FRIDAY FAVOURITES: 253

Favourite Feeling – Spring Running

Gisterochtend was het nog koud, grauw en vochtig.. toen ik drie uur later thuis kwam van een afspraak in Amsterdam was het strakblauw en mega zonnig. Gelukkig stond er een intervaltraining op de planning van in totaal 13 kilometer, dus een perfect excuus om heerlijk van het lenteweer te genieten. Nu vingers gekruist dat het zondag tijdens de CPC ook zulk lekker weer is. Wie is er ook zo blij met het lekkere weer?

Favourite Message – DO WHAT YOU CAN’T

Thanks Casey. Dit is een video van ‘Do More’ formaat. Hou van ritme, de beelden, de voice over. LOVE IT. Doe wat je (denkt) niet te kunnen, improviseer en DOE het. Als je iets wil dan kun je wat je eigenlijk niet zou kunnen. DO IT.

Favourite Buy – Nike LunarTempo at Factory Outlet 

Gisteren schreef ik over mijn verdriet dat mijn favoriete hardloopschoen niet meer gemaakt wordt, twee dagen eerder had ik eigenlijk al twee back-up exemplaren gekocht. Bij de Factory Outlet in Osdorp. 52 euro per paar, koopje! Normale prijs is (was) 120 euro, dus nu had ik twee paar voor minder dan ik normaal voor een paar betaald had. En dan ook nog eens in mijn favoriete kleurstelling, knalgeel met knalroze accenten. Aanrader dus; die Factory Store. Ook voor sokken trouwens. Mijn favorieten waren van 12,99 afgeprijsd naar 2,50 per paar. Beetje jammer dat het toch de verkeerde maat bleek te zijn, maar hé, nu heeft mijn vader vier paar nieuwe sokken.

Favourite Song – Lorde – Green Light

Wauw, wat een goed nummer. Aanstekelijke beat, goede tekst, vernieuwend. I love Lorde. Heel benieuwd naar de rest van het album. Kom maar door…

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. maart 10, 2017 / 12:31

  Die schoenen zijn tof! En wat een koopje, wauw. Fijn weekend! Malou x

 2. Lilian
  maart 10, 2017 / 13:02

  Inderdaad een super vet filmpje van Casey en zeker ontzettend motiverend en inspirerend!

 3. Ilse
  maart 10, 2017 / 15:27

  Wat een inspirerend filmpje van Casey! En nu heb ik ook zin om te gaan hardlopen in een korte broek!

 4. Floortje van Lieshout
  maart 10, 2017 / 18:22

  zzoo gaaf je schoenen ! en die prijs erg aantrekkelijk !
  ik ga er zoizo een keer heen ! dankje voor de tip

 5. maart 12, 2017 / 11:46

  Dat filmpje van Casey is zo tof en inspirerend, thanks for sharing! :) Lorde’s liedje is heel leuk ja!