FRIDAY FAVOURITES: 30

Favourite Night – Date Night

Photobucket

Afgelopen woensdag was Date Night bij Laura. Ze is een paar maanden geleden gaan samenwonen met haar vriend in Haarlem en ik (schande) had haar huisje nog niet eens gezien! Laura & Robin hebben het samen ZO leuk ingericht. Het voelt al completer dan mijn eigen appartementje, waar ik nu al meer dan een jaar woon. Note to self: op zoek naar een eettafel. ASAP.

Favourite Exercise – Dancing

Of mijn onderbuurman er ook zo blij mee is betwijfel ik, maar ik heb de laatste week mijn hardlooprondjes een klein beetje afgewisseld (ssssshttt ingeruild) voor dansuurtjes. Geen danskunsten die geschikt zijn voor de buitenwereld, maar wel danskunsten die onwijs veel energie geven en er voor zorgen dat ik al een paar dagen spierpijn in mijn armen heb. Heerlijk!

Favourite TV Show – Friends

Ik hou van Friends! Ik hou van de humor, de snelheid, New York, Rachel (& Monica, Phoebe, Chandler, Ross & Joey). En het is op dit moment DE serie die mijn vriend en ik kijken als we op de bank zitten met het TV-kijk-debacle. Ik ben Lost nu al zat (Boooooone is eruit, na twee seizoenen wil ik gewoon weten hoe het nu allemaal zit, en eigenlijk weet ik dat al want ik heb de wikipedia pagina van Lost uitvoerig bekeken) en ik ben nog steeds geen fan van actiefilms. Friends is de ideale oplossing voor al onze problemen, haha.

Favourite Food – Cake

Photobucket

Vertel het Dr. Jessica Wu (van het Acné dieet) maar niet, ik heb mijn taartverslaving nog steeds niet onder controle. De lekkerste dingen die ik deze week at? Sachertorte van de Wiener Konditorei uit Den Haag, een rode vruchtentaartje bij Laura en een klein taartje van Starbucks. Hmmmm en ik zou er alles aan doen om nu weer taart te kunnen eten. Maar ik doe het niet. Ik ben sterk. Toch?

Favourite Tune – Demi Lovato – Give Your Heart A Break

Ik was eerder al gevallen voor Ex-Disneysterretjes van dezelfde generatie Miley en Selena, en nu heeft Demi Lovato ook eindelijk een nummer dat ik écht leuk vind met mijn bijna 23 jaar. Ik was heel erg benieuwd wat mij uit mijn Madonna – MDNA repeat roes zou halen en dat was dus Demi. En nu vraag ik je, wie helpt me HIER nu weer vanaf?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. L.
  april 13, 2012 / 17:36

  Leuk!!

  Note to self; moet dit niet ‘Note to myself’ te zijn?

  • Annemerel
   Auteur
   april 13, 2012 / 18:37

   Nee! Google maar :-)

 2. april 13, 2012 / 18:31

  Leuk stukje weer, ik krijg echt zin in taart nu!

 3. april 13, 2012 / 19:30

  Nomnomnom, taart! En je ben heel sterk, goedzo! Blijf van die taart af!

 4. Ella
  april 13, 2012 / 19:54

  Zoals altijd, leuk artikel :D
  En heb je geen eettafel? Waar eten jullie dan? :p

 5. april 13, 2012 / 20:04

  Taart is echt superlekker, Demi Lovato zouden wij zeker niet kiezen als favoriet, maar wij zijn ook studenten en dat past ook niet bij de conventies van het studentenleven. Guus Meeuwis en Batiste zijn echte favorieten.

 6. april 13, 2012 / 23:21

  Thanks, nu zit ik dus dat liedje van Demi ook weer 5 keer achter elkaar te luisteren haha. Snel wegklikken!!! ;-) Verslavend nummer is het.

  Leuke favorites weer (:

 7. april 14, 2012 / 09:00

  Volgens mij moeten we ons weer inschrijven voor een halve marathon ;) Hoewel ik morgen een wedstrijd loop, ga ik ‘vreemd’ bij het leven met yoga ;)

 8. Michelle
  april 14, 2012 / 17:08

  Hahaha uit welke film is dat filmpje van Cameron Diaz? Zo grappig!

 9. martina
  april 14, 2012 / 17:53

  ooh man dat stukje van frieds is echt zoooo hilarish ! echt lachen !

 10. april 16, 2012 / 11:27

  Wat een leuk liedje van Demi! Ben bang dat dit liedje heeel vaak afgespeeld gaat worden!!