DIARY: Non-Alcholic Hangover

Toen ik gisterochtend wakker werd was mijn eerste gedachte “You’ve got to be kidding me” wat ik voelde? Nou ik voelde me dus nog verschrikkelijker dan twee weken geleden op zondag, toen ik zo’n helse kater had. Maar zaterdagavond was er geen alcohol in het spel geweest, ik had gewerkt, was naar huis gegaan en had daarna direct m’n bed opgezocht. Hallo, wat was dit? Maar ik had het druk, dus het was zaak dat dit grapje snel over was. Ik versleepte mezelf van bed naar bank, maar niet voordat ik een pitstop maakte op de WC, wat daar gebeurde is zeer waarschijnlijk TMI.

Ik probeerde mezelf op te vrolijken met Sex and the City, maar ook dat was geen succes. In plaats van vrolijker voelde ik mezelf slechter worden met de minuut. Het begon met extreme misselijkheid en buikpijn, het eindigde met hoofdpijn. En dan geen rustig bonkende koppijn, maar een pijn die je doet happen naar adem. Ik kon geen licht en geen geluid verdragen, okee het was duidelijk ik had migraine. Overdag. Dat heb ik misschien één of twee keer eerder in mijn leven gehad? Normaal begint dat pas rond een uur of 16.00u.

Ik sliep veel, werd huilend wakker omdat ik wist dat ik nog zoveel moest doen. Ik moest schrijven, ik moest ’s middags naar mijn werk! Huilend belde ik mijn moeder op die niks van mijn gebrabbel verstond, even later belde ik met pijn in mijn hart m’n werk “sorry ik ben ziek ik kan echt niet komen”. Ik ben dan wel vaak ‘niet zo lekker’ ziek melden doe ik vrijwel nooit. Ik wist niet wie ik moest bellen, wat ik moest zeggen.. maar ik wist ook dat ik op zo’n manier niet in staat zou zijn om te werken. Ik kon niet eens mijn ene voet voor het andere plaatsen. Sterker nog, ik kon niet eens mijn ogen openen zonder pijnkreet te uiten. Waar had ik dit nu weer aan te danken?

Maar toen ik om 22.00u wakker werd voelde ik me al een stuk beter. Kijk dat is het mooie van migraine, it comes and it goes. Probleem was nu wel, ik had niks geschreven. Ik zit deze week echt van afspraak tot afspraak volgeboekt, wanneer moet ik in godsnaam gaan bloggen? Ik ben geneigd deze vraag te beantwoorden met “als ik eigenlijk moet slapen” maar ik denk dat ik in de afgelopen weken wel geleerd heb dat dat voor mij niet de oplossing is. Wat dan wel de oplossing is? We’ll see!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on Bloglovin

Delen:

50 Reacties

 1. Jessica
  juli 4, 2011 / 14:01

  Veel beterschap!

 2. juli 4, 2011 / 14:02

  Beterschap meid, ik weet precies hoe je je voelt. Ik heb het 4 jaar geleden voor het laatst gehad. Op mijn verjaardag.. Daarvoor had ik het vanaf mijn 6e wekelijks.. Goed uitrusten!

 3. Eva
  juli 4, 2011 / 14:03

  Beterschap, erg vervelend!

 4. juli 4, 2011 / 17:52

  Ohh maar laat dat bloggen dan voor wat het is! Het is voor je plezier, no fulltime job :) Een goede nacht slaap en je uitgerust voelen is echt vele malen belangrijker! Ik denk dat je wat dat betreft een beetje teveel hooi op je vork neemt..

 5. Hoi
  juli 4, 2011 / 19:18

  Heey Annemerel, ik wil je mac book wel overnemen. Ik denk dat ik ‘m wel kan maken. Hoeveel zou je er eventueel voor willen hebben? Mijn e-mail adres is: m.vogelaar.15@gmail.com

 6. juli 4, 2011 / 19:20

  Beterschap en een aantal dagen niet posten is niet erg.
  Gezondheid gaat boven alles.

 7. Eline
  juli 4, 2011 / 21:20

  Beterschap lieve schat!

 8. juli 4, 2011 / 21:28

  Beterschap meis!

 9. juli 4, 2011 / 22:47

  heftig! Beterschap!!!

 10. juli 5, 2011 / 21:11

  Soms even niet bloggen, andere dingen gaan voor ;)

 11. juli 6, 2011 / 23:07

  Gelukkig gaat het nu weer beter met je :) echt naar dat je migraine hebt. Bah! En ook zo vervelend dat je er eigenlijk niks aan kunt doen op zo’n moment..

 12. augustus 6, 2011 / 19:38

  I dugg some of you post as I cogitated they were handy very useful

 13. augustus 10, 2011 / 00:46

  Resources like the one you mentioned here will be very useful to me! I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

 14. augustus 10, 2011 / 08:00

  hi!,I like your writing so much! share we be in contact more about your article on AOL? I require an expert on this space to resolve my problem. May be that is you! Having a look forward to peer you.

 15. augustus 10, 2011 / 14:07

  Its good as your other content : D, regards for posting . “To be able to look back upon ones life in satisfaction, is to live twice.” by Kahlil Gibran.

 16. augustus 10, 2011 / 19:00

  Thanks for sharing superb informations. Your web site is so cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and simply could not come across. What an ideal web site.

 17. augustus 10, 2011 / 22:31

  you guys are ridiculous!!! baseball is on the rise. ratings are going through the roof. it is said that baseball might surpass the nfl in the next 10 years, that would b huge.

 18. augustus 11, 2011 / 02:00

  I have recently started a site, the information you provide on this web site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work. “There is a time for many words, and there is also a time for sleep.” by Homer.

 19. augustus 11, 2011 / 03:57

  I think this site contains some rattling superb info for everyone. “To be able to be caught up into the world of thought — that is being educated.” by Edith Hamilton.

 20. augustus 11, 2011 / 04:06

  I have been looking for this info for a while. After two and a half hours of online finding, finally I found that in your website. I don’t understand why Alexa don’t display this kind of useful websites in the top SERP. Most of the time the top websites are junks. Perhaps it’s time to use other search engine.

 21. augustus 11, 2011 / 04:33

  I just could not go away your web site prior to suggesting that I actually loved the standard information a person provide to your guests? Is going to be back frequently to inspect new posts.

 22. augustus 11, 2011 / 04:35

  Normally I do not learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite great post.

 23. augustus 11, 2011 / 04:48

  I like this weblog very much so much superb info.

 24. augustus 11, 2011 / 04:54

  Thnkx so much for this! I have not been this moved by a blog post for a long time! You’ve got it, whatever that means in blogging. Anyway, Youre certainly somebody that has something to say that people should hear. Keep up the good job. Keep on inspiring the people!

 25. augustus 11, 2011 / 04:54

  Enjoyed looking at this, very good stuff, regards . “The hunger for love is much more difficult to remove than the hunger for bread.” by Mother Theresa.

 26. augustus 11, 2011 / 05:00

  Appreciate it for helping out, superb info .

 27. augustus 11, 2011 / 05:06

  I like this post, enjoyed this one regards for posting. “We seldom attribute common sense except to those who agree with us.” by La Rochefoucauld.

 28. augustus 11, 2011 / 05:13

  Hi my family member! I want to say that this article is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I’d like to peer extra posts like this.

 29. augustus 11, 2011 / 05:18

  You could certainly see your expertise within the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. At all times go after your heart. “In order to preserve your self-respect, it is sometimes necessary to lie and cheat.” by Robert Byrne.

 30. augustus 11, 2011 / 05:18

  You have observed very interesting details ! ps nice internet site . “O human race born to fly upward, wherefore at a little wind dost thou fall.” by Dante Alighieri.

 31. augustus 11, 2011 / 05:19

  I view something really interesting about your site so I bookmarked .

 32. augustus 11, 2011 / 05:23

  Keep up the wonderful work , I read few posts on this internet site and I conceive that your web blog is really interesting and holds bands of superb info .

 33. augustus 11, 2011 / 05:30

  Absolutely written articles , thanks for information .

 34. augustus 11, 2011 / 11:21

  I’ll right away snatch your rss as I can’t find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please let me realize in order that I could subscribe. Thanks.

 35. augustus 12, 2011 / 06:34

  A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in truth bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading more on this topic. If potential, as you become expertise, would you thoughts updating your blog with extra details? It’s extremely useful for me. Huge thumb up for this weblog submit!

 36. augustus 12, 2011 / 07:55

  F*ckin’ amazing things here. I’m very satisfied to look your article. Thank you so much and i’m looking forward to contact you. Will you please drop me a mail?

 37. augustus 12, 2011 / 11:19

  You must take part in a contest for probably the greatest blogs on the web. I will advocate this website!

 38. augustus 12, 2011 / 11:36

  I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I’m quite certain I’ll learn plenty of new stuff right here! Best of luck for the next!

 39. augustus 12, 2011 / 21:14

  I dugg some of you post as I cerebrated they were extremely helpful handy

 40. augustus 12, 2011 / 23:35

  I just couldn’t leave your web site prior to suggesting that I really enjoyed the usual information a person provide on your guests? Is gonna be again ceaselessly to investigate cross-check new posts.

 41. augustus 13, 2011 / 00:24

  Very interesting details you have remarked, appreciate it for posting.

 42. augustus 13, 2011 / 00:35

  WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. ?There are actually quite a lot of particulars like that to take into consideration. That may be a great point to deliver up. I supply the ideas above as normal inspiration but clearly there are questions just like the one you bring up where a very powerful thing might be working in trustworthy good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round things like that, but I am sure that your job is clearly recognized as a good game. Both boys and girls really feel the impact of only a second pleasure, for the remainder of their lives.

 43. augustus 13, 2011 / 03:08

  Nice post. I be taught something more challenging on different blogs everyday. It’s going to always be stimulating to learn content material from different writers and apply a little something from their store. I desire to use some with the content material on my blog whether you don’t mind. Natually I provide you with a link in your web blog. Thanks for sharing.

 44. augustus 14, 2011 / 00:05

  You made some decent factors there. I looked on the internet for the problem and found most individuals will go along with along with your website.

 45. augustus 14, 2011 / 00:39

  I always was concerned in this topic and stock still am, regards for posting.

 46. augustus 14, 2011 / 03:02

  Great Blog I love the lay out and the color scheme is it possible to get a copy of your theme?

 47. augustus 14, 2011 / 04:19

  You should take part in a contest for among the finest blogs on the web. I’ll recommend this website!

 48. augustus 14, 2011 / 15:23

  What i don’t realize is in truth how you are now not actually a lot more neatly-preferred than you might be now. You are so intelligent. You understand therefore considerably with regards to this matter, produced me personally believe it from a lot of numerous angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated until it’s one thing to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs nice. Always deal with it up!