er een vierde deel komt. Twijfel je nog of je de boeken moet gaan lezen? Verwacht geen literair hoogstandje, begin niet als je midden in je tentamens/scriptie periode zit. Het is echt zo’n serie boeken die wanneer je er eenmaal in zit, je helemaal meesleurt en je pas weer (deels) los laat als je de laatste regel gelezen hebt. Ik zeg deels inderdaad. Maar hé, ik heb het laatste boek nog geen 24 uur uit, dus er is nog hoop…

Favourite Work out – Doutzen Sexy Arms

Victoria’s Secret heeft weer een nieuwe serie workout video’s waarin Doutzen je eventjes laat zien hoe het dus WEL moet. Het eerste filmpje voor sexy armen is deze week gelanceerd en het ziet er HEEL goed uit. Ik moet wel zeggen dat dat “favourite workout” gebaseerd is op het feit dat ik Doutzen’s armen er fantastisch uit vind zien. Niet dat ik deze workout zo fantastisch leuk vind. Moet dan ook bekennen dat ik het filmpje pas twee keer gezien heb… Terwijl ik op de bank zat met een ijsje in mijn hand (de enige arm-oefening die ik deze week gedaan heb). Nee, morgen ga ik echt beginnen.

Favourite Music – Florence + The Machine Live

Florence + The Machine & Fifty Shades is een match made in heaven! Ik luisterde deze week naar dit fantastische concert voor het Britse Radio 1!

Favourite Announcement – Revenge Wears Prada: The Devil Returns

Photobucket
Gisteravond las ik het heugelijke nieuws dat de Duivel draagt Prada van Lauren Weisberger (en natuurlijk verfilmd met Anne Hathaway, Emily Blunt en Meryl Streep) een vervolg krijgt!!! Volgend jaar april kunnen we genieten van “Revenge Wears Prada: The Devil Returns”. Wat we kunnen verwachten?

“Revenge Wears Prada picks up eight years after Andy parted ways with Miranda on bad terms. Andy is now editing The Plunge, the hottest bridal magazine around, alongside Emily, her one-time Runway nemesis turned current BFF. While Andy is planning her own wedding to Max, a handsome media scion, she remains haunted by her impeccably heeled former boss — and the magazine world being as small as it is, it’s only a matter of time before she hears the dreaded syllables “Ahn-dre-ah!” again.”

Wie kan er nog meer niet wachten? De duivel draagt Prada was een van de allereerste checklist die ik las, volgens mij had ik toen nog niet eens gehoord van Gossip Girl (dat is dus ECHT heel bijzonder). Het was nog in de tijd dat ik niet werkte (ik was veertien) en dat mijn boekenkast slechts bestond uit een klein plankje. Het komt dus ook nog uit de tijd dat ik boeken gerust twee, drie, soms zelfs wel vier keer las! Oooooh wat een jeugdsentiment!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

17 Reacties

 1. Eva
  juni 1, 2012 / 17:24

  Wat leuk ! Kan je eens uitleggen hoe je zelf een Homemade Caramel Latte maakt?

 2. Jessica
  juni 1, 2012 / 17:40

  checklist?
  Je bedoelt toch chicklit denk ik? ;)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 1, 2012 / 18:10

   Damn you auto spellingscontrole! Thanks!

 3. juni 1, 2012 / 18:45

  I looove caramel latte’s! En ik ben heel benieuwd naar het nieuwe boek :-)

 4. juni 1, 2012 / 18:57

  Leuke favourites! :) Ik ben door jou zo ontzettend benieuwd naar de boeken, heb alleen eerst nog een ander stapeltje dat ik moet wegwerken voor ik eraan mag beginnen, haha.

 5. Roxy
  juni 1, 2012 / 20:24

  Dat filmpje met Doutzen is echt heel leuk omdat zij in tegenstelling tot die andere fitnessfanaten ook echt moeite lijkt te hebben, haha.

 6. Priscilla
  juni 1, 2012 / 20:36

  Leuke favorieten weer! Ben nu ook heel nieuwsgierig naar de boeken geworden. Misschien binnenkort toch maar even aanschaffen. Ik had ook nog een vraagje blogt je zusje niet meer? Of is er iets mis met mijn computer dat ik haar updates niet meer kan zien haha. Vond het tot nu toe namelijk altijd heel leuk om haar blog te volgen! (plaats deze vraag btw even hier omdat ik op je zusjes blog minder makkelijk kan reageren dan moet ik eerst een google account aanmaken ofso haha)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 1, 2012 / 21:34

   Roos heeft het momenteel nogal druk met school, denk dat ze binnenkort wel weer verder gaat. Mis d’r ook wel een beetje online :-)

 7. juni 1, 2012 / 21:45

  De Fifty shades-trilogie is serieus geweldig. Ik ben alleen bang dat ik er wel een tentamen iets minder succesvol door heb gemaakt dan had gekund, maar ehm, ik kon gewoon niet stoppen met lezen. En nu heb ik binnen een week de trilogie uit. Zo jammer! Maar het was echt een geweldige tip, en zo niet wat ik verwachtte haha!

 8. juni 1, 2012 / 22:56

  Wat een leuke work out die ga ik nog eens bekijken en dan allleen de leuke eruit halen, dat concert klinkt goed

 9. juni 2, 2012 / 12:17

  yeeeh vervolg op the devil wears prada!! ooh en dat filmpje van Doutzen.. JALOERS!

 10. juni 2, 2012 / 12:29

  Jaaa een vervolg op de Duivel draagt Prada! Echt leuk!

  En dat filmpje van Doutzen. Ik snap serieus niet dat daar een kind uit is gekomen. Dat lichaam van haar.. pff

 11. juni 2, 2012 / 19:03

  Dat vervolg op the Devil Wears Prada ga ik zeker lezen!

 12. juni 2, 2012 / 22:43

  Jaa leuk he! Ik ben echt benieuwd naar het vervolg. Zie ik het goed dat jij de boeken van Lauren ook allemaal in het Engels hebt? :)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 2, 2012 / 23:07

   Klopt! Als ik mijn boeken zelf koop, koop ik eigenlijk altijd de Engelse variant!

  • juni 4, 2012 / 20:04

   Ik ook. Ken je de I heart … boeken? Eerste deel is I heart New York, deze week komt het vijfde deel I heart London uit. Lees deze altijd in één ruk uit!

 13. Lilian
  juni 3, 2012 / 22:53

  Ik heb het eerste boek 2 dagen geleden gedownload naar aanleiding van je blog en vanmiddag uitgelezen! Nu wachten op deel 2 en 3 in NL. (leest net iets fijner vind ik zelf). Ben erg benieuwd!