FRIDAY FAVOURITES: #3 (2018)

De laatste vrijdag van de maand betekent: tijd voor Friday Favourites.

Favoriete TV-serie: Grace & Frankie

Nadat ik begin deze maand Friends had afgezien viel ik bijna in een gat, totdat ik herinnerde dat mijn moeder zei dat ik echt Grace & Frankie eens moest proberen. Nu leek me dat dodelijk saai, omdat de hoofdrolspelers zo’n 50 jaar ouder zijn dan ik. Maar niets bleek minder waar. Grace & Frankie is hilarisch, waarschijnlijk mede dankzij producer Martha Kauffmann, die ook medeverantwoordelijk was voor Friends. Mocht je net als ik na Friends op zoek zijn naar een hilarische serie met afleveringen van 20 minuten (voelt toch een stuk minder gênant om die tussendoor te kijken dan een serie met aflevering van drie kwartier), geef dan zeker Grace & Frankie op Netflix een kans.

Favoriete nummer: David Guetta & Sia – Flames

Hoe je het nieuwe nummer van David Guetta & Sia volgens mij het beste kunt omschrijven? Als dé opvolger van Titanium. Titanium is een van mijn 10 favoriete powersongs tijdens het hardlopen  en je begrijpt dan waarschijnlijk ook dat ik heel blij ben met dit nummer. Ik heb er nog niet mee kunnen hardlopen, omdat ik sinds de release van het nummer vorige week nog niet gelopen heb (hardloop-hiatus), maar in de auto krijg ik er in ieder geval genoeg energie van.

Favoriete aankoop: H&M Sweater

Ik koop niet vaak meer bij H&M en ZARA (ik kocht voor het laatst bij ZARA in juni vorig jaar!), omdat ik mijn geld liever bewaar om te ‘investeren’ in kledingstukken die langer mee gaan dan een seizoen. Een mooi voorbeeld daarvan is mijn Sandro jas die ik al sinds 2013 heb en die ik afgelopen winter nog het meest van al mijn jassen gedragen heb. Maar soms vind ik ook pareltjes bij H&M waar ik mega blij van word. De sweater hier boven is daar een goed voorbeeld van. Mijn favoriete kleuren, heerlijk model en slechts 25 euro. Ik heb hem de afgelopen drie weken al zo vaak aangehad dat het de ‘investering’ al helemaal waard is.

Favoriete gevoel: Wandelen door New York City

Jullie hebben het in mijn vlogs kunnen zien, ik ben het gelukkigst als ik gewoon lekker kan wandelen door een stad als New York. Eigenlijk New York wel een beetje in het bijzonder. Het klinkt vast een beetje blablabla maar er hangt gewoon een bepaalde energie in die stad waardoor ik zelf ook helemaal happy en geïnspireerd raakt. Wissel dat wandelen een beetje af met goede koffie en lekker eten en je maakt van mij het gelukkigste meisje op aarde.

Favoriete beautyproduct: Concealer Jetske Ultée

Voor iemand met onzuiverheden en bijbehorende littekens is een goede concealer die de huid tegelijkertijd kalmeert onmisbaar. Of nou ja, er zullen waarschijnlijk ook genoeg mensen zijn die geen concealer nodig hebben om zich zelfverzekerd te voelen, maar ik ben niet een van hen. Helpt het ook niet dat ik een paar dagen per week mijn vlog camera op mijn gezicht gericht houd en dus de hele dag met mijn eigen gelaat geconfronteerd wordt. Ik heb een hele tijd een concealer van Shiseido gebruikt, maar die werd uit de handel genomen. Er kwam een nieuwe voor in plaats, maar die was toch minder fijn dan zijn voorganger. Op eBay heb ik nog een hele lading concealers op de kop weten te tikken, maar dat was inmiddels vier jaar geleden en de laatste is inmiddels bijna op.

Ik was dan ook heel blij toen een van mijn favoriete skincare merken met een concealer kwam en toen bleek dat ‘ie ook nog eens heel fijn was, was ik helemaal blij. Thanks Jetske, voor het maken van dit top product. Zou je voor de zomer nog een kleur donkerder kunnen maken want ik heb nu al de donkerste kleur nodig (die nu echt perfect matcht).

Favoriete vooruitzicht: Boek 3

Het idee voor boek drie ontstond in de zomer van 2016, nog voor het idee van boek twee. Ik ben dan ook heel blij dat ik eindelijk aan de slag kan met dat waar ik al bijna twee jaar mee in mijn hoofd loop. Het wordt een uitdaging van formaat, maar ik ben er nog nooit zo klaar voor geweest. Lekker cryptisch, jaja. Over twee maanden kan ik jullie meer duidelijkheid geven. En vanaf dan gaat het heel snel, want het ambitieuze plan is om boek drie sneller dan je denkt in de winkels te hebben. Ik krijg buikpijn als ik er aan denk, positieve buikpijn. Ik heb er zoveel zin in en ik hoop jullie ook.

Wat waren jullie favorieten van afgelopen maand? Welk nummer draaide je grijs? Welk kledingstuk had je het liefst iedere dag aan?

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. maart 30, 2018 / 13:04

  Aaaah een nieuw boek wat leuk! Vooral als het echt een uitdaging wordt, sure it does you good want dat heb je echt wel in je mars. Geniet van je Paasweekend!

 2. Abigail
  maart 30, 2018 / 13:10

  Jeetje Annemerel, je dropt ineens het idee van een derde boek en we mogen nog niet weten waarover het gaat maar maakt ons wel vét nieuwsgierig haha!

 3. Anke
  maart 30, 2018 / 15:18

  Dat nummer van David Guetta & Sia lijkt wel gemaakt voor het hardlopen (;

 4. Ilse
  maart 30, 2018 / 19:14

  Jaaa, nog een nieuw boek! En fijn hardloopnummer.

 5. Rachel
  maart 30, 2018 / 21:32

  Aah super leuk een nieuw boek!!

 6. Jildau
  maart 31, 2018 / 17:51

  hahah heeeeeel sneaky staat onderaan zoiets mega als ‘Boek 3’! Superleuk, heb er nu al zin in!

 7. Lianda
  maart 31, 2018 / 22:23

  Zo leeeeuk een nieuw boekk! ;D
  Heerlijke he van die items die je daarna non-stop aan wilt omdat ze zo fijn zijn! :)

 8. Melissa
  april 2, 2018 / 10:29

  Wauw nog een boek! Kan nu al niet wachten! Oeh en waar zal het over gaan? Nieuwsgierig!