>DIARY: Lovely Day

>

Photobucket

Toen om half negen mijn wekker ging dacht ik nee, toen ‘ie negen minuten later weer ging kreeg ik een sms van Genesis over hoe laat en waar we die middag zouden afspreken.. het idee van het moeten opstaan werd al iets dragelijker, toen negen minuten later m’n wekker voor de derde keer ging schoot me het geweldige feit te binnen, dat ik de nieuwe Gossip Girl, waar ik zo’n zes weken op heb zitten wachten, ein-de-lijk kon gaan downloaden. Ik was spontaan klaar wakker.

Gossip Girl werd gedownload, ondertussen nam ik een douche, fixte ik m’n haren en gezicht, stond ik een kwartier lang voor mijn kledingkast waar veel te veel nieuwe kleding hangt (waardoor kiezen dus nog moeilijker was). Ik rende naar beneden, zorgde voor een lekker ontbijtje met volkorenboterhammen, spiegeleieren en vruchtensap en ik was er klaar voor, de nieuwe Gossip Girl, die me absoluut niet heeft teleurgesteld. Ik ga natuurlijk geen spoilers verspreiden, maar het nieuwe carrièrepad wat Blair aan het eind van de aflevering wil gaan inslaan.. HELL YES!

Om kwart voor elf stapte ik in de auto richting Den Haag voor een date met de one and only fabulous Genesis. Ze liep met haar arm in een mitella 2.0 en had ’s morgens geen tijd gehad voor make-up, maar Hell-O zij hoeft alleen maar haar ogen open te doen en ze heeft alle (positieve) aandacht.

We dronken verse muntthee met kaneel bij Lebkov, liepen wat doelloos (want beide zonder budget) door de ZARA, waren direct klaar met de winkels en ploften neer bij mijn favoriete Chinees Dim Daily achter de Bijenkorf. We dronken jasmin green tea, onbeperkt aten gestoomde en gefrituurde dimsums met garnalen, we verbrandden onze tong, ik verbrandde mijn vinger aan het vet dat er uit droop (ik zeg maar zo, dat vet heb ik in ieder geval niet opgegeten, haha) en we dronken nog meer thee, gingen voor een tweede ronde dimsums, en waren toen wel klaar voor de Bijenkorf.

Ook in de Bijenkorf waren we braaf, het enige waar we geld aan uitgaven waren de aardbeiensmoothies, maar die waren ook gewoon verdiend. We zagen de H&M, ik ging bijna voor de bijl bij Pieces (halve prijs, en ook nog eens twee halen een betalen, dat is toch ook gewoon een investering? Maar ik was sterk). Maar toen kwamen we bij de American Book Center en toen kwam de pinpas tevoorschijn, maar het mocht, vond ik. We liepen allebei naar buiten met het inspiratie boekje Skinny Bitchin’ vol met inspirerende quotes, uit de uitverkoop, dus veroorloofd natuurlijk. In mijn tasje zat ook de nieuwe Women’s Health, een van mijn favoriete non-fashion magazines (samen met Elle Eten), ik krijg daar altijd zoveel nieuwe energie van.

Toen was het tijd voor de tram, we stapten allebei in dezelfde, ik stapte halverwege uit en vervolgde mijn reis per auto, zij bleef nog even zitten voor een date met Kris en Eva. Mijn date zat thuis, het zesde seizoen van Gilmore Girls, en heel veel thee, en geurkaarsjes en mango en warme appel en kaneel en amandelen en nog meer thee en een heerlijk bed. En m’n date gaat NU van start.

Liefs,

Delen:

19 Reacties

 1. Marlies
  januari 25, 2011 / 17:59

  >Leuk geschreven zeg! Die aardbeiensmoothies zien er heel erg lekker uit.

 2. Cherry Chanels
  januari 25, 2011 / 18:19

  >Geweldige post, dit vind ik echt leuk om te lezen. En je maakt mu nu heel nieuwschierig naar het nieuwe carrierepad van Blair…

 3. Yonina
  januari 25, 2011 / 18:19

  >Je dagen zijn enorm herkenbaar, inclusief Gopssip Girl! Heerlijk.
  Can't wait.. helaas hebben m'n tentamens prioriteit!

 4. Yonina
  januari 25, 2011 / 18:20

  >En dat moest uiteraard GoSSip Girl zijn. ;)

 5. Eline
  januari 25, 2011 / 18:25

  >Altijd leuk om met Genesis op stap te gaan!

 6. chezzelia
  januari 25, 2011 / 18:29

  >Leuke dag en nu ben ik erg benieuwd naar de swithc van Blair! Ga hem zo kijken!

 7. Evelien
  januari 25, 2011 / 18:29

  >Zeker een lovely day zo te horen!

 8. Kimsje
  januari 25, 2011 / 18:30

  >Yummy de smoothie <3 Fijn dat je zo'n leuke dag heb gehad. Ik moet GG helaas nog een weekje laten staan tot ik klaar ben met de examens!

 9. kimmie
  januari 25, 2011 / 18:37

  >Je inspireert me echt.

 10. aftereleven
  januari 25, 2011 / 19:55

  >Zo herkenbaar, dat je niet uit je bed kan komen en dan een sms krijgt "hoelaat spreken we af?" gaat het uit bed komen ineens een stuk makkelijker :)

  En die aardbeiensmoothies, YUM!

 11. Annelovesmakeup
  januari 25, 2011 / 20:21

  >Wat schrijf je heerlijk luchtig!
  Leuk om te lezen.
  Ik vind je stijl erg tof!
  Thumbs up!

 12. Aleida
  januari 25, 2011 / 20:43

  >Klinkt als een heerlijke dag! En de nieuwe GG was echt super, werd vanochtend ook ineens vrolijk wakker daardoor.

 13. Girl Abroad
  januari 25, 2011 / 21:16

  >Heel fijn, moet ook wel met zulk gezelschap en die smoothies zijn er heerlijk uit.

 14. Lisa
  januari 25, 2011 / 22:00

  >Klinkt als een heerlijk dagje! En die smoothies zien er heerlijk uit.

 15. Nono
  januari 25, 2011 / 23:38

  >Ik heb zo'n zin om de nieuwe gg te kijken en in een aardbeismoothie:d.

 16. DIY / The fashion building
  januari 26, 2011 / 08:27

  >Klinkt als een heerlijke dag!

 17. Rosanneke
  januari 26, 2011 / 09:56

  >Oh ja, dat was ik helemaal vergeten: de nieuwe Gossip Girl is er eindelijk! Yay!
  Klinkt als een superdag!

 18. Jessica
  januari 26, 2011 / 12:26

  >Die smoothie ziet er echt lekker uit!

 19. Marjon
  januari 26, 2011 / 12:48

  >Wat heerlijk zo'n date met gossipgirl en kopjes thee.
  Ik heb deze dagen alleen nog maar dates met mijn schoolboeken, niet echt bepaald een goede match… Maar helaas.
  Vrijdagmiddag mag ik ook weer lekker series kijken.