FRIDAY FAVOURITES: 176

Favourite Delivery – Dorstlust

 photo DSC_0401.jpg

Toen ik zondagavond thuis kwam uit Londen lag er een leuke verrassing op me te wachten, een pakketje van de webshop Dorstlust. Ik kreeg een bon ‘de soda surprise’ waarmee ik voor 40 euro limonade kon bestellen*. Geen Coca-Cola en 7up, maar bijzondere frisdranken die je niet in de supermarkt vindt. Ik stelde zelf een kratje met frisdrank samen en bestelde onder andere zes verschillende soorten cola (van verschillende fabrikanten en met verschillende smaakjes) en mijn favoriet, de rozen limonade van Fentimans. Ik vind dit een super gaaf initiatief, mede omdat je dus ook je eigen kratje kunt samenstellen en je dus heel veel verschillende drankjes kan uitproberen. Als je in Amsterdam heb je het helemaal goed, want dan betaal je dus geen verzendkosten (anders zijn die 7 euro, maar je hebt het wel de dag na je bestelling het kratje binnen via PostNL.

Favourite Look – Jeans & White shirt

 photo bluejeans01.jpg

Die boyfriend jeans van ZARA die ik voor 39,95 kocht is NU al de beste aankoop van het voorjaar. Ik heb hem vaker wel dan niet aan. Deze week combineerde ik hem meerdere keren met een wit shirt (niet hetzelfde shirt natuurlijk, dat is een beetje smerig), mijn leren jasje en Acne laarsjes. Nu mag het van mij wel écht lente worden, want ik had het niet heel erg warm in deze outfit.

Favourite Lunch – Favourites with Jet

 photo Desktop563.jpg

Gisteren kreeg ik hooggeëerd bezoek vanuit Amsterdam, Jet van Amayzine kwam langs om mij te vragen naar mijn ‘gezonde’ levensstijl en een kijkje te nemen in mijn koelkast. Ondertussen maakte ik voor haar mijn favoriete lunch en stopte ik haar vol met taartjes van mijn favoriete Franse bakker in Den Haag, Philippe Galerne… Je moet natuurlijk wel een beetje indruk maken op mensen van buiten Den Haag! Volgens mij viel het wel in de smaak. Ik deel het interview met jullie wanneer hij online staat!

Favourite Feeling – Flying

 photo Recently Updated14.jpg

En dan heb ik het dus niet over écht vliegen in een vliegtuig, hoewel dat af en toe ook wel een lekker gevoel geeft. Ik heb het over hardlopen. Een super snelle 5K, mijn snelste kilometer ooit. Tijdens het rennen denk je af en toe dat je dood gaat (als je net zo’n dramaqueen als ik bent tenminste), maar als je klaar bent… Wat een fijn gevoel.

Favourite Song – Brandon Flowers – Can’t Deny My Love

Ik kan niet wachten op het nieuwe solo album van Brandon Flowers (The Killers) dat op 7 mei in de winkel ligt. Zijn eerste single ‘Can’t Deny My Love’ is in ieder geval al veelbelovend. Stond regelmatig op repeat afgelopen week.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

*Ik kreeg de bon van 40 euro van Dorstlust cadeau zonder dat ik van te voren had toegezegd hier over te schrijven, ik heb hier niet voor betaald gekregen en schrijf dit alleen omdat ik écht enthousiast ben.

Delen:

14 Reacties

 1. april 3, 2015 / 17:03

  Dorstlust is echt super, ze hebben zo veel leuke drankjes! Ik bestel nog snel een kratje voor ik verhuis uit Amsterdam.

 2. april 3, 2015 / 17:27

  Wauw, wat een bijzondere plaat. Ik moest er even twee keer naar luisteren, maar hij is echt goed!

 3. Ilse
  april 3, 2015 / 18:01

  Wat een heerlijke drankjes heeft dorstlust zeg, ik zit er over na te denken om ook te bestellen!
  En het gevoel van vliegen herken ik wel tijdens het hardlopen!

 4. april 3, 2015 / 18:17

  Het idee om zelf een kratje te vullen vind ik leuk, juist omdat die flesjes er zo leuk uitzien.

  Maar ik ben niet zo een frisdrank typ of girl, alleen liters koffie en wat thee.

 5. april 3, 2015 / 18:53

  Leuk, dat kratje. En ik vind je PR echt super. Echt heel erg knap! **applaus**

 6. april 3, 2015 / 19:26

  Die flesjes zien er echt geweeeldig uit, heel Amerikaans op de een of andere manier!

 7. april 3, 2015 / 19:42

  Oh wat een toffe frisdranken, die flesjes zien er ook heel tof uit!

 8. april 3, 2015 / 20:54

  Ah ik ben zo benieuwd naar het interview, die taartjes zien er in ieder geval verrukkelijk uit! <3

 9. april 3, 2015 / 21:15

  Wat een leuk concept, dat Dorstlust! De flesjes zien er mooi uit, echt eye catchers op bijv. een thema party. Leuk om te onthouden :)

 10. april 3, 2015 / 21:55

  Die limonadeflesjes zag ik al eens eerder verschijnen, ik ben benieuwd naar de smaak!

 11. april 3, 2015 / 22:03

  Die boyfriend jeans is super tof en dat kratje fris bestellen klinkt goed!

 12. april 4, 2015 / 11:26

  Dorstlust klinkt leuk voor mij als frisdankliefhebber! Stiekem zou ik wel een artikel willen lezen met je mening over elk drankje apart haha. Can’t Deny My Love zag ik ook al binnenkomen in een ‘New Music’-playlist, sounds good to me!

 13. Elvira
  april 4, 2015 / 13:33

  Dorstlust klinkt heel leuk, maar hoe “gezond” is het? Ik ben bezig met een voedsel en trainingsschema waarbij ik eigenlijk alleen water en thee “mag” drinken….