DIARY: Week 24

Foto: Jorrit Ooyen

Het is maandagochtend, 7:51… Tuur is net de deur uit en ik open mijn MacBook om mijn diary te gaan schrijven. Mijn favoriete maandagochtend-ritueel, beginnen met het maken van een dagboekje aan de hand van foto’s die ik in de week voorafgaand gemaakt heb. Een paar minuten geleden kwam ik echter tot een schrikbarende conclusie… ik heb vorige week geen foto’s gemaakt. Gewoon helemaal niets. Niet voor, tijdens of na een hardlooptraining. Geen suffe selfie achter mijn MacBook, geen (HelloFresh) maaltijd, geen foto van de sushi van gisteravond, of de havermout die ik afgelopen week maar liefst 4(!) keer als ontbijt at. Op een paar screenshots en korte filmpjes na, heb ik afgelopen week gewoon geen enkel beeld aan mijn fotoalbum op mijn iPhone (dat op dit moment bestaat uit 39.787 beelden) toegevoegd.

Goed, wat nu? Ik heb vandaag OOK al geen vlog… (ja, nog meer slecht nieuws, sorry). Niet dat ik gisteren een slechte dag had, maar er was gewoon niets dat ik op beeld vast wilde leggen. Tuur ging fietsen, ik besloot een boek te gaan lezen en na drie pagina’s viel ik in slaap. En dan niet zomaar een slaapje, nee zo’n slaap waar je twee uur lang compleet van de wereld bent. Ik denk dat ik het nodig had. De rest van de middag bleef ik ‘lekker lui’ in bed hangen. Tuur was inmiddels terug van bijna vier uur fietsen en terwijl regen tegen de ramen kletterden zochten wij de mooiste hotels om wellicht onze huwelijksreis door te brengen. Ook niet echt een tafereel dat per se in beeld gebracht moet worden, zeg maar.

Maar wat valt er verder nog over afgelopen week te vertellen, zonder foto’s…

 • Ik voelde me relaxter dan ik me in tijden gevoeld heb. De deelnemers van Have a Good Summer Run hebben me het vertrouwen gegeven dat ik het enigszins goed doe waardoor ik een stuk minder in de stress schiet als ik een nieuw mailtje of berichtje op Facebook zie binnenkomen.
 • Het lopen gaat erg lekker. Ik deed afgelopen week vijf trainingen en kon (bijna) bij iedere training genieten. Ik schrijf bijna, want mijn duurloop van vrijdag werd enigszins verstoord door buikkrampen. Ik was te snel na mijn ontbijt gaan lopen. In totaal liep ik 62,4 kilometer hard en de laatste keer dat ik zo veel kilometer liep was in februari (vorige week liep ik 59,5 kilometer, dus ik bouw wel op een verstandige manier op).
 • Afgelopen zaterdag hadden we een afspraak bij onze trouwlocatie. Onze eerste afspraak op onze trouwlocatie. Het ziet er naar uit dat onze bruiloft ‘gewoon’ door kan gaan en dat is natuurlijk mooi nieuws. Komende week neem ik jullie weer iets meer mee in de voorbereidingen.
 • Tuur heeft afgelopen week voor het eerst weer de hele week les gegeven op school. Sinds eind januari was hij eigenlijk iedere dag thuis (of in Valencia met mij), dus we zijn zo’n vierenhalve maand de hele dag samen geweest. Het was dus redelijk apart om ineens weer alleen thuis aan het werk te zijn, maar het viel allemaal wel mee. Als in: ik kan heus ook nog wel alleen zijn.
 • Toen we afgelopen zaterdag bij onze trouwlocatie gingen kijken, zijn we meteen ook gaan lunchen en dit was de eerste keer ‘sinds Corona’ dat we in (of nou ja buiten) een restaurant aten. Het voelde alsof we nooit iets anders gedaan hadden.
 • Ik las afgelopen week het boek Untamed, en dat is echt een aanrader. Daarnaast begon ik ook in twee andere boeken ‘The Passion Paradox’ en ‘The Athlete’s Gut’, beide boeken heb ik nog niet uit, maar zijn wel interessant. Waarschijnlijk heeft het lezen van al die boeken er ook niet echt voor gezorgd dat ik veel tijd voor het maken van foto’s genomen heb… alhoewel, vroeger maakte ik nog wel eens een foto van het boek dat ik aan het lezen was.

Goed, dit is alles dat ik zonder foto’s over afgelopen week kan vertellen. Ik heb net meteen maar een suffe selfie achter mijn MacBook gemaakt, zodat ik in ieder geval een foto heb voor mijn dagboek van volgende week. Mijn welgemeende excuses dat het deze week niet gelukt is.

Liefs,

Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Miny
  juni 15, 2020 / 12:03

  Helemaal niet erg toch! Deze week nieuwe ronde nieuwe kansen. Fijne week!

 2. Judith
  juni 15, 2020 / 12:08

  Met of zonder foto’s, toch weer een leuke blog om te lezen :)

  • Teha
   juni 15, 2020 / 19:38

   Kan je nagaan hoe mijn ritme afgestemd is op jouw dagelijkse vlog. Ik was helemaal van slag🤔maar gelukkig was er nog wat te lezen,leuk!

 3. Marion
  juni 16, 2020 / 09:30

  eigenlijk wel leuk, zo’n diary zonder foto’s. :-)