FRIDAY FAVOURITES: 106

Favourite Album – Katy Perry – Prism

Ik wilde eigenlijk mijn favoriete nummer van het nieuwe Katy Perry album met jullie delen, maar toen kwam ik tot de conclusie dat ik niet kan kiezen. Wat een heerlijk album. De eerste drie keer luisteren werd ik er niet warm of koud van, maar nu ik de nummers een beetje ‘ken’ kan ik er geen genoeg van krijgen! Unconditionally, Legendary Lovers, This Is How We Do, This Moment, Double Rainbow, Spiritual, It Takes Two, Choose Your Battles… LOVE THEM! (en de rest is ook zeker niet vervelend!)

Favourite Shopping – Tartan Scarf

Volgens mij heb ik hier deze week al genoeg over geschreven (drie keer in totaal, oeeeeeps!), maar deze sjaal is echt mijn BFF.

Favourite New Friends – Girls Love 2 Run Crew

 photo Desktop83.jpg

Afgelopen maandag ontmoette ik voor het eerst de meiden van de Girls Love 2 Run Crew. Een groot aantal kende ik al; Lindsey, Marieke, Francien, Fieke, Debbie, Claartje, Esmée en natuurlijk mijn zusje Roosmarijn, maar het is ook leuk om eindelijk de andere meiden te ontmoeten. We zijn met 21 meiden en zijn van plan om iedere derde maandagavond van de maand met zijn alle te rennen in Amsterdam. Hardlopen kan soms best eenzaam zijn, omdat je het normaal gesproken niet in teamverband doet, daarom is het zo leuk om af en toe met mederenners te lopen en praten over het rennen. Het is de bedoeling dat we volgend jaar met zijn alle een (halve) marathon in het buitenland gaan lopen. Hoe gezellig zou dat zijn?

Favourite Food – Risotto with Duck

 photo 19a952cc3c0c11e38f2922000a1fb347_8.jpg

Stel je voor.. je bent woensdag om 7.00u van huis gegaan en komt om 20.00u thuis uit Amsterdam. En wat tref je aan in de keuken? Een man die voor je aan het koken is. Het overkomt me regelmatig, maar afgelopen woensdag was de man iets aan het koken dat nog lekkerder is dan wat hij normaal al maakt. Risotto met paddenstoelen en eendenborstfilet uit de oven bereidt op Aziatische wijze (dus met hoisin en koriander en alle andere ingrediënten die ik gemist heb). Het was zo lekker dat ik ineens de uitdrukking ‘het water loopt me in de mond’ begrijp. Want nu ik dit schrijf staat er alweer een plasje water in mijn mond.. Hmmm..

Favourite thing to look forward to – NYC Marathon Baby!

Nog vijf dagen totdat ik naar New York vlieg, nog negen dagen tot de marathon.. Oooh mensen, ik verkeer in continue staat van excitement. De duurloop van afgelopen dinsdag ging prima, mijn benen voelen onrustig, zouden het liefst vandaag al die marathon rennen. Ik kan niet wachten!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. oktober 25, 2013 / 17:09

  Echt leuk die Girls Love 2 Run Crew, misschien dat ik eens naar Amsterdam kom wanneer iedereen mee mag rennen. Ik vind het ook heel spannend hoe je het gaat doen in New York, kan niet wachten tot het verslag ;-)

 2. Renate
  oktober 25, 2013 / 17:22

  ‘Ik word er niet warm of koud van’. Haha!

 3. oktober 25, 2013 / 17:30

  zet m op met rennen!!!

 4. oktober 25, 2013 / 17:34

  Ah leuk zo’n crew:)

 5. Sophie
  oktober 25, 2013 / 17:56

  Zou je misschien het recept van de risotto met eend willen delen? :D It looks sooo gooood!

 6. oktober 25, 2013 / 19:04

  Succes!!

 7. oktober 25, 2013 / 19:37

  Yay Katy Perry! En die vriend van jou, of eigenlijk, het eten dat hij maakt… Hmmm! Heeeel veel succes en plezier in NYC!

 8. oktober 25, 2013 / 22:13

  Ik krijg spontaan honger van die risotto foto!

 9. oktober 25, 2013 / 22:59

  Oeh nu komt de marathon echt dichtbij. Ik ben zo benieuwd naar je verhalen, zal zeker een geweldige ervaring worden!

 10. oktober 25, 2013 / 23:57

  Die eend ziet er erg goed uit!

 11. oktober 26, 2013 / 01:56

  Katy Perry’s album vond ik in het begin ook niets, nu staat ie op repeat! Ahh, ik ben zó benieuwd naar al je New York verhalen! Nog maar een paar dagen!!

 12. oktober 26, 2013 / 12:28

  Veel succes met de marathon!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.com)

 13. oktober 26, 2013 / 16:52

  DE MARATHON! Nog een paar dagen!

 14. oktober 29, 2013 / 11:07

  Ah die risotto klinkt echt goed. Die ga ik ook eens maken voor mijn vriend; als ik een goed recept kan vinden althans ;)