FRIDAY FAVOURITES: 260

Favourite Beauty – Glossier Boy Brow

Ik vind make-up prachtig, maar erg veel tijd wil ik er eigenlijk niet aan besteden. De afgelopen weken heb ik minder make-up gedragen dan ooit. Heeft natuurlijk ook wel een klein beetje te maken met het feit dat ik een klein kleurtje van de zon in Fuerteventura heb en dat ik mijn wenkbrauwen en wimpers heb laten verven. Dat zorgt ervoor dat ik er zonder make-up niet als een zombie uit zie. Het enige make-upproduct wat ik wel veel gebruikte was deze wenkbrauw gel van het Amerikaanse merk Glossier. Hij geeft de wenkbrauwen kleur en net iets meer structuur waardoor de haartjes dikker lijken en de wenkbrauw iets nadrukkelijker aanwezig is. Ben bang dat er niet genoeg in dit flesje zit om tot november te overleven. Nu hopen dat het snel naar Nederland verzonden gaat worden. Mocht dat het geval zijn dan hou ik jullie daar natuurlijk van op de hoogte.

Favourite Free DIY – Stickers

Ik begon mijn iPhone hoesjes een beetje zat te worden en had bij de Apple Store in Boston bijna nieuwe gekocht a 45 dollar per stuk. Gelukkig heb ik daar even mee gewacht, want dit gratis stickervelletje van Glossier deed ook wonderen. Voel me nu echt zo’n typische millennial met die stickers op mijn iPhone. Maar goed, ben ik in feite ook gewoon.

Favourite Recipe – Green Wraps van Dafne

Over anderhalve week ligt het kookboek van Dafne Schippers in de winkel. Ik heb de digitale versie al even in mijn mailbox zitten en besloot deze week alvast een recept te proberen. Deze wraps met (vega) kip en avocado zijn echt super lekker. Recept volgende week op mijn blog :)

Favourite Show – Girlboss

Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met de nieuwe serie Girlboss op Netflix. Aan de ene kant vind ik het een hele leuke serie, over een goed onderwerp. Maar aan de andere kant irriteer ik me dood aan het hoofdpersonage dat echt wordt neergezet als een irritant verwend nest. In de eerste vijf minuten haalde ze al het bloed onder mijn nagels vandaan en dat terwijl ik Britt Robertson normaal gesproken echt een leuke actrice vindt. Toch kon ik het niet laten om de hele serie in ongeveer 24 uur weg te werken (afleveringen zijn slechts 25 minuten) en heb ik de serie enigszins met plezier bekeken. Benieuwd of het tweede seizoen (ik neem aan dat we dat volgend jaar krijgen, want dit einde was veel te open) minder op mijn irritatie werkt.

Favourite Song – London Grammar – Oh Woman Oh Man

Zo’n lekker nummer, kan niet wachten op het tweede album van London Grammar (9 juni). Niet luisteren op het moment dat je een beetje emotioneel bent en geen zin hebt in tranen. Je bent gewaarschuwd.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Linda janssen
  april 28, 2017 / 14:34

  Heb je de wenkbrauw gel van de Hema wel eens geprobeerd? Misschien een goed alternatief voor maar een paar euro, en te verkrijgen in Nederland!

  • Jessie
   april 29, 2017 / 10:58

   Die heb ik ook, werkt echt prima en gaat lang mee!

 2. Lisa
  april 28, 2017 / 14:34

  Die wrap lijkt me zo lekker! :) Hoe is die vegetarische kip? Ik eet sinds een tijdje vegetarisch, maar heb die nog niet geprobeerd!

 3. april 28, 2017 / 23:04

  Ik ben zo benieuwd naar de serie Girlboss! Maar ik wil eerst het boek lezen, voor ik aan de serie ga beginnen.

 4. Ilse
  april 29, 2017 / 17:07

  Leuk leuk! :)