FRIDAY FAVOURITES: 263

Favourite Jewellery – Buddha to Buddha

Zoals ik gisteren al schreef ben ik de komende maanden ambassadrice van het Nederlandse sieradenmerk Buddha to Buddha, dat toevallig dit jaar haar twintigste verjaardag viert. Ik weet dit al een aantal maanden en ben zo blij dat ik het eindelijk mag vertellen. En dat ik meteen een winactie mag organiseren waarin ik een sieraad aan een van jullie mag weggeven. Liefst wilde ik natuurlijk dat ik jullie allemaal iets mocht geven, maar goed ik had binnen acht uur al ruim 250 reacties, dus jullie begrijpen vast ook wel dat dat niet echt tot de mogelijkheden behoort. Maar toch, zou toch leuk zijn als ik als een soort van Oprah aan iedereen cadeautjes mocht uitdelen. Was ik maar Oprah. Doe jij nog niet mee aan de winactie? Klik hier om mee te doen!

Favourite Video – Harry Styles Carpool Karaoke

Deze hele week is Harry bij mijn favoriete talkshow host, James Corden. Een bijzonder goede manier om mijn dag te beginnen, met de video’s van James en Harry. Die twee zijn gewoon ZO goed op elkaar ingespeeld. Vanmorgen kwam de video online waar ik het meest naar uit heb gezien, de Carpool Karaoke. Hij is – zoals ik al verwacht had – geniaal. Heb jij hem al gezien? Zo nee, NU meteen kijken. That’s an order.

Favourite Work – Live @ Facebook met Laura

Gisteravond deed ik samen met Laura een Live Q&A met hardloopvragen op de Facebookpagina van Intersport. En het was ZO leuk. Van te voren denk ik altijd AAAHHHH hoe ga ik veertig minuten volpraten, maar uiteindelijk vind ik het altijd ZO leuk om te doen. En nu samen met Laura was het helemaal leuk omdat je lekker veel interactie hebt. Hier kun je de video terugkijken. Wie zien we zaterdag  zondag bij de Marikenloop?

Favourite Hotspot – Millers Cocktails & Kitchen

Afgelopen week vierde ik mijn verjaardag bij Millers & Cocktails (ik was daar op uitnodiging) en ik was zo blij verrast door de kwaliteit van de keuken en de enorme cocktailkaart. Ga hier snel een The Hague Hotspot over schrijven. To be continued. Maar als je in Den Haag bent en je bent op zoek naar een leuke cocktailbar in het hartje centrum, dan moet je naar Millers.

Favourite Song – Harry Styles – Ever Since New York

Naar mijn mening het mooiste nummer van Harry’s debuutalbum. OK. Samen met Sign of the Times misschien. De live-versie (hierboven) vind ik eigenlijk nog mooier dan de albumversie. Maar ik kan ook prima leven met de versie die op het album staat. Doe ik zelf gewoon de tweede stem. Pri-ma.

Happy Friday!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Marleen
  mei 19, 2017 / 12:07

  Volgens mij is de Marikenloop zondag ;-) heb je dus nog een extra dagje om te rusten, haha.

 2. Ingrid
  mei 19, 2017 / 12:28

  Kleine vergissing. De Marikenloop is zondag! En ik kom aanmoedigen en ik hoop je te zien lopen.

 3. Manon
  mei 19, 2017 / 12:34

  Echt heel leuk die winactie van Buddha to Buddha! Ik ga de video met Laura zo terugkijken, kon het helaas niet live zien. Alvast een fijn weekend en succes zondag

 4. mei 19, 2017 / 12:54

  Oehh dat album ga ik direct even luisteren. Ik ben erg benieuwd. Zeker naar het NY nummer!!

 5. mei 19, 2017 / 14:30

  Ahhh ok ik heb je order opgevolgd en was misschien even vergeten dat Harry niet alleen getalenteerd is maar ook nog eens gewoon een heel fijne leuke man.

  • Annemerel
   Auteur
   mei 19, 2017 / 15:45

   hahahahaha zo waar!!!!

 6. mei 19, 2017 / 19:05

  Ah de carpool karaoke met Harry <333 Heb nooit filmpjes van hem gezien, maar vond zijn stem altijd wel mooi. Ook nog een hele leuke jongen blijkbaar :)

 7. Anke
  mei 19, 2017 / 20:20

  Ohh bedankt voor die carpool karaoke, geweldig! De Q&A was ook erg leuk gisteren (:

 8. Debbie
  mei 19, 2017 / 21:47

  Jaaaa, doe ook mee met 7,5 km Marikenloop…. Heb er zin in !

 9. Ilse
  mei 20, 2017 / 22:44

  Fijne favo’s weer! En wat tof dat je ambassador bent.