>Dilemma

>Ik heb weer eens dilemma’s, om precies te zijn heb ik er op het moment twee. Om maar eventjes in chronologische volgorde te werk gegaan beginnen we bij mijn date met de derma van gisterochtend.

Mijn puistjes worden dus eigenlijk niet echt minder. Zelfs na twee maanden antibiotica heb ik van die irritante onderhuidse pokkenpuisten. Natuurlijk was mijn gezicht gisterochtend helemaal puistvrij, maar de dermatoloog zag gelukkig (of niet) dat ik wel veel littekens had en dat er nog ‘aardig wat gaande was onder mijn huid’. Goed nu mag ik dus aan de roaccutane, of nou ja.. ik mag gaan beginnen met het voor traject. Ik moet namelijk eerst aan de pil (neeeeee ik wil echt niet) en daarna moet ik een bloedonderzoek (nogmaals, neeeeee dat wil ik echt niet). En waarom? Omdat het medicijn zo schadelijk is voor het lichaam dat ik waarschijnlijk kinderen met drie benen krijg als ik onverhoopt toch zwanger raak. Nu is mijn vraag, wil ik zo’n alles vernietigend medicijn eigenlijk wel slikken? Ik word met de pil al een grote emotionele bom, gooi daar nog even dit agressieve medicijn tegenaan en ik sta niet meer voor mezelf in. 
Dus.. ik was er eigenlijk gisteravond al uit, ik doe het niet. Maar nu begint het weer te knagen. Ik krijg op mijn wang weer twee van die grote onderhuidse krengen. Ik voel ze gewoon. Ze kloppen, ze tintelen en ze irriteren me mateloos. Als ik door tien maanden afzien er nou voor goed vanaf ben.. klinkt toch ook best wel interessant. Heb ik lezers die dit middel gebruikt hebben, of anderen die denken te weten wat ik moet doen. Ik weet het niet meer.
Goed next, tweede probleem. Ik heb vandaag mijn scriptie onderwerp te horen gekregen, of beter gezegd onderwerpen. Ik mag kiezen. Politieke argumentatie of Medische advertenties en nu komt het mooiste, ik mag vrijdag al mijn inleiding inleveren. Begrijp me niet verkeerd ik vind mijn twee scriptiebegeleiders schatten van docenten, volgens mij zijn het de liefste van mijn hele leerstoelgroep (heeft misschien ook wel iets te maken met het feit dat ik in het verleden bij hun vakken mijn hoogste cijfers haalde), maar waarom hebben ze die onderwerpen niet iets eerder opgegeven. Ik ben zes weken vrij geweest.. Ik heb zes weken de tijd gehad om me te verdiepen in de onderwerpen, maar nee ik hoor het vandaag en mag vrijdag al met een inleiding komen. 
Politiek/Medisch Medisch/Politiek. Ik weet het niet. Bij het politieke thema heb ik nog helemaal geen onderwerp bedacht, maar dat vind ik wel het interessants klinken en bij het medische thema heb ik al wel  iets in mijn hoofd -dieetpillen- maar ik weet niet of ik me daar de eerst komende vijf maanden mee wil bezig houden.
Keuzes, keuzes.. Het liefst werd ik nu bij de hand genomen door mijn mama en dat zij dan zou zeggen ‘Annemerel, dit moet je doen’ en dat ik dan ook zeker wist dat ik de juiste beslissing had gemaakt, want hallooo.. Mama heeft altijd gelijk. Maar helaas die tijden zijn voorbij, ik zal het zelf moeten uitzoeken. Maar ik kan wel wat meningen van anderen gebruiken!
Liefs.
Delen:

94 Reacties

 1. Nathalie
  februari 2, 2010 / 19:29

  >Wat betreft het medicijn zeg ik niet doen, klinkt allemaal erg giftig…

  Wat betreft je scriptie zou ik zeggen: ga voor de dieetpillen. Het zoeken naar een onderwerp kost het meeste tijd, en uiteindelijk wil je met geen enkel onderwerp 5 maanden bezig zijn (dus wat dat betreft maakt het ook niet uit) :+

 2. Stéphanie
  februari 2, 2010 / 19:44

  >Moeilijk inderdaad. Die medicijnen klinken niet echt fijn, maar als je daardoor van je puistjes af kunt komen.. Ik weet zo net nog niet of ik dan niet toch voor het laatste zou kiezen.

  En dieetpillen lijken me eigenlijk best een leuk onderwerp. Politieke argumentatie kan in ieder geval nooit heel interessant zijn denk ik. Ik kan daar zo geen leuk thema voor bedenken in ieder geval.

  Succes met je dilemma's!

 3. Eline
  februari 2, 2010 / 19:46

  >Roaccutane kan ik je alleen maar afraden. De bijwerkingen zijn verschrikkelijk (hele droge huid, droge ogen, pijn aan mijn huid) en het heeft bij mij helemaal niks geholpen. Als je advies wil: je mag me altijd mailen.

 4. Mleen
  februari 2, 2010 / 20:15

  >Ik heb gehoord dat roaccutane echt heel erg giftig is en zeer veel bijwerkingen veroorzaakt. Weet niet eens of je er deze zomer wel in de zon mee mag, zou dat wel navragen als je besluit het te gebruiken. Mijn advies is niet doen, probeer het eerst eens met de normale pil, misschien vallen je buien nu best mee?

 5. Eline
  februari 2, 2010 / 20:32

  >Oh nee, je mag er ook niet mee in de zon inderdaad. Heeeeel vervelend. Ik was de hele tijd een bleek vogeltje

 6. Mleen
  februari 2, 2010 / 20:35

  >En dat terwijl we de goede kant (qua weer) weer opgaan, zou het echt niet doen dan!

 7. Anna
  februari 2, 2010 / 21:23

  >Nou, zo te horen zijn er meerdere meiden die negatieve ervaringen hebben gehad met het middel. En het belangrijkste is: werkt het ook echt? Is het een eventuele mogelijkheid, of is er garantie?
  En het kan goed dat het uiteindelijk toch vanzelf weg gaat op den duur..

  Omdat jij de studie doet, weet ik natuurlijk niet wat je zelf het meest interessant vindt.. maar ik zou inderdaad eerst uitzoeken of er veel informatie over het onderwerp te vinden is, en dan ook bruikbare informatie. Dit scheelt serieus de helft van het ploeteren voor je scriptie! Als je uiteindelijk voor medische advertentie kiest kan ik je misschien ook nog hulp/tips geven want mijn vriend heeft medicijnen gestudeerd en werkt in de clinical drug research branche.

 8. Nanda
  februari 2, 2010 / 21:30

  >Ik volg al een hele tijd je blog en vond het nu wel eens tijd om een reactie te plaatsen. Ik had zelf redelijke huidproblemen toen ik wat jonger was en de dokter heeft me toen de diane pil gegeven. Schijnt een hele zware variant van de pil te zijn maar ik had totaal geen bijwerkingen en mijn puistjes zijn compleet verdwenen en heeel afentoe steekt er 1 de kop op. Voor mij een prima oplossing!
  Succes, liefs

 9. Lisa
  februari 2, 2010 / 22:13

  >Hmm het feit dat er een kans bestaat dat je als je per ongeluk zwanger raakt en dan een kind met 3 benen krijgt, zegt eigenlijk al genoeg over hoe een zwaar medicijn het is! Als je ook nog eens opziet tegen het bloedonderzoek en de pil en dan niet eens de garantie hebt dat het werkt, zou ik het niet doen!

  Er zijn wel speciale pillen (anti-conceptie) die goed zijn tegen acne. Misschien heel stom, maar ik gebruikte vroeger (toen ik aardig wat jeugdpuistjes had) benzylperioxide van de apotheek. Ik smeerde hem altijd op mijn pukkeltjes en binnen een dag waren ze uitgedroogd.

  Politieke argumentatie, klinkt heel breed. Lijkt me best lastig. Volgens mij is 'medische advertentie' wel een leuk onderwerp, het is iets duidelijker denk ik en denk dat je er ook creatiever bij kunt zijn qua schrijven en onderzoek. Succes met je keuzes, lastig he!

 10. Gwendolyn
  februari 2, 2010 / 23:27

  >Ik heb zelf gelukkig nooit met dat dilemma gezeten, voorlopig dan toch, want ik hoor af en toe uit m'n omgeving dat men op 19jarige leeftijd toch ineens nog last krijgt van acne, maar voorlopig dus niet.

  Maar ik zou het dus ook niet doen, al kan ik me wel inkomen dat het érg vervelend is als je er weer eentje voelt opkomen en denkt "nu heb ik er helemaal genoeg van!" Maar als ik de bijwerkingen zo hoor vind ik het wel eng. En ik vind je sowieso een heel mooi meisje, al ken ik je niet irl en heb ik je nog nooit ontmoet dus misschien heb ik geen recht van spreken. Maar toch!

  Voor buitenstaanders valt zoiets altijd minder op dan voor jezelf, en al die neveneffecten klinken heel ongezond, wie weet wat voor kwaaltjes volgen er dan…

  Mocht je toch opzoek zijn naar een pil, ik ben 3x van pil veranderd omdat ik telkens hele nare bijwerkingen had (ineens allemaal spataders op mijn benen, bij de andere constant migraine en bij nog een andere daalde mijn libido tot onder nul en had ik een vréééselijk humeur), maar nu heb ik Yasminelle en nergens last van. Naar het schijnt een van de lichtste pillen die er is, en ik had voordien altijd heel veel pijn als ik ongesteld was en nu mérk ik er zelfs bijna niets meer van.

  Oké lange comment, en dan kan ik je nog niet eens helpen met je tweede dilemma! :)

 11. Anonymous
  februari 3, 2010 / 00:40

  >De Diane heb je zeker al geprobeerd? Die hielp mij van mijn pukkels af, en ik had het geluk dat ik amper last van bijwerkingen had (iets meer honger en dus wat aangekomen en een klein beetje libidoverlies, maar dat krijg je zowat van elke pil). Over de Yasmin, die ook tegen puisten schijnt te helpen, hoor ik ook veel goede verhalen. Die pil is sowieso wat lichter dan de Diane. Misschien het proberen waard! Mijn neefje heeft een Roaccutane-kuur gedaan en zijn huid droogde helemaal uit. Verder werd hij er depressief van… Dus op basis daarvan zeg ik: niet doen.
  Wat je scriptie-onderwerpen betreft: kan je die inleiding niet een weekje later inleveren? Jij hebt zes weken op hen moeten wachten, dan mag je nu zelf ook wel je tijd nemen hoor ;)

 12. Henrieke
  februari 3, 2010 / 07:45

  >Ik heb goede ervaringen met roaccutane! Na 5 maanden was (zware, veel meer dan een paar onderhuidse puistjes..) de acne zo goed als weg, zag alleen nog littekens.. Had niet veel nare bijwerkingen, alleen iets drogere lippen (vaseline is de simpele oplossing) en inderdaad voorzichtig zijn in de zon, maar een beetje zon kon bij mij geen kwaad zolang ik zonnebrand gebruikte.

  Dat is nu 2 jaar geleden en nu komt de acne langzaam weer een beetje opzetten.. in mijn geval is het dus niet voorgoed weg.

 13. Anonymous
  februari 3, 2010 / 08:29

  >een vriendin van mij heeft die roaccutane kuur gedaan en bij haar is het toen weggegaan en tot op vandaag (paar jaar later) ook echt nog niet teruggekomen. het heeft inderdaad wel echt vervelende bijwerkingen (de meeste zijn hierboven al ergens genoemd) maar het resultaat was bij haar in ieder geval echt geweldig

 14. Brenda
  februari 3, 2010 / 08:58

  >Over de medicijnen: meisje, doe het niet. Je vergiftigt je lichaam ermee en hoe je het went of keert: het blijft ook in je lichaam zitten. Ik denk niet dat het het waard is om een medicijn te slikken met zulke bijwerkingen. Als je je al niet gelukkig voelt met het slikken van de pil moet je het gewoon niet doen.. Je bent echt zo mooi en ik neem aan dat het huidprobleem over een paar jaar over is. En dan weet jij dat je geen rotzooi in je lichaam hebt gepropt.
  Liefs

 15. Anneleen
  februari 3, 2010 / 09:53

  >Oei,meisje,ik kan je echt niet helpen,maar toch zal ik vertellen wat ik weet:).

  Mijn broer heeft die roaccutane kuur gedaan, en hij is nu wel al 3jaar van zijn acne verlost,maar echt.. hij was zoooooooo irritant toen hij die pillen nam! Depressief,down, alles was verkeerd, iedereen was tegen hem..

  Uiteindelijk zijn het dingen die je zelf moet beslissen,maar ik vertel je gewoon dus 'mijn' ervaringen. Ik hoop dat je er snel uitraakt!

  Over je scriptie: amai,zo snel dat het plots moet gaan! Ik ken je studie niet,dus ik kan niet echt advies geven.. 5maanden is wel lang,dus ik hoop dat je een 'leuk' thema vindt!
  Liefs,

 16. Anonymous
  februari 3, 2010 / 10:07

  >Enkele van mijn vriendinnen hebben de kuur ook gedaan zonder al te veel problemen, ook zijn ze er wel vanaf geraakt, maar ik moet er wel bij zeggen, dat het bij hen heel erg was (vooral op de wangen en dergelijke). Ik beweer niet dat jij het niet heel erg hebt natuurlijk, maar bij hen was het niet eens te verbergen en ook goed zichtbaar op foto's enzo. Maar dat is dus goed gekomen. Zou ik het zelf doen? Waarschijnlijk niet, of ja, toch zeker niet zonder eerst andere zaken te proberen.

  Waarom probeer je niet eerst alleen de pil? Dat in combinatie met investeren in enkele hele goede producten (niet de typische Clinique etc, naar mijn ervaring maken die een probleemhuid alleen maar erger (zelfs na lang proberen), maar echt goede merken zoals Murad bijvoorbeeld) hebben velen mensen toch al een mooie huid gegeven!

 17. Anonymous
  februari 3, 2010 / 10:10

  >Ik zou kiezen voor medisch, klinkt mij origineler en volgens mij is het ook een onderwerp waar je meer concrete informatie over kan vinden!

 18. Esmee
  februari 3, 2010 / 11:13

  >Een paar jaar geleden kreeg ik van iemand de gouden tip die mij van mijn hoogst-irritante puisten af heeft geholpen: Het Grote Blauwe Niveablik.
  Ik kon en wilde het niet geloven, dacht dat die goedkope prut niet zou werken. Maar na antibiotica, dat alcohol/dep spul (hoe heet t ook al weer benzi.. nog iets) Vichy Normaderm, Shiseido etc etc te hebben geprobeerd dacht ik, ik probeer het gewoon.
  Het is een supervettige creme dus ik vond t doodeng, ik had zelf vaak al een glimhuid, maar als ik uit de douche kwam weer heel trekkerig. Maar binnen een paar weken was er geen puistje meer te bekennen!

  Nu las ik laatst dat er iets van ontstekingsremmend iets zit in die nivea creme.. (ik heb gewoon dat platte, blauwe blik)

  Misschien dat jij t ook een keer aandurft! Voor de prijs hoef je het niet te laten;)

 19. Nathaly
  februari 3, 2010 / 11:30

  >Altijd als ik de stukjes over je huid lees, denk ik: hello story of my life. Ik heb een vreselijk onrustige en onzuivere huid met veel puisten, en dan ook minstens één keer per week zo'n ondergrondse. Ik ben momenteel aan de Diane-pil: helpt geen reet. Misschien is het zelfs erger geworden? En aangezien het lijkt alsof we dezelfde huidjes hebben, zou ik dat dus sowieso al niet doen. Dan over dat giftige medicijn: ook niet doen, schat. Je wil toch niet dat je kinderen later de dupe worden van jouw huidproblemen? En wat iemand al eerder zei: heb je de garantie dat het helpt én dat het voor áltijd weg is? Zo nee, dan zeg ik: echt echt echt niet doen. Dan maar die puisten, dan maar drie keer per week een huilbui in bed vanwege de onmacht die je voelt omdat je álles doet om je huid te verzorgen en te helpen, maar hij gewoonweg niet reageert, dan maar dat…

  Over de scriptie: kies waar je inderdaad al een onderwerp over hebt! Je zult zien dat je er vanzelf enthousiast over gaat worden als je eenmaal bezig bent. Een scriptie schrijven is zo stom nog niet ;)

 20. Sanne
  februari 3, 2010 / 13:31

  >Ik ben nu met mijn tweede kuur Roaccutane bezig. Heb het vorig jaar 7 maanden geslikt en ben tijdens de zomer puistloos geweest. Finally kan ik je zeggen, komende mei loop ik al vijf jaar bij m'n dermatoloog… Anyway, ben sinds augustus 2009 weer bezig met kuur nummer 2, hogere dosering, kan niet meer sporten (verschrikkelijke spierpijn tot bijna niet meer kunnen lopen aan toe), heb veel rugpijn en m'n huid is nog steeds niet egaal. Ik baal enorm want het is echt, zoals op internet ook vaak genoemd wordt, een paardenmiddel. Roaccutane staat op plaats 4 in de top tien van medicijnen met meeste bijwerkingen.
  Plus: er is nooit een volledige garantie dat je acne weggaat of wegblijft. Over het algemeen is Roaccutane wel het middel waardoor je acne weggaat, maar je hebt nooit een garantie..
  Ik zeg: niet doen.

  Overigens, ik moet nog +/- 2 maanden en als ik dan geen glad huidje heb geef ik het op. Na vijf jaar bij een dermatoloog gelopen te hebben is er kennelijk niets wat voor mij werkt. Pijnlijk, maar de waarheid..

 21. Genesis.
  februari 3, 2010 / 17:17

  >Darling, don't do the creepy med thing. It sounds terrible and although I hardly know everything, I think there are other solutions. What really helps my skin is the yeast-supplements (3 times 3 tiny pills at each meal), tons of water, sleep and running.

  Also, thesis sounds interesting. Good luck!

 22. Anonymous
  februari 4, 2010 / 18:50

  >watskeburt met de blog van ashley lynn? weet jij dat?

 23. augustus 6, 2011 / 20:39

  Very interesting information!Perfect just what I was looking for!

 24. augustus 10, 2011 / 02:35

  I admit, I have not been on this webpage in a long time… however it was another pleasure to see It is such an essential topic and ignored by so numerous, even professionals. I thank you to help making people more aware of possible issueExcellent stuff as typical.

 25. augustus 10, 2011 / 02:52

  I have recently started a website, the information you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work. “Everyone is responsible and no one is to blame.” by Will Schutz.

 26. augustus 10, 2011 / 17:34

  Merely wanna remark on few general things, The website pattern is perfect, the written content is very excellent : D.

 27. augustus 10, 2011 / 23:20

  Okay kiddies. Lets spin the magic time machine forward to last night:

 28. augustus 10, 2011 / 23:29

  Just wanna tell that this is invaluable , Thanks for taking your time to write this.

 29. augustus 11, 2011 / 01:40

  Just wanna input that you have a very nice web site , I the design and style it actually stands out.

 30. augustus 11, 2011 / 04:45

  Just a smiling visitor here to share the love (:, btw great pattern .

 31. augustus 11, 2011 / 08:05

  I went over this internet site and I conceive you have a lot of good information, saved to favorites (:.

 32. augustus 11, 2011 / 09:50

  When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a comment is added I get 4 emails with the same comment. Is there any method you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

 33. augustus 11, 2011 / 10:07

  Hello my friend! I want to say that this article is amazing, great written and come with almost all vital infos. I’d like to see extra posts like this.

 34. augustus 11, 2011 / 18:18

  I got what you intend, regards for posting .Woh I am lucky to find this website through google. “The test and use of a man’s education is that he finds pleasure in the exercise of his mind.” by Carl Barzun.

 35. augustus 11, 2011 / 18:24

  Thanks for sharing superb informations. Your site is very cool. I’m impressed by the details that you’ve on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply could not come across. What a perfect website.

 36. augustus 11, 2011 / 19:18

  I am not very fantastic with English but I find this very easygoing to translate.

 37. augustus 11, 2011 / 19:18

  Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Great. I’m also an expert in this topic so I can understand your hard work.

 38. augustus 11, 2011 / 19:28

  Some truly superb articles on this web site , thankyou for contribution.

 39. augustus 11, 2011 / 19:33

  Keep up the fantastic piece of work, I read few posts on this site and I think that your web blog is really interesting and has got circles of superb info.

 40. augustus 11, 2011 / 19:38

  As soon as I observed this internet site I went on reddit to share some of the love with them.

 41. augustus 11, 2011 / 19:46

  Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch! “How beautiful maleness is, if it finds its right expression.” by D. H. Lawrence.

 42. augustus 11, 2011 / 19:59

  I went over this site and I believe you have a lot of good info, bookmarked (:.

 43. augustus 11, 2011 / 20:09

  Real nice design and great subject material, very little else we need :D.

 44. augustus 12, 2011 / 02:07

  Good read … headline catchy … good points, some of which I have learned along the way as well (humility, grace, layoff the controversial stuff). Will share with my colleagues at work as we begin blogging from a corporate perspective. Thanks!

 45. augustus 12, 2011 / 13:36

  I cling on to listening to the news bulletin speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

 46. augustus 12, 2011 / 17:19

  WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. ?There are definitely a number of particulars like that to take into consideration. That may be a great point to convey up. I offer the thoughts above as general inspiration however clearly there are questions like the one you convey up the place an important thing might be working in trustworthy good faith. I don?t know if finest practices have emerged round issues like that, however I’m sure that your job is clearly identified as a fair game. Each boys and girls really feel the influence of only a moment pleasure, for the remainder of their lives.

 47. augustus 12, 2011 / 17:28

  I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again!

 48. augustus 12, 2011 / 18:30

  You have noted very interesting details! ps decent website.

 49. augustus 12, 2011 / 23:04

  i have justin bieber tickets

 50. augustus 12, 2011 / 23:04

  hello there and thank you for your information – I have certainly picked up anything new from right here. I did however expertise some technical points using this site, since I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective interesting content. Make sure you update this again very soon..

 51. augustus 12, 2011 / 23:08

  Thanks for sharing superb information. Your site is very cool. I am impressed by the details that you?ve on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 52. augustus 12, 2011 / 23:49

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your website?

 53. augustus 13, 2011 / 01:54

  Managing the code on your servers is an extremely important part of the discharge process. Over the years we’ve tried numerous ways and have determined the below process as a old starting point.

 54. augustus 13, 2011 / 03:22

  I’m typically to running a blog and i actually respect your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and maintain checking for brand new information.

 55. augustus 13, 2011 / 04:07

  Just a smiling visitant here to share the love (:, btw outstanding style .

 56. augustus 13, 2011 / 05:11

  Thanks for sharing excellent information. Your website is very cool. I am impressed by the info that you have on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles.

 57. augustus 13, 2011 / 05:15

  Quite insightful submit. Never believed that it was this simple after all. I had spent a beneficial deal of my time looking for someone to explain this topic clearly and you’re the only one that ever did that. Kudos to you! Keep it up

 58. augustus 13, 2011 / 06:32

  Some genuinely wonderful content on this site, thank you for contribution. “A conservative is a man who sits and thinks, mostly sits.” by Woodrow Wilson.

 59. augustus 13, 2011 / 09:20

  Thanks for taking the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If potential, as you gain experience, would you mind updating your blog with further information? It is extremely useful for me.

 60. augustus 13, 2011 / 09:36

  Good info. Thanks.

 61. augustus 13, 2011 / 10:55

  I seen your site web-site on the search engines and therefore consider some of your very own early on posts. Keep up the beneficial ply their trade. We a few other improve Supply for my Bing Headlines Viewer. Enthusiastic about toward running significantly more from you finding out even more on!…

 62. augustus 13, 2011 / 10:57

  I’d wish to thank you for that efforts you might have produced in writing this post. I am hoping the exact same ideal perform from you within the long run too. In reality your inventive writing skills has inspired me to begin my personal BlogEngine weblog now.

 63. augustus 13, 2011 / 11:48

  British Sovereigns struck in more today’s world are in high demand amongst investors in lieu of collectors.

 64. augustus 13, 2011 / 12:06

  What you are stating is fully correct. I know that everybody ought to say the exact same thing, but I just believe you put it in a way that everybody can recognize. Furthermore , i love the photographs you put in in this article. They match so well with just what you are wanting to say. I am positive you’ll reach several individuals with exactly what youve got to state.

 65. augustus 13, 2011 / 13:16

  Truly enjoy this article. It’s difficult to organize the great from the bad occasionally, but I believe you’ve nailed it!

 66. augustus 13, 2011 / 13:33

  Where did you discover relating to the history of hip hop? Looking back, exactly how genuine do you really feel that it was?

 67. augustus 13, 2011 / 15:05

  I must check with you here. Which is not one thing I often do! I enjoy reading a put up that will make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

 68. augustus 13, 2011 / 15:35

  An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing slightly analysis on this. And he the truth is purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love studying more on this topic. If attainable, as you turn out to be experience, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Large thumb up for this weblog submit!

 69. augustus 13, 2011 / 17:51

  Some really nice and useful info on this internet site, besides I believe the style and design has excellent features.

 70. augustus 13, 2011 / 20:31

  I am so happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 71. augustus 13, 2011 / 21:00

  You got a very superb website, Sword lily I detected it through yahoo.

 72. augustus 14, 2011 / 00:14

  i have a crush

 73. augustus 14, 2011 / 00:53

  very well written article, I wish more bloggers offered the same value of content as you, the internet would be a much better place. Please keep it up!

 74. augustus 14, 2011 / 03:21

  Ive been meaning to read this and just never obtained a chance. Its an issue that Im pretty interested in, I just started reading and Im glad I did. Youre a terrific blogger, 1 of the ideal that Ive seen. This blog absolutely has some data on subject that I just wasnt aware of. Thanks for bringing this stuff to light.

 75. augustus 14, 2011 / 05:49

  Actually like your websites particulars! Undoubtedly a beautiful supply of data that’s extremely helpful. Keep on to hold publishing and that i’m gonna proceed reading by way of! Cheers.

 76. augustus 14, 2011 / 06:43

  Took me time to read all the comments, but I truly enjoyed the write-up. It proved to become Really helpful to me and I’m sure to all the commenters right here It’s always nice when you can not only be informed, but also entertained I’m positive you had fun writing this article.

 77. augustus 14, 2011 / 07:46

  Good post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Thank you!

 78. augustus 14, 2011 / 08:10

  Rattling nice style and design and excellent written content , absolutely nothing else we require : D.

 79. augustus 14, 2011 / 10:32

  I am so happy to read this. This is the kind of details that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 80. augustus 14, 2011 / 13:18

  Perfect piece of work you have done, this site is really cool with great information.

 81. augustus 14, 2011 / 16:05

  An impressive share, I simply given this onto a colleague who was doing a little evaluation on this. And he in truth purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you develop into experience, would you thoughts updating your blog with more details? It’s extremely helpful for me. Large thumb up for this blog publish!

 82. augustus 14, 2011 / 16:14

  There are some fascinating cut-off dates on this article however I don know if I see all of them center to heart. There is some validity however I will take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish extra! Added to FeedBurner as effectively