FRIDAY FAVOURITES: 258

Favourite Picture – Purple Sunset

Hij was niet echt. Maar in mijn gedachten was ‘ie dat wel. Deze roze-paarse zonsondergang. Het is trouwens geen hogere wiskunde om je zonsondergang deze kleur te geven trouwens. Dit is gewoon gedaan met Instagram. Je gaat naar Colours, klikt bij schaduwen op paars en bij highlights op roze et voilà. Kind kan de was doen.

Favourite Shoes – Fred de la Brettoniere Espadrilles

Mijn favoriete schoenen van de vakantie waren zonder twijfel deze beige espadrilles van Fred de la Brettoniere (besteld bij Omoda/gekregen). Van het hoogteverschil voel je echt niets en ze zijn super zacht. Deze zitten nog comfortabeler dan de platte versie (die ik ook heb). Heb zo’n voorgevoel dat we die schoenen deze zomer nog vaak gaan zien op mijn blog, vlog en Instagram. Ik waarschuw maar alvast.

Favourite Food – Gazpacho

Ik kwam er pas tegen het eind van de vakantie weer achter dat ik gazpacho echt superlekker vind. Vroeger maakte ik dit nog weleens zelf (klik hier voor recept), maar om de een of andere reden was ik dat een beetje vergeten. Ik ben normaal niet zo’n fan van tomatensoep, maar gazpacho heeft eigenlijk vrij weinig met Hollandse tomatensoep te maken, het is lekker fris, heeft een wat volle textuur en smaakt ontzettend naar knoflook. En ik hou van knoflook.

Favourite Clothing – ZARA Playsuit

Mijn favoriete nieuwe aanwinst is de playsuit van ZARA met de kaketoe op mijn rug en de blauwwitte streepjes. Hij zit niet alleen super comfortabel, de stof is ook heel mooi én hij staat leuk, al zeg ik het zelf. Volgens mij moet ‘ie nog te koop zijn bij ZARA, dus mocht je hem net zo leuk vinden als ik, sla snel je slag (hij kost €39,95)

Favourite Song – The Chainsmokers – It Won’t Kill Ya

Dit was een ontzettend lastige deze week. Ik vond het heel moeilijk kiezen tussen Harry Styles – Sign of the Times, Martin Garrix met Byte en het nummer ‘It Won’t Kill You’ van The Chainsmokers. Uiteindelijk heb ik ienemienemutte gedaan want de keuze was gewoon niet te doen, het zijn drie compleet andere nummers. It Won’t Kill Ya is op dit moment mijn favoriete nummer van het album van The Chainsmokers dat vorige week uitkwam (naast Something Just Like This natuurlijk, maar die kennen we nu inmiddels wel.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. april 14, 2017 / 13:23

  Haha nu ga ik gewoon nóg een keer zeggen dat het een toekan is en niet een kaketoe op je playsuit, die zien er namelijk heel anders uit ;)
  Ik vind je playsuit nog steeds zó leuk, hij staat je super! Op die ene foto met je gele shirtje heb je echt zulke lange benen trouwens, zo mooi!

 2. Linda
  april 14, 2017 / 13:46

  Je zegt altijd “het is geen hogere wiskunde”
  Beetje irritant ;)

  • Annemerel
   Auteur
   april 16, 2017 / 14:28

   Het is geen hogere wiskunde om te begrijpen dat dat een van mijn favoriete uitspraken is :)

 3. april 14, 2017 / 16:44

  Ondanks dat de foto bewerkt is, is de foto wel heel erg mooi. Doet mij denken aan mijn vakanties op Curacao. Good old times!

 4. Ilse
  april 14, 2017 / 21:53

  Die playsuit is zo leuk alleen ik twijfel of ik hem zal bestellen of niet. En ik vind je schoenen ook erg leuk!