FRIDAY FAVOURITES: 240

Favourite Snack – Simply Chocolate

 photo IMG_4290.jpg

Niet alleen de mooiste chocoladerepen, ook de lekkerste en heel voedzame chocoladerepen; de repen van Simply Chocolate. Ik kreeg een paar weken geleden een mailtje van de nieuwe distributeur van Simply Chocolate in Nederland, of ik de repen wilde proberen. Je begrijpt dat ik daar geen nee tegen zei en een paar dagen later lag het pakketje met de acht chocoladerepen bij de post. Mijn favoriet is de Fresh Freddy, met mint, pure chocolade, kokos en spelt. Maar eigenlijk zijn ze allemaal lekker. Doordat de repen gevuld zijn met dingen als superfoods en spelt en havermout vullen de repen goed. Op dit moment zijn de repen onder andere verkrijgbaar bij STACH op de Zijlstraat en bij Mech op de Zuidas, aan meer verkooppunten zijn gewerkt. Je kunt ze ook online bestellen voor 1,95 per stuk via info@bigproducts.nl (ik heb de repen gekregen, krijg niet betaald om dit te schrijven)

Favourite Look – Every damn day

 photo maje01.jpg

Dit heb ik dus – op een gelegenheid na – iedere dag gedragen. Denk dat het tijd is om mijn andere kledingstukken ook weer wat aandacht te geven, maar niet nadat ik hem nog een keertje gedeeld heb. Jas is van Maje, tas van Gucci, broek van ZARA en trui van Oysho.

Favourite Thing – Running at sunset

 photo Recently Updated352.jpg

In de zomer vind ik hardlopen rond zonsondergang fantastisch, in de winter is het eigenlijk ook best wel fijn. Zonsondergang is dan alleen een uurtje of vijf eerder. Beetje jammer dat het tegelijkertijd ook spits is (wat betekent dat je niet te veel stoplichten op je pad moet hebben en fietspaden levensgevaarlijk zijn), maar hé gelukkig heb ik genoeg plekken in mijn omgeving waar ik die dingen prima kan ontwijken.

Favourite Show – Gilmore Girls: A Year In The Life

Zes uur lang nostalgie. Mag hopen dat er een vervolg komt, want die vier laatste woorden daar kan ik het echt niet mee doen.

Favourite Song – Sia – Angel by the Wings

Sia is de afgelopen jaren echt de queen of the film soundtracks. Angel by the Wings is de soundtrack van de nieuwe documentaire ‘The Eagle Huntress’. Bij mij kan Sia weinig fout doen, dus ook niet met dit nummer.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Ilse
  december 9, 2016 / 19:22

  Hardlopen met zonsondergang is sowieso niet verkeerd! En gilmore girls staat op mijn kijklijstje!

 2. december 10, 2016 / 09:28

  Groot gelijk heb je dat je die outfit zo vaak hebt gedragen, hij staat je echt heel goed! Ik heb nog nooit Gilmore girls gekeken, het klinkt leuk maar er zijn dan zo veel seizoenen die ik nog in moet halen haha.

 3. Jolien
  december 10, 2016 / 20:03

  Die chocoladerepen zullen best lekker zijn, maar elke keer als ik die foto zie lijken het net condooms! :p

 4. december 11, 2016 / 09:24

  Die repen zijn inderdaad fantastisch! Heb je die in de zilveren verpakking al geprobeerd? Is met drop. Ook echt megalekker!

 5. Lianda
  december 12, 2016 / 18:21

  Oh my ik kwam toevallig de reep tegen die jouw favoriet is. ZO lekker!
  Ook benieuwd naar de andere smaken.

  En Gilmore Girls, inderdaad, oh my!

  • Annemerel
   Auteur
   december 12, 2016 / 18:42

   Waar heb je hem gevonden?!

   • Lianda
    december 12, 2016 / 18:48

    In Rotterdam zit een pop-up store “KEET”. Super leuke winkel! Kwam ze daar tegen :).

    • Annemerel
     Auteur
     december 12, 2016 / 20:20

     Wat leuk! Thanks voor de tip… ook al kan ik ze natuurlijk ook gewoon per mail bestellen ;-)