FRIDAY FAVOURITES: 242

Favourite Feeling – Giving
 photo Recently Updated356.jpg
Afgelopen dagen heb ik vrij weinig van mijn to-do-list af kunnen strepen. Daarentegen heb ik wel heel veel cadeautjes ingepakt en kerstkaarten geschreven. Ik had het zo naar mijn zin. Gisteren heb ik in 1 dag 825 euro voor Serious Request opgehaald dankzij jullie. Ik hoop dat ik het bedrag vandaag tot 1000 euro kan verhogen.

Favourite Actie – Heel Holland Lakt

Wauw, is dit het meest ontroerende moment van Serious Request tot nu toe? Man… ik keek het pas terug toen alle nieuwszenders er al lang en breed over geschreven hadden en wist precies wat het verhaal was maar ik brak echt al na dertig seconden. Wat een triest maar mooi verhaal. En als je zelfs Geert Wilders aan het nagellakken en doneren krijgt… (ontwikkelingshulp, is dat nu niet juist iets waar Wilders op wil bezuinigen?). Maar hé, even niet over politiek. Mooie actie. Hier kun je je nagels lakken en doneren.

Favourite TV Sh0w – Nashville

IT’S BACK! Op 5 januari wordt in de VS de twee uur durende eerste aflevering van het vijfde seizen uitgezonden. Het eerste uur van die eerste aflevering staat nu al online. Heb alleen nog geen legale manier gevonden om deze te bekijken… (en illegale manieren deel ik niet want ik ben bang dat dat strafbaar is).

Favourite Movie – Home Alone

HOE kan het dat ik deze film nooit eerder gezien heb? Mocht je Home Alone net als ik nog nooit gezien hebben, ga hem kijken, hij staat op Netflix! Nu hopen dat ze snel het tweede deel ook op Netflix zetten, maar ja dat dat voor de kerst gaat gebeuren is waarschijnlijk ijdele hoop.

Favourite Song – RHODES / Felix Jaehn Remix – Your Soul (Holding On)

Vorig jaar bracht RHODES een heerlijk album uit waar ik vaak naar luister als ik aan het schrijven ben. Felix Jaehn maakte een super fijne remix van het nummer Your Soul.

HAPPY FRIDAY! En fijn kerstweekend!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

  1. Jolien
    december 23, 2016 / 19:19

    Door jou ben ik Nashville gaan kijken, heb alle vier de seizoenen op Netflix er door heen gejast en alvast (het eerste deel van? dat wist ik nog niet) de eerste aflevering van s5 gekeken!

  2. Ilse
    december 23, 2016 / 22:15

    Fijne favorieten weer en die actie is zo mooi!