FRIDAY FAVOURITES: 246

Favourite View – Mountains

Dit blijft een van mijn favoriete plaatjes. Het uitzicht vanaf de Pezid in Serfaus, dit is op 2600 meter hoogte en de bergen die je in de verte ziet, dat is Italië.

Favourite Garment – ODLO Thermo

Nog nooit zo blij geweest met mijn thermokleding die ik vorig jaar van ODLO gekregen heb. Ik heb mezelf afgelopen week meerdere keren afgevraagd hoe ik dat vroeger deed. Zonder thermo, zonder helm, vaak zelfs zonder muts, zonder sneeuwbril. MAN als ik er nu alleen al aan denk moet ik huilen van de kou. Ben ik nu zo’n koukleum geworden of is het nu gewoon uitzonderlijk koud? Ik denk een combinatie van beiden.

Favourite Gadget – GoPro

Afgelopen week kocht ik drie dingen die mijn GoPro van onhandig ding in FANTASTISCH APPARAAT hebben veranderd. Aller eerst, een oplader met extra batterij. Ik had twee batterijen voor mijn GoPro, maar kon die alleen opladen als ze in mijn GoPro zaten en als ik hem aan mijn MacBook of een USB lader legde. Onhandig. Het duurde mega lang voordat de batterijen opgeladen waren en het lukte me nooit om ze allebei volledig op te laden. Nu heb ik dus drie batterijen én een duo lader waarmee ik twee batterijen tegelijk op kan laden. TOP! Dan heb ik ook nog een hele fijne selfiestick gekocht voor mijn GoPro. Selfiestick klinkt ontzettend 2014, maar ik vind dat het met skiën wel hele mooie beelden oplevert. En dan tot slot… een hoes voor mijn GoPro die er voor zorgt dat ik hem wel op dingen als selfiesticks kan monteren, maar tegelijkertijd nog wel audio heb (wat met de waterdichte case niet het geval is). IK BEN BLIJ! En ik hoop dat jullie de beelden in mijn vlogs leuk vinden.

Favourite Vlog – Jon Olsson in Japan

Dacht dat wij redelijk wat sneeuw gekregen hadden in de Oostenrijkse Alpen, maar dat is niets in vergelijking met de dump die afgelopen dagen in Japan heeft plaatsgevonden. Nu wil ik poederskiën in Japan. Ik dagdroom op dit moment om volgend jaar – nadat ik de marathon in Tokyo gelopen heb – door te vliegen naar Nagano en van daaruit naar een skigebied te gaan. Zijn er mensen die met me mee willen?

Favourite Song – The Chainsmokers – Paris

Een van mijn favoriete acts van het moment en een nummer vernoemd naar een van mijn favoriete plekken op de wereld. Kon niet anders dan een fijn nummer zijn.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Aniek
  januari 20, 2017 / 12:34

  Het is volgens mij nu gewoon uitzonderlijk koud in Oostenrijk! Ik heb het vrijwel nooit koud gehad op wintersport en ik draag vrijwel nooit een helm of muts.

 2. Ilse
  januari 20, 2017 / 13:11

  Dat uitzicht zeg! En ik vind de beelden met de go pro echt heel tof!

 3. Dootje
  januari 21, 2017 / 21:09

  Ohhhh, wat een toeval! Ik lees dit op het vliegveld van Japan, terwijl ik net terug kom van de bak poedersneeuw in hakuba! Het was inderdaad echt super om daar te skieen!

 4. Rianne
  januari 22, 2017 / 11:34

  ❤️ The Chainsmokers, echt ieder nummer is te leuk!