FRIDAY FAVOURITES: 250

Favourite View – My Backyard

Brussel is mooie stad, Parijs is wellicht nog mooier… maar de duinen en het strand hier in Den Haag, wanneer de zon schijnt en de lente in de lucht hangt, daar gaat vrij weinig tegenop. Kan het alsjeblieft de komende maanden het weer van afgelopen dinsdag/woensdag blijven? Misschien over een paar weken – wanneer de lente officieel begonnen is – met een iets hogere temperatuur?

Favourite 24 hours – Paris

24 uur in Parijs – waarvan je het grootste gedeelte deelneemt aan een vast programma – is eigenlijk veel te kort. Maar van de anderhalf uur die ik in totaal ‘vrij’ had heb ik ultiem genoten. Ik at taart bij La Favorite, ik lunchte bij La Favorite met Steak Tartaar en frietjes en ik at taart bij Le Loir dans le Théière. Oh en ik ben zelfs nog even BHV Le Marais (warenhuis) binnengegaan om snel wat make-up te kopen. Toch was het niet genoeg en ik hoop dan ook dat ik snel terug kan om het (Parijs) iets beter te doen.

Favourite Recipe – Polenta & Mushrooms

Het recept komt morgen online en als je van paddenstoelen houdt wil je dit maken. Makkelijk, lekker, snel en redelijk voedzaam. Ik stond wederom versteld van mijn eigen kookkunsten.

Favourite Desk Item – Goalplanner 

Afgelopen maandag kreeg ik van Caroline van Fitshe haar Goalplanner, een soort van dagboekje waarin je iedere dag je doelen bijhoudt, aangeeft waar je dankbaar voor bent en waar je aan denkt. Vooral die laatste twee dingen vind ik heel leuk, ik denk wel aan mijn doelen en ik maak iedere dag een lijstje met de dingen die ik moet doen, maar iedere dag stilstaan bij de dingen waarvoor je dankbaar bent en iedere dag bewust worden van waar je eigenlijk aan denkt, dat is nieuw en ik vind het tot nu toe heel leuk. Houd mijn blog in de gaten als jou dit ook leuk lijkt, ik mag volgende week wat weggeven.

Favourite Song – Kygo ft. Selena Gomez – It Ain’t Me

Twee van mijn favoriete artiesten in een nummer, kon niet anders dan een favoriet worden. Of de tekst over Justin Bieber gaat, wie zal het zeggen, maar het is niet lastig om het je voor te stellen.

HAPPY WEEKEND! Wat staat er bij jou op het programma? Ik heb vriendinnenweekend voor het eerst in lange tijd. Vanavond drankjes in de stad met Tessa en de rest van het weekend is Laura in Den Haag bij mij. Super veel zin in!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. februari 17, 2017 / 12:44

  Wat een lekker kleurtje heeft die goalplanner ;) X

 2. Marion
  februari 17, 2017 / 13:33

  Die goalplanner is gaaf!

 3. Mieke
  februari 17, 2017 / 13:52

  Olala vriendinnen weekend klinkt leuk! Ik vertrek op skireis vannacht. Zoooooveel zin in!

 4. Ilse
  februari 17, 2017 / 15:04

  24 uur in Parijs is inderdaad veel te kort! En soms kan er niks op tegen je eigen woonplaats!

 5. Laura
  februari 17, 2017 / 19:01

  Jaaaaaa zin in!

 6. Catelijne
  februari 18, 2017 / 09:31

  Heerlijk dat nummer. En heerlijk dat lente-achtige dagje deze week..de duinen zijn ook prachtig. Volgens mij ga je een leuk weekend tegemoet.
  Ik ga dit weekend lunchen in de stad, drankjes doen met wat mensen en zondag avond naar blof..bring it on!

 7. Britt
  februari 19, 2017 / 15:46

  Die goalplanner ziet er zo schattig uit! Dat kleurtje motiveert zelf ook al gewoon. Dat recept met paddenstoelen en polenta lijkt me heerlijk trouwens, paddenstoelen zijn mijn favoriete groenten dus daarbij heb je me al gauw!

 8. februari 23, 2017 / 21:12

  Die foto in de duinen ❤️❤️❤️