FRIDAY FAVOURITES: 218

Favourite View – Het uitzicht tijdens onze trail

 photo IMG_7062.jpg

De Oostenrijkse Alpen zijn prachtig, maar de bergen rondom Bergamo doen zeker niet voor ze onder. Hardlopen op nieuwe plekken vind ik fantastisch. Het geeft me een ultiem gevoel van vrijheid.

Favourite Video – James Corden Carpool Karaoke Gwen Stefani

Zonder twijfel mijn favoriete video’s op het internet en dit keer met een van mijn favoriete artiesten uit mijn middelbare school tijd.  Hij begint al meteen goed, ik bedoel they had me at ‘No Doubt’. Je moet de video zien om te begrijpen wat ik bedoel. EN DAN HEB IK HET NOG NIET EENS OVER DE SPECIAL GUESTS GEHAD! Eigenlijk word de video dan pas echt fenomenaal.

Favourite Food – Italian

 photo Desktop2568.jpg

Ik ben hier nu drie dagen en ik heb het idee dat ik in die drie dagen iedere dag een kilo ben aangekomen. Maakt niet uit, komt wel weer goed als ik in Nederland ben. Het eten is hier gewoon te goed. Ik kan daar niets aan doen, het is allemaal de schuld van het eten. De kip is malser, de zalm is zachter, de pizza’s en de pasta’s zijn vanzelfsprekend beter dan waar dan ook, de desserts zijn er twee keer per dag in overvloed en het ontbijt is fantastisch. In Italië – en zeker hier in Hotel Milano in Bratto – leef ik om te eten.

Favourite Feeling – Running a PB 
 photo 1 meiT.jpg

Zeker als je het niet verwacht, als je er niet vanuit gaat, is het lopen van een persoonlijk record zo’n goed gevoel. Het heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven. Ook als ik een maand niet kan trainen, ook als ik antibiotica moet slikken, ook dan kan ik dus blijkbaar nog wel wat.

Favourite Song – Calvin Harris + Rihanna – This is what you came for

De (positieve) spanning begon toen Taylor op woensdagavond een foto plaatste op Instagram van de cover van het nieuwste nummer van haar vriendje. Een samenwerking met Rihanna. We Found Love is nog steeds een van mijn favoriete nummers van de afgelopen jaren. Had dan ook hoge verwachtingen van dit nummer. Op dit moment heeft ‘ie We Found Love nog niet overtroffen, maar wellicht als ik het nummer nog vijfentwintig keer luister wel. Het hele nummer staat trouwens niet op YouTube, maar hier is de link naar Spotify.

HAPPY FRIDAY HAPPY WEEKEND HAPPY EVERYTHING!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Marieke
  mei 6, 2016 / 17:13

  Leuk, die laatste actiefoto :-)

 2. mei 6, 2016 / 17:44

  I’m a small huge fan of the Alps! Fortunately I live very near by the Bavarian Alps :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Jet
  mei 6, 2016 / 20:08

  Wat een toffe foto van de Salzburg half!! En je hebt groot gelijk, genieten van al dat lekkere eten nu het kan!

 4. Ilse
  mei 6, 2016 / 20:57

  Wat een toffe actiefoto en wat een uitzicht!
  Ik ben ook nog niet helemaal enthousiast over ‘This is what you came for’.

 5. mei 7, 2016 / 09:36

  Ohh heel leuk nummer, thanks for sharing!

 6. mei 7, 2016 / 14:40

  Al dat eten ziet er ook ZO goed uit! Best begrijpelijk dat dat tussen je favorieten van deze week staat. Dat uitzicht is ook prachtig!