FRIDAY FAVOURITES: 270

Favourite Memories – Ibiza

Zelden zo’n leuke perstrip gehad als afgelopen week op Ibiza. Zou mijn eigen vlogs de hele dag op repeat kunnen bekijken, omdat het gewoon zóveel goede herinneringen naar boven brengt. Zo leuk ook dat Laura’s vlogs van vorige week nu online komen. Kom weer helemaal terug in Ibiza-sferen.

Favourite Workspot – Hart Beach

Woensdagochtend, Aranka app’t. Ik open het app’je niet meteen, want ik denk ‘ik ben aan het werk’. Maar de app’jes blijven binnenkomen en dan zie ik dat ze vraagt of ik zin heb om morgen samen met haar op het strand te werken. WOW. Goed plan. Ze heeft mijn aandacht. En zo geschiedde, de hele dag spendeerde ik samen met Aranka op het strand met onze MacBooks. Mijn favoriet was de açai bowl die we bij Hart Beach aten. Dikke vette aanrader.

Favourite Nailpolish – Essie – Baguette Me Not

In lange tijd al niet zo’n fan geweest van een kleurtje nagellak. Zo’n fan dat ik zelfs naar de winkel ben gegaan om hem zelf te kopen. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar ik heb de afgelopen zoveel nagellak gekregen dat ik het eigenlijk nooit nodig vond om zelf nagellak te kopen. Maar met deze kleur is dat anders, dit is mijn kleur van zomer 2017. Trouwens ook niet geheel ontevreden over mijn armbanden en ringen.

Favourite Experiment – Egg Shop Eggs

Mijn kookboek van Eggshop heb ik al bijna twee maanden in mijn bezit (sinds mijn verjaardag 12 mei), maar het boek ook maar openslaan had ik tot deze week niet gedaan. Totdat ik maandag ineens besloot dat het tijd was om iets spannenders te doen met mijn eieren. Dit is een ‘scrambled egg’ (of eigenlijk zijn het er drie) a la Egg Shop. Was echt super goed gelukt. Als je net als ik fan bent van eieren kan ik je het boek zeker aanraden.

Favourite Song – Imagine Dragons – Mourn of the River

Het nieuwe album van Imagine Dragons stond deze week op repeat bij mij. Favoriet van het album: Mourn of the River. Zo’n lekkere beat, ook heel fijn tijdens het hardlopen. Aanrader!

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. juli 7, 2017 / 12:04

  Dat nagellakkleurtje is echt heel tof; het is dat nagellak bij mij maximaal een dag blijft zitten, anders had ik hem ook wel gekocht!

 2. Judith
  juli 7, 2017 / 14:00

  Die nagellak is echt supermooi, ik denk dat ik hem ook ga kopen, hihi

 3. Linda
  juli 7, 2017 / 15:14

  Het liedje van Imagine Dragons heet alleen Mouth of the River ;-) Het is ook mijn lievelingstrack van het album, echt super

 4. juli 7, 2017 / 15:56

  Ik ben ook fan van mouth of the river! Lekker nummer.

 5. Ilse
  juli 7, 2017 / 23:08

  Fijne plek om te werken zeg! Ik ben niet zo’n fan van roze maar ik vind deze wel heel erg mooi!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 8, 2017 / 12:37

   Ben normaal ook meer van donkerrode lak, maar deze roze heeft iets speciaals.

 6. juli 8, 2017 / 12:33

  Oeh dat nagellakje vind ik heel mooi! Xx