FRIDAY FAVOURITES: 153

Favourite Smell – Autumn in Riga
 photo RecentlyUpdated246.jpg
Van die knisperige frisse lucht die je op wintersport ook hebt, strakblauwe luchten, de zon… Ooooh en dan die bomen in alle tinten groen en oranje. Ik hou van herfst (in deze conditie).

Favourite Show – Chanel

Oooooh wauw, kippenvel!!! Wat een fantastische show. SHOW. Prachtige combinatie van locatie, decor, muziek, modellen, kleding en boodschap.

Favourite Party-moment – Instagram 10K

 photo RecentlyUpdated245.jpg

Het was serieus hilarisch toen ik mijn tienduizendste instagram volger haalde. Ik was aan het werk bij Dutch Cowboys en Dutch Cowboys was ook de tienduizendste volger. Ik ben meteen naar de Hema gerend en heb tompoezen gehaald voor iedereen op kantoor. Hahaha, het is maar een getalletje maar omdat ik al dagen sms’jes ontving van mensen die zeggen “OMG, je hebt bijna 10K volgers op Instagram” (dit meen ik, écht) begon ik zelf ook echt ieder half uur mijn Instagram te checken. Toen ik ’s avonds bij Marloes at, had haar vriend zelfs een flesje champagne klaargezet met een kaartje met “10K’ erop. Hahahaha.

Favourite Experience – Business Class vliegen

 photo PA280538.jpg

Ik heb er zelf het geld écht niet voor over (gewoon, letterlijk, écht niet, ik heb het niet over), maar dat business class vliegen naar en van Riga was best wel een leuke ervaring. Daar kan ik zeg maar best wel aan wennen. Ik had niet alleen super veel beenruimte (wat met mijn lange benen best wel fijn is) ik had ok nog eens bij dat ik drie stoelen voor mezelf én het eten was super lekker en gratis champagne en… (foto Chloë Sterk)

Favourite Song – Jessie J – Burnin’ Up

Heerlijk aanstekelijk nummer, kan niet stil blijven zitten! Vooral lekker tijdens hardlopen.

Delen:

14 Reacties

 1. oktober 3, 2014 / 17:45

  Ik wil ook een keer buisness Class hahaha. Dat nummer is inderdaad lekker voor tijdens hardlopen ‘Download’

 2. oktober 3, 2014 / 17:50

  Leuke foto’s! En wat ziet Business Class er enorm fijn uit!

 3. oktober 3, 2014 / 18:07

  Ahh wat een toffe ervaring om een keer business class te vliegen! Ik heb daar ook echt het geld niet voor over haha!

 4. oktober 3, 2014 / 18:10

  Oh wauw dit lijkt me geweldig, de foto is ook super

 5. oktober 3, 2014 / 18:21

  Die Chanelshow is wauw!!

 6. Josine
  oktober 3, 2014 / 18:45

  Wauw die show van Chanel!

 7. oktober 3, 2014 / 18:48

  Business Class vliegen lijkt me inderdaad best leuk!

 8. oktober 3, 2014 / 19:22

  Die ijle frisse lucht vind ik ook zo heerlijk!

 9. oktober 3, 2014 / 19:24

  Wow 10k volgers! Congrats! Op andere blogs ben ik het vaker tegen gekomen dat ze jou aanprijzen om te volgen.

  Leuke FF weer.

 10. oktober 3, 2014 / 20:08

  Bussines class lijkt me zo lekker relaxed!

 11. Elke
  oktober 3, 2014 / 22:18

  Die Chanel show! Die tien minuten waren gauw om, zo mooi om naar te kijken. Toch ook een beetje front-row ;)

 12. oktober 4, 2014 / 17:38

  AAAHHH Business class vliegen was inderdaad heel erg chill en de Chanel show was WAUW!! Tot gauw xx

 13. oktober 6, 2014 / 10:52

  Wat een leuke foto van in het vliegtuig! Businessclass staat nog op m’n bucketlist, maar alleen als ik de loterij win ofzo. Anders geef ik mn geld liever aan iets anders uit ;).