>Excuse me sweeties :)

>

Soms zijn er van die weken, die eigenlijk zo ongelooflijk eentonig zijn, dat je er eigenlijk niks over kunt schrijven. Ook zijn er wel eens van die weken waarin ongelooflijk veel gebeurd maar dat je eigenlijk niet weet waar je nou eigenlijk over moet schrijven. Kan ik hier over schrijven? Wil ik hier over schrijven? Heb ik eigenlijk wel tijd om hier over te schrijven?
Je begrijpt in die laatste situatieschets bevind ik me momenteel. Het is niks onwijs spannends. Eigenlijk gewoon heel veel drukte en een uitspatting op dinsdagavond waardoor ik vervolgens twee dagen uit de roulatie was. Maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik een week niks van me heb laten horen en dat is niet zo netjes van mij.
Ook dit wordt geen uitgebreide post, want nog steeds geld ‘so little time, so much to do’ en ben er ook nog steeds niet helemaal uit waar ik nou eigenlijk over wil schrijven. Maar, on a more positive note, mijn ticket naar Italie is geboekt! Donderdag 22 juli vlieg ik al om zeven uur ’s ochtends vanaf Rotterdam Airport naar Rome, om me vervolgens ruim tien dagen onder te dompelen, in zon, zwembad, strand, ijsjes, pizza, shoppen en hopelijk veel warmte. Yes!

Fijn weekend en tot snel!

Delen:

6 Reacties

 1. Cherry Chanel
  juli 9, 2010 / 16:57

  >Herkenbaar! Maar wel jammer zeg! Er is toch niet iets vervelends gebeurd?
  Hoop wel dat je blijft doorgaan, ik check je blog echt elke dag haha! Veel plezier op je vakantie, geniet ervan:)
  xx

 2. Forever Petite
  juli 10, 2010 / 13:15

  >Alvast veel plezier in italiaaa!

 3. Sanne
  juli 10, 2010 / 13:41

  >Rome lijkt me echt heerlijk. Nog nooit geweest. Ga sowieso dit jaar voor het eerst naar Italie maar volgens iedereen moet het echt geweldig zijn.

 4. Sophie
  juli 10, 2010 / 17:55

  >Leuk! Geniet ervan! Met wie ga je? Uit je stukje lijkt het net alsof je in je eentje gaat, maar dat kan ik me niet voorstellen.

 5. Phine
  juli 11, 2010 / 07:03

  >Je geniet gewoon lekker van de drukte… en met dit mooie weer moet je misschien ook maar niet te veel achter je appeltje zitten. Lekker zo'n vakantie in het vooruitzicht!

 6. Kinga
  juli 13, 2010 / 08:48

  >Daar heeft iedereen wel eens last van, geniet er maar gewoon van (:
  En ik hou echt van Italië! Superleuk!