FRIDAY FAVOURITES: 259

Favourite Feeling – Finishing Boston

Behoeft geen uitleg volgens mij. Ik heb weinig finishes over gelopen met zo’n voldaan en gelukkig gevoel. Boston is mijn favoriete marathonervaring tot nu toe en dat heeft voor het grootste gedeelte te maken met het fantastische publiek.

Favourite Tourist Experience – One Observatory / One World Trade Center
 photo IMG_0886.jpg

In november sloeg ik One Observatory over omdat ik geen zin had om in de rij te staan en omdat ik 37 dollar te veel vond voor uitzicht. Woensdag was er geen rij en besloot ik dat ik toch wel heel erg graag naar boven wilde in het nieuwe World Trade Center. Beste beslissing ooit. Of nou ja dat is wellicht wat overdreven, maar de ervaring was fantastisch. Niet alleen het uitzicht, maar ook de hele ‘show’ voordat je het uitzicht te zien krijgt. In de lift zie je een animatievideo waarin je New York City door de jaren heen ziet veranderen, dit vond ik heel bijzonder om te zien. In ongeveer 45 seconden zie je hoe New York City van boerenland veranderde in de wereldstad die het nu is. Je staat ook maar 45 seconden in de lift, dan ben je al boven. De ‘reveal’ van het uitzicht dat hierop volgt bezorgde mij ook kippenvel. Aanrader dus.

Favourite Present – Kate Spade Laptoptas

Vorige week zei ik nog tegen mijn moeder ‘ik baal stiekem echt een beetje dat ik toen in november niet die laptoptas gekocht heb bij Kate Spade’. En toen liep ik zaterdagmiddag bij toeval langs de Kate Spade winkel in Boston en zag ik dat ze de laptoptas nog steeds verkochten. Bijna trok ik meteen mijn creditcard, totdat ik me bedacht dat het wellicht leuker was om deze tas als cadeautje voor mezelf na de marathon te kopen. Zo gezegd zo gedaan. Het is echt een superfijne tas waar niet alleen mijn MacBook in past maar ook genoeg ruimte is voor iPhone, camera, koptelefoon en geld + bankpasjes.

Favourite Idea – Traveling from New York to Boston by train
 photo IMG_0779.jpg

Het was niet de goedkoopste manier om van Boston in New York te komen (helemaal omdat ik zo last minute een ticket kocht) maar met de trein reizen in de VS is leuk. Ik heb het gevoel dat ik in vier uur tijd een heel ander deel van de Verenigde Staten gezien heb en het zat super comfortabel in de trein. Mocht je ooit de mogelijkheid hebben om met de Amtrak te reizen, dan zou ik daar zeker niet over twijfelen.

Favourite Song – Joakim Karud – Spring Light

Als je mijn Boston Marathon vlog bekeken hebt ken je dit nummer, ik gebruikte het als achtergrondmuziek bij mijn marathonbeelden. Normaal gesproken luister ik niet naar ‘Non Copyright Music’ die ik voor vlogs kan gebruiken, maar ik wist dat nummer me vrolijk maakte dus ik zette heb toch op mijn iPod, samen met 99 andere nummers. Dit is het nummer dat ik hoorde toen ik over de finish kwam. Voor altijd goede herinneringen aan dus.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  april 21, 2017 / 19:43

  Fijne favorieten! En ik vind die tas echt mooi, zou hem bijna zelf kopen.

 2. april 21, 2017 / 21:14

  WAUW, wát een uitzicht! Ik kan me voorstellen dat je daar toch wel naar boven wilde. Klinkt super gaaf, die lift! Die kan ik dus op m’n lijstje schrijven voor als we naar NY gaan :D

 3. april 22, 2017 / 12:36

  Superleuke Friday Favourites, zo tof om te lezen hoe blij je wordt van een marathon ?, het werkt aanstekelijk!