FRIDAY FAVOURITES: 157

Favourite Lunch – The Butcher’s Daughter
 photo Desktop358-1.jpg
Er is geen plek waar bietensap (met gember en peer) beter smaakt, er is geen plek waar ze eieren beter kunnen pocheren. Het is maar goed dat The Butcher’s Daughter geen locatie in Den Haag heeft, want dan zou ik al lang bankroet geweest zijn. Absoluut mijn favoriete lunch van afgelopen week.

Favourite Sportswear Brand – Jogha

Volgende week lanceert Girlboss Aranka haar eigen sportswearbrand Jogha. Woensdag deed ik samen met een paar andere fitgirls waaronder Esmée een shoot voor het merk. Ik wil serieus alles. Ben nog even een plannetje aan het bedenken hoe ik dat kan gaan bewerkstelligen ;-). Favoriet zijn de broeken, die net zo lekker zitten als de Nike Epic Run Tights en de hardloopbroeken van Lululemon, écht dat is bijzonder, want ik heb heel veel andere broeken geprobeerd en er zijn verder geen broeken die precies zo fantastisch zitten.

Favourite Activity – Ice Skating in Bryant Park

De beste afsluiter van een weekje New York, schaatsen in Bryant Park! Met Michael Bublé op de achtergrond en een strak blauwe hemel rondjes rijden op een schaatsbaan, tussendoor een warme chocolademelk met slagroom. Echt, het beste moment van de hele week. Als je ook wil schaatsen in Bryant Park, dat kan nog de hele winter. Je betaalt geen toegang, alleen de huur van de schaatsen (15 dollar) en als je zelf geen slot meeneemt, moet je een slot voor je kluisje kopen (9 dollar). De warme chocolademelk is nog geen 4 dollar en smaakt HEERLIJK!

Favourite Place – Central Park

Central Park blijft mijn favoriete plek in New York. Ook al liepen er drie ratten voor mijn voeten en at ik mijn ontbijt tussen de zwervers (met blote billen) en ook al beleefde ik er een paar pijnlijke kilometer tijdens de marathon, Central Park, in voor en tegenspoed.

Favourite Song – Selena Gomez – The Heart Wants What It Wants

Wow, het gesproken stukje aan het begin van het nummer kwam harder binnen dan ik verwacht had. Selena’s nieuwe nummer is heel erg emotioneel en puur. Doordat er de afgelopen drie jaar iedere week wel over haar liefdesleven gesproken is, weet je ook precies waarover ze het heeft. Ik vind het erg moedig dat ze er zo open over spreekt en zingt.

Een ander favoriet nummer afgelopen week was ‘Style’ van Taylor Swift, maar helaas is Taylor’s muziek niet online te vinden. Doet ze wel slim die Swift, heeft ze mooi bijna 1,3 miljoen albums door verkocht. Als alles op Spotify/YouTube had gestaan, was dat denk ik wel iets lager geweest. Ik heb in ieder geval het album netjes op iTunes gedownload.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

25 Reacties

 1. Veronique Hendriks-Meijs
  november 7, 2014 / 17:03

  Nogmaals; eieren pocheer je. PoRcheren is niks.

 2. november 7, 2014 / 17:11

  De kleding van de fotoshoot ziet er heel tof uit, ik ben heel benieuwd naar de collectie en prijzen.

 3. november 7, 2014 / 17:22

  De kleding van de fotoshoot blijft echt geweldig!

 4. november 7, 2014 / 17:24

  Schaatsen! Had ik ook moeten doen, maar ik koos toch voor de VS

 5. november 7, 2014 / 17:29

  Die eieren zijn lekkerrrrrrr! Mijn nichtje van 13 heeft kaartjes voor Taylor Swift volgend jaar in Nederland. Kind was helemaal door het dolle heen. Leuk, man. Ik hoop eigenlijk dat we hier over twee maanden ook op de sloot kunnen schaatsen!!!

 6. november 7, 2014 / 17:29

  Hele mooie kleding!

 7. Marieke
  november 7, 2014 / 18:06

  Hi laat je het weten wanneer de website van jogha online is?

 8. november 7, 2014 / 18:09

  Hmm die eieren zien er echt onwijs lekker uit.

 9. november 7, 2014 / 18:22

  Dat sapje klinkt echt heel lekker!

 10. Suuz
  november 7, 2014 / 18:40

  stuk voor stuk goede favorieten zeg!! Als ik weer in NewYork ben ga ik daar zeker lunchen!! :-) En ja over het schaatsen kan ik meepraten,, lovely! Ook central park heeft mn hartje gestolen…

 11. november 7, 2014 / 18:47

  Die broeken van Jogha <3 give me :D

 12. november 7, 2014 / 19:23

  Ah dat nummer van Selena.. ik luister m nu al n halfuur op repeat

 13. november 7, 2014 / 20:59

  Super toffe favorieten. Ik moet zeker een keer naar New York. Central Park lijkt me prachtig in alle seizoenen.

 14. november 8, 2014 / 08:18

  Leuke favorieten weer. Heel erg benieuwd naar The Butcher´s Daughter.

  Schaatsen in NY lijkt mij een toppunt met Michael B en chocomelk, gave foto´s.

  Het is zaterdagochtend net wakker is het nummer van Selena geschikt om wakker te worden ;-) ik ga zo luisteren..

 15. november 8, 2014 / 08:39

  Ahh The Butcher’s Daughter klinkt zo lekker, ook wel weer jammer dat hij niet in Den Haag zit haha!

 16. Elvira
  november 8, 2014 / 12:26

  Hey Annemerel, heb jij enig idee wat de leggings ongeveer gaan kosten? Dan weet ik of ik alvast moet gaan sparen als het volgende week gelanceerd wordt haha

  • Annemerel
   Auteur
   november 8, 2014 / 13:27

   De prijzen liggen nog niet helemaal vast, maar reken op tussen de 60 en 80 euro!

 17. november 8, 2014 / 13:12

  Wauw, dat nummer is inderdaad erg mooi!

 18. november 8, 2014 / 22:57

  Ik houd niet zo van schaatsen, maar daar lijkt het me echt geweldig. Nieuwe Selenanummers zijn ook nooit erg! Ik houd ook wel van dat persoonlijke moet ik zeggen, geeft een nummer toch nog wat extra betekenis.

 19. november 11, 2014 / 13:24

  Een fijne favourites post! Ik heb me niet zo verdiept in Selena/Bieber dus ik weet er eigenlijk niets van. Behalve dat ik online wel eens zag: ‘ze zijn weer bij elkaar’ en een oud-oppaskindje van mij hysterisch op instagram riep dat niemand zich ermee moest bemoeien hahaha.
  New York zit bij veel mensen voor altijd in hun hart, ook bij mij, want ik vind het een geweldige stad en ik begrijp heel goed dat je ondanks tegenslagen altijd fond of Central Park zult denken :)

  Oh ja en het schaatsen bij Bryant Park met Michael Bublé op de achtergrond en heerlijke warme choco. Halllloooo! Doesn’t that just scream Christmas? Wat een heerlijke voorbereiding op de feestdagen :)

 20. Patty
  november 14, 2014 / 22:32

  Beeeeetje laat maar ik herinnerde me ineens dat ik in laatst een post zag van je met een nummer van Selena Gomez. Nou ben ik absoluut geen Selena-fan, heb zelfs nog nooit bewust een nummer van haar gehoord. Maar dit… WAUW. Alhoewel ik niet bekend ben met het hele verhaal van Justin/Selena komt dit nummer gigantisch binnen. Zo puur, eerlijk en oprecht. Ik luister m nog een keertje. Bedankt voor het delen. X

 21. november 16, 2014 / 10:26

  Superleuke favorieten! Wauw schaatsen in New York. Geweldig! Ik vind die nieuwe song van Selena prachtig