FRIDAY FAVOURITES: 18

Favourite Shopping – ZARA sale second reductions

Sloeg ik de eerste ZARA sale ronde bewust nog even over (op een paar incidentele aankopen na, maar die had ik gewoon ‘nodig’), de tweede sale ronde bij ZARA is fantastisch. Een rokje van 100 voor 40 euro (wel weer teruggebracht omdat er een gaatje in zat, maar het idee was leuk). T-shirts van 20 voor 7 euro. Jasjes van 80 voor 30. Helleuuuuuu! Oh ja en het riempje wat ik droeg in Monaco is van 23 voor 8 euro. Nogmaals, Helleuuuuu!!

Favourite Movie – Drive

Gisteravond keek ik eindelijk de film Drive met Ryan Gosling, Christina Hendricks en Carey Mulligan. Zo’n film die je eigenlijk wel wilt zien, maar steeds vergeet. En ik moet toegeven, als ik alleen ben kies ik ook eigenlijk eerder voor een chickflick dan zo’n heftige film. Gisteravond was Date Night en geloof me, er is geen film geschikter voor Date Night dan Drive. Jij kwijlt bij ieder beeld van Mr. Gosling, he loves the action (en dan verstop jij gewoon je hoofd onder een deken, want eh.. Nee, dat hoef je echt niet te zien en de geluiden zeggen al genoeg).

Favourite Soundtrack – Drive

De soundtrack van Drive is fantastisch! Vooral het nummer A Real Hero van College is TOP! En de nummers van componist Cliff Martinez zijn echt van die heerlijke achtergrond gevallen. Die je dus aanzet tijdens een avondje met vriendinnen, of gewoon als je aan het werk bent. LEUK!

Favourite Reading – Mockingjay

Na twee weken Hunger Games boeken in mijn favorieten, kan ik deze week niet anders dan toegeven dat ook het derde boek van The Hunger Games me in haar macht heeft. Ik zal binnenkort (als ik het boek helemaal uit heb) proberen een complete review van de serie te schrijven, maar voor nu, geloof me, het is fantastisch en wordt geen moment saai. Toen ik het eerste boek van The Hunger Games las kon ik me echt geen voorstelling maken van de vervolgboeken, hoe kon je hier nou een goed vervolg op schrijven? Nou, zo dus.

Favourite Jewelry – Sal Y Limon

Photobucket

Kennen jullie de armbanden van Sal Y Limon al? Ik liet jullie een paar weken geleden al een foto van een armbandje zien en wil jullie nu graag formeel introduceren. Sal Y Limon is een merk uit Zwitersland met super gave armbanden. Het leukste? De prijzen vallen reuze mee, die beginnen namelijk bij 12,95. Helaas zijn ze in Nederland nog niet heel goed verkrijgbaar en is er ook nog geen webshop. Ze zijn in ieder geval te koop bij een aantal filialen van de Bijenkorf waaronder Den Haag en Amsterdam. Tip tip!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

18 Reacties

 1. januari 20, 2012 / 17:24

  The Drive heb ik ook gezien en dat is geen film om in je eentje te kijken haha, maar Ryan maakt het natuurlijk wel een stuk leuker. ;)

 2. L.
  januari 20, 2012 / 17:35

  Drive is vet he! Komt er nog een post van je aankoopjes? Ben wel benieuwd!

 3. januari 20, 2012 / 17:46

  Driv is echt super!Morgen lekker naar Zara!

 4. januari 20, 2012 / 17:55

  Oh ik liep vandaag in Zara en zag weer te veel leuke dingen die ik niet kon weerstaan. Lang leven de uitverkoop.

  Ik vind die armbanden geweldig en zag ze laatst in de Bijenkorf, tijd om er toch eens 1 a 2 aan te schaffen..

 5. januari 20, 2012 / 18:06

  Die armbanden zijn leuk!! Binnenkort eens kijken of ik ze ook in de Bijenkorf in Utrecht kan vinden.

  • Sophie
   januari 23, 2012 / 08:47

   Hey Jade – deze supercoole armbanden zijn inderdaad in Utrecht ook verkrijgbaar – er zijn er zelfs bij met “XOXO …” op voor alle Gossip Girl fans ! – check de site http://www.salylimon.com voor de hele collectie …
   Veel plezier ermee !!

 6. Iris
  januari 20, 2012 / 18:07

  Wat een gave armbanden!!

 7. januari 20, 2012 / 18:15

  Armbanden doen me een beetje denken aan die van LV maar ik vind ze errug leuk!

 8. januari 20, 2012 / 18:25

  Drive staat nog op mijn To-Watch list!

 9. januari 20, 2012 / 19:36

  Die armbanden zijn heel erg leuk!

 10. Renske
  januari 20, 2012 / 19:38

  Die film ziet er superspannend uit. Mooie armbanden zijn dat toch. Ik zag ze een tijd terug bij Chiara van Theblondesalad, maar toen kon ik ze nog nergens vinden. Dus dankjewel voor de tip! Super voor de lente en de zomer

 11. Jolan
  januari 20, 2012 / 20:14

  Wauw! Wat een gave armbanden. Erg leuk, deze artikelen! I love it!

 12. januari 20, 2012 / 20:20

  Drive wil ik graag zien, is toch ook een kanshebber voor de Oscars dit jaar?

 13. januari 21, 2012 / 07:33

  Ik wil de film nog steeds zien! Hij draaide ook maar in een paar bioscopen, echt jammer :(

 14. januari 22, 2012 / 01:53

  Wat ziet iedereen toch in die Ryan Gosling? Ik snap het gewoon echt niet? Vind hem totaal niet knap. Hij heeft schijnbaar wel een mooi lijf, maar die zie je iig niet in de trailer.

 15. januari 22, 2012 / 09:17

  Wat een gave armbanden, kon het merk nog niet. Goeie tip!

 16. januari 22, 2012 / 10:10

  Mooie armbanden! Misschien maar eens kijken in Amsterdam.

 17. januari 26, 2012 / 11:18

  Superleuke armbanden, ga snel kijken in de Bijenkorf, ik woon een halfuurtje van Den Haag af dus dat komt mooi uit! Ik hoop alleen niet dat het weer zo’n ‘huge’ trend wordt waarbij iedereen met dezelfde armbanden loopt..