FRIDAY FAVOURITES: 241

Favourite View – FIRST SNOW OF THE SEASON!

Tien dagen geleden stond er nog geen enkele wintersport voor mij gepland dit seizoen, nu zit ik in Ischgl en hoef ik zaterdag wanneer ik naar huis vlieg niet lang te treuren, want afgelopen week plande ik nog twee andere tripjes in januari. Ja, ik ben een heel gelukkig mens.

Favourite Experience – TUI Sports aankondigen met Churandy, Erben en Robert

img_4599

Het is lastig om in woorden te vatten hoe bijzonder ik het vond om afgelopen zaterdag naast Churandy Martina, Erben Wennemars en Robert Gesink TUI Sports te lanceren in het Olympisch Stadion. In tegenstelling tot deze drie wereldtoppers ben ik ‘maar’ een simpele blogger die toevallig heel veel van hardlopen houdt (en daar toevallig anderen mee weet te inspireren). Humble. Zo voelde ik me afgelopen zaterdag. Ook al doet deze foto anders vermoeden. Hier vertelde ik Churandy dat ‘ie even in zijn startblok moest gaan zitten omdat ik niet precies wist hoe ik mijn handen moest houden.

Favourite Work-Out Hair – Braid

img_4465

Je vraagt je misschien af waarom ik sinds vorige week ineens mijn haar vlecht wanneer ik ga hardlopen. Reden is vrij simpel, ik ben het zat dat mijn haar rond mijn elastiekje steeds meer afbreekt. Zowel aan de voorkant als de onderkant breekt mijn haar precies op de plek waar het het elastiekje in gaat af. Heb zo’n donkerbruin vermoeden dat dit voor een groot deel met hardlopen met een paardenstaart te maken heeft. Wil de komende maanden gaan testen of die korte pluk aan de voorkant en achterkant nu eindelijk langer wordt als ik mijn haar niet meer in een staart draag.

Favourite Beauty Products – Estée Lauder Double Wear Nude + Double Wear Camouflage

 photo IMG_1429 2.jpg

Aangezien mijn laatste tubetje BB cream van Estée Lauder zo goed als op is, moest ik op zoek naar iets nieuws om mijn huid te egaliseren. Ik heb een foundation van Laura Mercier met een hele goede dekking, maar daarbij zie je wel echt dat je foundation draagt, ik wilde graag iets natuurlijkers hebben voor de dagen waarop ik die volledige dekking niet nodig heb. Ik kwam uit bij de nieuwe foundation van Estée Lauder. Ben er super blij mee, zeker in combinatie met de Double Wear Camouflage, die ik op verkleuringen en onder mijn ogen en rond mijn neusvleugels aanbreng.

Favourite Song – Elbow – Magnificent (She Said)

Zo’n lekker nummer. De zanger van Elbow heeft een heerlijke stem (vind ik). Werd fan door nummers als A Day Like This en Mirrorball. Het nieuwe album wordt op 3 februari gereleased, dit is de eerste single.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

5 Reacties

 1. december 16, 2016 / 17:03

  Ik heb hetzelfde met mijn haar, aan de onderkant zit er ook ineens een korte pluk. Ik draag nu alleen met sporten nog een strakke staart waarbij ik de hoogte afwisseling, maar ik ben ook op zoek naar de oplossing tegen dit probleem!

 2. Suuz
  december 16, 2016 / 17:25

  Daar heb ik ook al last van!!! ook maar eens mijn haar in een vlecht gaan dragen, alleen kan ik het niet zelf. dat wordt dus oefenen! Goede tip! thanks!

 3. Ilse
  december 17, 2016 / 00:41

  Fijne favo’s en ik zou het ook spannend vinden tussen de topsporters!

 4. Jolien
  december 17, 2016 / 17:08

  Hmm, ik heb ook veel last van haaruitval en ook irritante korte plukken door haar dat is afgebroken, ik zie wel enigszins een correlatie met meer wezen hardlopen (met mijn haar in een staart)… ik ga het ook proberen!

 5. Elvira
  december 27, 2016 / 18:58

  Wil je een tutorial maken hoe jij bij jezelf je haar invlecht? :D dat wil ik ook echt super graag kunnen doen bij mezelf haha