FRIDAY FAVOURITES: 269

Favourite Happening – Ibiza Trip

(Foto: Simone / ByDanie)

Ik schrijf deze blog vanaf Ibiza, waar ik samen met Buddha to Buddha en onder andere Laura Brijde ben om van het eiland te genieten, maar ook om mooie foto’s te maken. Ik kan me echt heel veel slechtere werkdagen bedenken. Heb is hier zo fijn en we hebben het samen allemaal super gezellig. Nu al een beetje verdrietig dat het over 24 uur weer voorbij is. Daarom geniet ik er vandaag extra (bewust) van.

Favourite Spot – Annemerel.com HQ

Voor het eerst in de geschiedenis van mijn blog (veertien jaar) heb ik een bureautje dat helemaal van mij is en dat ik helemaal naar eigen smaak heb ingericht en waar ik niets anders op hoef te doen dan werken. I LOVE IT! Hoop dat ik de clean desk policy lang kan volhouden want dit voelt zo goed. Hoe lang wedden jullie dat ik het zo netjes hou?

Favourite Show – Supergirl

Superman heb ik nooit gezien, maar toen ik zag dat Supergirl op Netflix stond dacht ik wel meteen; dit wil ik zien. Melissa Benoist (Supergirl / Kira) ken je misschien nog wel uit Glee waarin ze Marley speelde. Inmiddels speelt ze al twee jaar de hoofdrol in de serie Supergirl. Alle twee de seizoenen staan nu op Netflix en in oktober begint het derde seizoen. Heel blij met deze nieuwe ‘ontdekking’.

Favourite Song – Coldplay & The Chainsmokers – Something Just Like This (Tokyo Remix)

Oh Coldplay, wat zijn jullie lekker bezig afgelopen maanden. Afgelopen week kwam de Tokyo Remix (een live versie) van het nummer Something Just Like This uit. Drie maal raden wat er deze week op repeat stond.

HAPPY FRIDAY!

Groetjes uit Ibiza XXX

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. juni 30, 2017 / 13:02

  Vind deze artikelen zo leuk om te lezen! Dan zie je maar weer waar je allemaal dankbaar voor bent. Ook grappig dat je een samenwerking hebt met Buddha to buddha, gisteren heb ik een armband van het merkt gekocht! Ben er verliefd op!

 2. juni 30, 2017 / 14:24

  Lekker genieten op Ibiza! Wat een toffe groepsfoto! En je bureau is leuk!

 3. Marit
  juni 30, 2017 / 17:10

  Hele mooie favorieten weer An! Ik ben ook met Supergirl begonnen op jouw aanraden <3 Ik hou altijd van al je serie-aanraders! En ik denk dat je je werkplek misschien best lang netjes zult houden, het ziet er tenslotte zo mooi uit! xx

 4. juni 30, 2017 / 20:01

  Haha jeetje! Ik dacht dat die foto van jullie op Ibiza een promotie-foto was voor een nieuwe vrouwenserie! Die remix van Coldplay is inderdaad heel fijn :)

 5. Ilse
  juni 30, 2017 / 21:17

  Supergirl wil ik sowieso nog zien! En geniet nog even van Ibiza!

 6. juli 1, 2017 / 18:46

  Mooi buro ;-)
  Leuk ingericht.

  Xoxo

 7. an
  juli 4, 2017 / 12:50

  Waar zijn de schoenen van die je aan hebt?