FRIDAY FAVOURITES: 256

Favourite Gadget – DJI Mavic Pro

Hoewel ik al ruim een jaar over een drone nadenk en sinds september mijn pijlen heb gericht op de DJI Mavic Pro, voelde het afgelopen zaterdag toch nog vrij spontaan toen ik uiteindelijk mijn pinpas gebruikte om een duur speeltje te kopen. Maar ben er nu al super blij mee want kan er zulke mooie beelden mee maken. Heb helaas niet iedere dag een uurtje tijd om door de duinen te vliegen, maar hé dat maakt de drone beelden ook nog een klein beetje speciaal. Nu al druk aan het uitzoeken wat de regels wat betreft drones zijn in Boston. Tijdens de marathon is ‘ie obviously uit den boze, maar volgens mij moeten er wel gebieden zijn waar je wel mag vliegen. To be continued.

Favourite Hotspot – Kroketloket

Den Haag heeft sinds begin dit jaar een nieuwe culinaire hotspot. Voor zover je kroketten culinair kunt noemen. Ik vind kroketten culinair. Anyway, het is dus een kroketloket, het eerste kroketten restaurant van Nederland. En daar eet je dus niet alleen een goede kalfskroket, maar ook kroketten met truffel en bospaddenstoel, of kreeft, of pekingeend. Je kunt er trouwens ook een verse smoothie drinken, maar goed, ik had zin in kroketten dus dat sloeg ik even over. Zeker een aanrader als je uit Den Haag komt en zeker niet missen als je een dagje Den Haag doet.

Favourite Drink – Burned Caramel Frappuccino

Starbucks heeft sinds kort een nieuwe smaak, Burned Caramel. En omdat het afgelopen dinsdag heerlijk weer was besloot ik hem te proberen in de Frappuccino variant. Was echt een succes. Jarenlang dronk ik een Caramel Frappuccino, maar sinds twee jaar vind ik die eigenlijk veel te zoet en drink ik de Espresso variant. De Burned Caramel is een mooie middenweg, hij proeft een beetje naar butter scotch. Beetje zoet, maar niet té.

Favourite Movie – Begin Again

Sinds een paar weken op Netflix, de film Begin Again. Met Keira Knightley, Mark Ruffalo, Hailee Steinfeld, James Corden en Adam Levine. Als je hem nog niet gezien hebt kan ik hem je echt aanraden. Er is muziek, er is een super goede cast en het is een lief verhaal. Zouden meer van dat soort fijne films op Netflix moeten staan. Dit is voor mij de perfecte manier om een doordeweeks avond te spenderen.

Favourite Song – The Chainsmokers – The One

Volgende week komt het album van The Chainsmokers en ik kan niet wachten. Na Paris en Something Just Like This (met Coldplay) brachten ze afgelopen maandag alvast het nummer ‘The One’ uit, de opener van het album. Stond deze week natuurlijk op repeat.

HAPPY FRIDAY, HAPPY (ALMOST) WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. maart 31, 2017 / 13:04

  Oh, die trailer ziet er tof uit! Die ga ik snel even aanzetten op Netflix, ben heel benieuwd :)

 2. Eva
  maart 31, 2017 / 16:00

  Wat een fijne favorieten weer! Nog een tip voor een film/boek: hidden figures, heb hem afgelopen dinsdag in de bioscoop gezien, gaat over zwarte vrouwen die in de jaren ’60 de berekeningen van NASA uitvoerden in een tijd van rassenscheiding, erg indrukwekkende en mooie film!

 3. Britt
  maart 31, 2017 / 16:25

  Vind je drone echt heel vet! Leuk speelgoed. Zou er zelf ook best een willen hebben maar als je niet blogt/vlogt en dan is de vraag toch al snel een beetje ‘waar voor gebruik je die filmpjes dan’. Dezelfde reden waarom ik ook nog steeds geen go-pro heb gekocht.

  Gaat de drone ook volgende week mee richting de zon?

 4. maart 31, 2017 / 16:42

  Ah, Begin Again is echt een van m’n favoriete feel good films! Nu hij op Netflix staat ga ik hem denk ik maar eens nog een keer kijken, zo fijn :)

 5. Ilse
  maart 31, 2017 / 20:22

  Ik heb nu zin in kroketten en frappucino! En die drone blijft gaaf!