FRIDAY FAVOURITES: 33

Favourite Shopping – Studded Ballerina’s

Photobucket

Ik vond deze prachtige ballerina’s in een klein winkeltje in een achteraf straatje in Bardolino. Als ik het merk google kom ik niks over het merk te weten.. Helaas dus geen verdere verkoopinformatie voor jullie dan dat ik jullie naar ‘het kleine winkeltje in Bardolino’ kan sturen.

Favourite Food – Cristallo Icecream

Photobucket

Heb ik het hier deze week al over gehad? Het ijs van Cristallo in Bardolino is het allerbeste. Je krijgt extreem veel en het is verschrikkelijk lekker.. Het liefst zou ik het jullie allemaal laten proeven, maar ik kan helaas niet anders dan jullie alweer naar Bardolino sturen (nu wel al twee redenen om naar Bardolino te gaan, maakt het wel interessant om te gaan he?)

Favourite Song – Ladytron – Destroy Everything You Touch

Hou, hou, hou van dit nummer! Ik ken dit nummer onder andere uit ‘The September Issue’, maar ik nam nooit de moeite om het te downloaden. Dit is echt mijn theme-song van de week. Alles aan dit nummer klopt en oh wat een energie krijg ik ervan!

Favourite Exercise – Rope Skipping

Photobucket

Jaaaa springtouwen, mijn nieuwe hobby! Na mijn blog van afgelopen woensdag heb ik heel veel vragen gekregen over wat ik nu eigenlijk met dat touwtje doe en waar ik het gekocht heb. Laat ik vooropstellen dat het niet mijn springtouw is, maar dat van mijn zusje, ik heb het haar voor haar verjaardag gegeven. Hij is van Nike en ik hem gekocht bij Perry Sport. Ik doe eigenlijk niets anders dan gewoon springen. Het touw is erg stug en het is voor mij onmogelijk om kruislings te springen (wat goed zou zijn voor je schuine buikspieren volgens mij…?), maar dit is voor nu ook wel even oefening genoeg. Weet nog niet of ik deze hobby in Nederland ga voortzetten. Heb er namelijk niet echt plek voor.

Favourite Hilarious Picture – The Paparazzo Break Down

Photobucket

Picture this.. Het was dinsdagavond, het had de hele dag geregend en Roos en ik wilde graag nog wat foto’s maken. Helaas regende het nog steeds. Onder een afdakje, met onze achterkant in de storm en regen probeerden we er het beste van te maken. Ondertussen denkt mijn vader het met zijn camera en flitser allemaal een stuk beter te weten. In de weglopen, foto’s maken, flitsen… Het hielp onze foto’s niet echt. Dus ren ik naar mijn vader toe om hem eventjes te vertellen dat ‘ie nu echt moet kappen… En ja, dan krijg je dus dit soort geniale foto’s. Het doet me een beetje denken aan Britney toen ze in 2007 die breakdown had en met d’r paraplu ging slaan.. Gelukkig was ik zo ver nog niet hoor, hehehe.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

15 Reacties

 1. mei 4, 2012 / 17:17

  Die laatste foto is echt heel leuk, kleine woede aanval, haha

 2. mei 4, 2012 / 17:20

  Haha, die laatste foto is hilarisch! En op een of andere manier eet iedereen ijsjes nu ik begonnen ben met afvallen. Oneerlijk!

 3. mei 4, 2012 / 17:22

  Haha, die laatste foto, heerlijk!

 4. mei 4, 2012 / 17:27

  Leuke foto’s weer! Ik heb nu wel heeeeeeel erg zin in ijs…

 5. mei 4, 2012 / 17:48

  Haha echt Britney-ish inderdaad, die laatste foto! Dat ijs, jum!

 6. mei 4, 2012 / 17:59

  Hahaha geweldig die laatste foto! Die ballerina’s zijn echt leuk!!!

 7. Eline
  mei 4, 2012 / 18:02

  Haha die laatste foto!

 8. mei 4, 2012 / 18:05

  nice!!! in elk geval lekker genoten dus deze week!

 9. Ella
  mei 4, 2012 / 20:22

  Mmmmmmmmmmmm dat IJS!

 10. A
  mei 4, 2012 / 20:59

  Je nagellak is prachtig! OPI toevallig? :) Ben benieuwen naar de naam!

  • Annemerel
   Auteur
   mei 4, 2012 / 21:08

   Yes! Is een van de Dutch Colors, Thanks a Windmillion!

 11. Phine
  mei 4, 2012 / 21:51

  Yes.. touwtje springen is back! Ik weet wat ik morgen ga doen, naar de perry! Helemaal geïnspireerd door jou & je zusje

 12. mei 5, 2012 / 08:21

  Wat een leuke foto’s, en dat ijs ziet er heerlijk uit!

 13. Maaike
  mei 5, 2012 / 21:15

  Haha, die laatste foto is echt leuk! En dat ijsje ziet er echt heerlijk uit, jummy