FRIDAY FAVOURITES: 222

Favourite Look – Shorts, white shirt & Stan’s

 photo IMG_8491.jpg

Kunnen jullie je nog een foto op Instagram herinneren waarin ik vroeg of ik een shirt van Tommy Hilfiger en een kort jeans short moest kopen? Ik kocht uiteindelijk niet alleen het shirt van Tommy, maar ook de shorts. En afgelopen zaterdag kon ik die voor het eerst aan. Een wit t-shirt, een paar Stan Smith’s, meer heb ik verder niet nodig. Oh ja en voor iedereen die vroeg hoe je ervoor zorgt dat je bruine benen krijgt, in maart al hard gaan lopen met korte broekjes ook al is het koud ;-). Helpt echt. Haha en van het lopen krijg je het vanzelf warm.

Favourite View – Mountains

 photo IMG_8662.jpg

Is er een beter uitzicht dan het uitzicht op bergen? OK. Een prachtig en tropisch strand is op zijn tijd ook wel leuk. En een ondergaande zon op het strand van Den Haag is ook prachtig. Maar ik ben nu in Oostenrijk en afgelopen week was dit mijn favoriete uitzicht.

Favourite Activity – Spontaneous Sunday Dates

 photo IMG_8540.jpg

Ontbijten met latte’s en croissants op het Buitenhof. Slenteren door de bijenkorf en door de winkelstraten. Ondertussen geen moment stilte, want allebei veel te vertellen. Ik hou van spontane dates met Carlissa op zondagochtend. Moeten we vaker doen. Misschien wel iedere zondag. Maar dat haalt het ‘spontane’ element natuurlijk wel volledig weg ;-).

Favourite place to stay – Hotel Eder / Maria Alm

 photo Desktop2687.jpg

Zoals je wellicht niet ontgaan is ben ik weer eens in Maria Alm. Dit keer slaap ik niet bij Kaat en Jof (waar ik woensdag overigens wel heel gezellig wat gegeten en gedronken heb), maar in Hotel Eder. Zonder twijfel het mooiste hotel van Maria Alm. Het is onlangs volledig gerenoveerd en het ziet er werkelijk prachtig uit. De typisch Oostenrijkse stijl met een hele moderne twist. De eigenaar van het hotel heeft in het St. Regis in New York gewerkt en dit hotel heeft zeker de allure van een hotel in een kosmopolitische stad. Ontbijt is trouwens ook fantastisch, met een complete juice bar waar je je eigen sapje kunt maken (en als je klaar bent hoef je de juicer niet schoon te maken, haha, mijn grootste probleem met juicen!). En dan dat zwembad, dat zowel een binnen als buiten gedeelte heeft. Het zwembad is dertig graden, dus ook met slecht weer kun je prima buiten zwemmen. Oh. En de WiFi is goed! Misschien wel het aller belangrijkste ;-).

Favourite Song – The Chainsmokers – Don’t Let Me Down

Heerlijk nummer! Vond Roses al zo’n lekker nummer en afgelopen week ontdekte ik Don’t Let Me Down. Om in de sfeer van het nummer te blijven, it didn’t let me down!

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

  1. Ilse
    juni 3, 2016 / 18:23

    Wat een heerlijke favorieten!

  2. Pascale
    juni 3, 2016 / 20:17

    Je outfit is echt heel leuk! Ik wil ook graag zo’n Tommy Hilfiger shirtje. En hardlopen met blote benen werkt inderdaad heel goed, ik heb afgelopen week ook al vaak de vraag gehad hoe mijn benen zo bruin kwamen.