FRIDAY FAVOURITES: 266

Favourite Food – Poké Bowl

Mijn nieuwe favoriete maaltijd; poké bowls. Niet alleen heel erg lekker, ook super makkelijk zelf te maken. Kant-en-klaar kopen is natuurlijk NOG makkelijker. Maar dit is voordeliger. En misschien ook wel leuker. En heel misschien zelfs nog wel lekkerder. Vooral omdat je als je hem zelf maakt honderd procent zelf kunt beslissen wat je er precies in doet. Een receptje voor deze poké bowl komt later deze maand online. Maar het maken van zo’n bowl is eigenlijk gewoon heel simpel. Combineer wat dingen die je lekker vindt en enigszins goed bij elkaar passen en kook wat sushirijst.

Favourite Picture – Nike Girl Since 1999

Dit ben ik in de zomer van 1999, net tien jaar oud. En ik droeg dus precies hetzelfde wat ik nu ook zou kunnen dragen. Een donkerblauwe Nike pet, een oversized wit t-shirt en een stoere rugzak. Ik moest zo lachen toen ik deze foto afgelopen weekend in een fotoboek bij mijn ouders tegenkwam. Ik ben geen steek veranderd. Of nou ja… ik heb wellicht iets meer rimpels, ben dertig centimeter langer en ik heb een iets volwassener figuur. Maar verder…

Favourite Moment – Shooting Book Cover 2

Maandagochtend, tweede pinksterdag, schoot ik samen met het dreamteam van mijn eerste boek (Fotograaf Sabine Metz, redacteur Anoek en zusje Roosmarijn) de cover voor mijn tweede boek dat later dit jaar in de winkel moet liggen. Deze spontane foto maakten we op de eerste locatie. Ik was voor de vijftiende keer hetzelfde stukje aan het lopen en bedacht halverwege dat het wel leuk zou zijn om even in de lucht te springen. En zo kwam deze vrolijke foto tot stand. Ik denk dat er wel een mooie coverfoto tussenzit trouwens. Deze shoot was een stuk heftiger dan de shoot voor mijn eerste boek, waar ik voor slechts een foto hardliep en voor de rest gewoon lekker stil stond. Dit keer heb ik alleen maar hardgelopen en aan het eind van de ochtend had ik zelfs vijf kilometer gelopen. Lekkere intervaltraining, haha.

Favourite Hotspot – Hippie Fish Zandvoort

Als je in de buurt bent, ga dan een keer ontbijten bij Hippie Fish op Zandvoort. Tot half elf kun je hier een heerlijk ontbijtje eten waar je ook weer niet de hoofdprijs voor kwijt bent. Voor tien euro heb je een gerechtje (ik had Eggs Norwegian), een bakje fruit, een vers sapje (ik had een wortel-sinaasappelsapje) en een kopje koffie naar keuze. Wauw en dat dus OP het strand. Super goede deal toch? En het was ook nog eens heel erg lekker.

Favourite Song – Coldplay – Don’t Look Back in Anger

Het concert voor de slachtoffers in Manchester afgelopen zondag was op allerlei vlakken ontzettend bijzonder. Mijn favoriete optreden was dat van Coldplay. Chris zong Oasis’ Don’t Look Back in Anger voor Ariana Grande en iedereen in Manchester. Ik heb een idee voor de organisatie: ze moeten de muziek die gemaakt is tijdens de show uitbrengen en de opbrengsten doneren (of lekker in hun eigen zak steken, ook goed, ze hebben al ontzettend veel gedaan, ik wil gewoon deze muziek in mijn Spotify).

HAPPY FRIDAY! En heel fijn weekend! Wat staat er bij jou op de planning? Ik ga morgen denk ik een lange duurloop doen, heb vanavond een feestje bij familie en ga zondag naar Amersfoort voor de eerste meeting met ‘mijn’ NYC Marathon team. Heel veel zin in, begrijpen jullie :)

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Vera
  juni 9, 2017 / 12:08

  Het hele benefietconcert staat al drie dagen op Spotify! Als afspeellijst onder de naam ‘One Love Manchester’. Deze versie van Fix You staat al in mijn favorieten… wat was dat prachtig en indrukwekkend.

 2. Jo
  juni 9, 2017 / 12:16

  Leuke favorites! En goed nieuws, de muziek staat al op Spotify onder “One Love Manchester” :)

 3. Mark
  juni 9, 2017 / 12:27

  Ik houd niet zo van plannen, maar ik vermoed dat ik regendruppels ga tellen als de afspraak niet doorgaat, muziek luisteren, mijmeren en verder wens ik met rust gelaten te worden Annebel, hahaha!!

 4. Mirna
  juni 9, 2017 / 13:28

  Er is al een spotify lijst met al deze nummer, one love machester van spotify :)

 5. Marlinde
  juni 9, 2017 / 14:03

  De liedjes van One Love Manchester staan op spotify! Alleen lastig te vinden…

 6. Marieke
  juni 9, 2017 / 14:06

  Leuke favourites!

 7. juni 9, 2017 / 19:21

  PS Taylor Swift staat sinds vandaag/sinds kort ook weer volledig op Spotify!

 8. Willemijn
  juni 9, 2017 / 21:02

  Ik luister al 5 dagen non stop het hele concert op spotify! Zoo mooi!

 9. Britt
  juni 10, 2017 / 18:40

  Dat liedje was inderdaad echt prachtig gezongen, ik krijg er helemaal een rilling van, maar dat bedoel ik positief want het is prachtig! Ik vind ook nog steeds dat ik eens een pokebowl moet proberen!

 10. Ilse
  juni 11, 2017 / 01:14

  Wauw, wat een mooi nummer! Ik ga snel de hele playlist luisteren. En poke bowls zijn zo lekker!