FRIDAY FAVOURITES: 264

Favourite Place – Westduinpark

Het zijn weken zoals deze waarin ik extra besef hoe gelukkig ik ben met Den Haag als mijn thuishaven. Hardlopen in het Westduinpark voelt altijd als vakantie, ook al ligt het slechts op tweeënhalve kilometer lopen van mijn huis.

Favourite Shoes for Summer – Fred de la Brettoniere wedges

Begin april bestelde ik mijn eerste paar wedges van Fred de la Brettoniere bij Omoda. Deze maand bestelde ik een tweede paar, in het zwart. Deze schoenen zitten zo ontzettend comfortabel en doordat er nog iets van een hak onder zit (waar je niets van voelt) krijgen je benen net even dat extra’s. Heel blij met de samenwerking die ik nu al een half jaar met Omoda heb en die me in staat stelt iedere maand mooie schoenen uit te zoeken in de webshop.

Favourite Video – James Corden & Orlando Bloom de IT Guys

Mijn favoriete TV host en mijn eerste grote liefde, Orlando, in een nerdy-versie van Magic Mike. LOL. (nee echt).

Favourite Song – Bad Liar

Can’t stop listening! Ik moest er even aan wennen (vijf keer luisteren), maar die beat is zo meeslepend en fijn. Selena kom maar door met al die fijne nummers. Wordt het ook niet weer eens tijd voor een album?

HAPPY WEEKEND! Geniet van de zon!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Marleen
  mei 26, 2017 / 14:23

  Hoi Annemerel,

  Welke zonnebrandcreme gebruik jij?
  En gebruik je tijdens het hardlopen een speciale zonnebrandcreme geschikt om mee te sporten? Een zogenaamde sport-versie waarvan gezegd wordt dat deze ook bij zweten zou blijven zitten?

  Groetjes Marleen

  • Annemerel
   Auteur
   mei 27, 2017 / 08:57

   Ik gebruik de parfumvrije zonnebrand van Louis Widmer voor mijn gezicht (SPF30) en voor mijn lichaam gebruik ik van alles, van Garnier tot Biodermal, maar geen speciale sportversies. Ik loop ook vaak al hard rond 7.00u – 9.00u als het een zonnige dag is, dan is de zon wat minder sterk.

 2. mei 26, 2017 / 16:49

  Wat een fijne favourites! Je schoenen zijn supermooi en JA ik ben ook megafan van James Corden! Dit filmpje had ik nog niet gezien, te leuk ?!

 3. Ilse
  mei 26, 2017 / 21:55

  Hardlopen door de duinen is zo fijn!

 4. mei 29, 2017 / 10:09

  Ik denk dat ik de zwarte wedges misschien nog wel mooier vind dan de bruine, erg leuk voor in de zomer!