FRIDAY FAVOURITES: 252

Favourite Shopping – Peak Performance Jas

Echt nodig had ik hem niet, maar deze jas zat al sinds het begin van het jaar in mijn mandje in de webshop van de Bijenkorf en toen Roos hem afgelopen zaterdag ging kopen, kon ik het niet laten om hem zelf ook te kopen. Ik vind het model erg lekker en de kleurcombinatie ook. Het is niet de meest warme jas die er is, maar gelukkig heb ik die ook.

Favourite Person – Roos

Need I say more? Ik bedoel, kijk hoe schattig ze hier kijkt…helemaal blij dat ze straks mag gaan rodelen in de blubber met sneeuw/regen. GoPro op haar borst, ook al is het pikdonker en weten we eigenlijk al dat we de beelden niet kunnen gaan gebruiken. Maar stel je voor…

Favourite Dog – Bumper

Dat ik dit ooit zou zeggen had ik zelf ook niet verwacht. Ik ben mijn hele leven al doodsbang voor honden (nee echt) (maar eigenlijk voor alle dieren, van poezen tot muizen), maar Bumper – het hondje van Jof – is echt een schatje en nu wil ik misschien ook wel een Bumper.. mijn moeder zou het vast niet erg vinden om op te passen als ik weer eens naar het buitenland zou gaan. Probleem is alleen dat hondjes andere honden aantrekken en daar ben ik nog steeds bang voor. Voorlopig geen hond voor mij dus.

Favourite Drink – Aperol Spritz


Het is alweer even geleden dat Aperol Spritz in mijn favorieten voorbij kwam, maar dat betekent niet dat het niet nog steeds mijn favoriete drankje is… zeker met dit fantastische uitzicht en het zonnetje op mijn gezicht.

Favourite Song – The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This

Net als vorige week was mijn favoriete nummer van de week een samenwerking tussen twee van mijn lievelings artiesten; The Chainsmokers en Coldplay. Je kunt het helaas in Spotify niet zien maar ik heb zo’n vermoeden dat dit het meest afgespeelde nummer van 2017 tot nu toe is. En ik ben hem nog lang niet zat. Tijdens het skiën ben ik het nummer ook heel de tijd aan het zingen, nog niet gevraagd aan de mensen om me heen of ze dat gek vinden. (trouwens het nieuwe nummer van Coldplay, Hypnotised, van de nieuwe EP die in juni uitkomt, is ook heel lekker…)

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Britt
  maart 3, 2017 / 12:16

  \ik deel het favoriete liedje compleet, ik vind het echt een heerlijk nummer!

 2. maart 3, 2017 / 12:45

  Mijn ouders hebben ook een Bumper (alleen deze heet Kaya en is inmiddels 1) maar ze lijkt echt super op hem, ook met het rennen en het speels zijn! Boomers zijn echt super leuke hondjes en heel knuffelig (als ze de zin in hebben).

 3. Ilse
  maart 3, 2017 / 12:58

  Wat een fijne favorieten! En door jou heb ik zin om weer aperol te halen!

 4. Mieke
  maart 3, 2017 / 13:57

  Oh zo zat ik vorige week ook in het zonnetje met een aperol, ik wil teruggggg!!
  En het liedje van the chainsmokers is sowieso ook al mijn meest beluisterde lied van 2017. Echt een GEWELDIG lied! Ze komen de donderdag naar rock Werchter dus dat ticket is besteld :D

 5. maart 3, 2017 / 14:21

  Niet gek dat Bumper in je lijstje staat, hij is ook echt HEEL cute in je vlogs. Kan hij niet mee met je naar Nederland, kun je testen of het wat is.

 6. maart 3, 2017 / 17:30

  Vind die jas heeel mooi, ook juist bij jou! En Aperol Spritz x de skiliftjes, perfect plaatje.

 7. Tessa
  maart 3, 2017 / 19:30

  Bumper is zo lief! Een hondje is wel heel erg leuk gezelschap, dus misschien het overwegen waard ;-) Of gewoon zorgen dat je moeder een Bumper hondje in huis neemt en dan kun jij er zo nu en dan mee knuffelen.

 8. Anita te Gussinklo
  maart 3, 2017 / 23:23

  Wat een mooie favorieten Annemerel.
  De foto van Roos & Aperol Spritz zijn prachtige plaatjes.
  Something Just Like This is good!

 9. Linda
  maart 4, 2017 / 07:12

  Ik wil ook zo’n zus, lijkt me zo gezellig! Mag ik vragen welke maat jas jij en Roos genomen hebben? Ik vind het een geweldige jas en ik heb hem gevonden in de uitverkoop maar twijfel tussen s en m. Dankjewel!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 4, 2017 / 12:00

   Wij hebben allebei een M, want ze vallen klein.

 10. maart 7, 2017 / 16:08

  Something just like this <3 Zo eens!