DIARY: 87

 photo RecentlyUpdated238.jpg

Waar moet ik beginnen? Afgelopen week was één van de drukste en meest – ja hoe zal ik het zeggen – ‘bewogen’ weken?. Laat ik maar beginnen bij maandag.

Dat was niet zo’n spannende dag, ik werkte thuis voor Girlscene omdat de redactie overbevolkt was. Ik wist er ’s ochtends nog een snelle 5K uit te gooien en werkte de rest van de dag vanaf de keukentafel voor Girlscene. ’s Avonds werd er Modern Family gekeken en dat was dat. Dinsdag was al iets spannender, toen ging ik naar Amsterdam voor Girlscene en besloot ik in mijn pauze even langs Lucie’s te gaan. Een kralen en accessoires winkeltje in de Luciensteeg (een zijstraat van de Kalverstraat, ter hoogte van de ZARA). Ik had zondag al heel veel benodigdheden voor armbandjes besteld, maar ik zag daar toch nog veel leukere dingen. Ik besloot een paar dingetjes te kopen en ging ’s avonds aan de slag om te kijken wat ik het leukst vond. Na een kwartier wist ik precies wat ik ging doen. Vervolgens heb ik nog een paar uur op het strand gezeten met mijn vriend. De zon scheen dan misschien niet, warm was het wel.

De volgende dag was mijn vriend jarig. Omdat ik hem beloofd had dat ik niet de hele dag achter mijn MacBook zou gaan zitten stond ik al vroeg op, zodat ik kon werken voordat hij wakker werd. Ontbijtje op bed gemaakt (niet zo lekker als mijn ontbijtje toen ik jarig was, maar hé het gaat om het idee! Uiteindelijk heb ik toch nog een groot gedeelte van de dag gewerkt, er moesten onder andere foto’s gemaakt worden van het armbandje en er was nog wat administratieve rompslomp die echt niet kon wachten. Maar ’s avonds maakte ik het goed, met een etentje bij La Pizza in Rotterdam.

Toen ik woensdag ging slapen zag ik de eerste kritische/nare reacties op mijn blog, needless to say, slapen lukte niet. De volgende dag werd alles nog veel erger, maar volgens mij is daar nu wel genoeg over gezegd. Ik heb me tot een uurtje of 20.00u ’s avonds als een zombie voortbewogen. Daarna had ik ‘mijn reactie’ op papier en online en was ik er in mijn hoofd voor het grootste gedeelte klaar mee. De hele avond heb ik samen met mijn moeder en zusje armbandjes gemaakt en ’s avonds sliep ik in mijn oude vertrouwde kamer (mijn vriend was toch niet thuis en ik had geen zin meer om terug te rijden). De volgende ochtend werd ik om 8.00u wakker gesmst ‘ontbijt is klaar!’ Net een hotel, dat ouderlijk huis.

’s Ochtends geblogd en daarna tijd om weer eens langs mijn oma te gaan. Had ik beter niet kunnen doen, want toen ik thuis kwam stond mijn mailbox roodgloeiend. Oeps. Zoveel bestellingen voor armbandjes. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Dus maar een excelbestandje geopend en alle bestellingen netjes opgeschreven. Vier uur later was het tijd om boodschappen te doen, want Kim kwam eten. Ik maakte een citroenrisotto met twee keer zoveel citroen als normaal (oeps, foutje), maar het was prima te doen! Na het eten hebben we samen mijn kantoor opgeruimd, want daar wordt Kim gelukkig van. Ik vond het niet erg, want als ik ergens niet gelukkig van word is het opruimen. De bezigheid zelf dan, als het eenmaal opgeruimd is ben ik zeer content. Toen Kim rond middennacht weg ging ben ik weer aan het knutselen geslagen, werk aan de winkel.

Helaas werd ik zaterdag pas om 10.00u wakker door een FaceTime belletje van mijn zusje. Oeps, om 3.30u naar bed gaan heeft ook nadelen. De ochtend heb ik besteed aan het schrijven van enveloppen, ’s middags werd de verjaardag van mijn vriend gevierd bij mijn schoonfamilie. Toen ik om 17.00u thuis kwam was ik klaar. Migraine. Ik heb twaalf uur achter elkaar geslapen en werd zondagochtend om 6.00u weer fris en fruitig wakker. MacBook gepakt en verder gegaan waar ik mee bezig was, mailtjes beantwoorden.

Er stond voor dit weekend eigenlijk een twintig kilometer run gepland, maar dat is er niet van gekomen. Snertweer! Windkracht 5 en regen, is dat nou zomer? Ik weet eigenlijk niet waarom ik hier nog van op kijk, want de afgelopen jaren heb ik dit al veel te vaak opgemerkt. Pfftt. Ik heb zondag dan ook de hele dag weer met mijn MacBook gespendeerd.

Aankomende week belooft weer een drukke week te worden. Met drie dagen Girlscene, armbandjes maken en verzenden (ik had niet op zoveeeeeeeel bestellingen gerekend!), een bootcamp meeting met Esmée, een zweetdate met Francien, een dinnerdate met Laura, een wimperdate met Alexandra, de diploma uitreiking van mijn zusje en en en… de nodige voorbereidingen voor mijn vakantie! Want over zes dagen ben ik gewoon voor drie weken weg. Dat is wel een fijn idee, mocht ik deze week nu niet aan slapen toe komen, dan kan ik dat straks mooi drie weken lang inhalen!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

23 Reacties

  1. Sanne
    juni 24, 2013 / 12:13

    Weet je dat je als je adressen in excel gezet hebt, die heel gemakkelijk naar word kunt zetten en dan adresstickers kunt printen. Ik weet niet meer precies hoe het ging, maar misschien de moeite waard om uit te zoeken als je nog veel moet versturen.

    • juni 24, 2013 / 13:01

      Ja je kan een excel bestand makkelijk tot etiketten omvormen via Word. Het wijst zich opzich allemaal vanzelf, als je de afmetingen van de etiketten kan vinden. Wanneer je een normaal merk koopt, staan ze als het goed is vast in de etiketlijst, wanneer je B merken hebt, blijf je puzzelen met de etiketten en kost het alleen maar tijd!

  2. juni 24, 2013 / 12:28

    Pfoeh, klinkt als een drukke week! Fijn dat alles weer een beetje hersteld is na donderdag en dat de armbandjes lekker gaan!

  3. juni 24, 2013 / 12:43

    Wat fijn dat het zo goed gaat met de bestellingen! Ik ga ook over een weekje op vakantie en ga de komende week ook doorkomen met de ‘ach, volgende week kan ik slapen’-mentaliteit denk ik haha :)

  4. juni 24, 2013 / 13:01

    Jeetje wat een drukke week! Fijn dat de bestellingen zo goed gaan!

  5. juni 24, 2013 / 13:02

    Het klinkt inderdaad als een heftige week, ik snap dat alle reacties er voor zorgen dat je minder goed slaapt en ook nog migraine krijgt! Maar goed, het is opgelost, alles loopt weer lekker en nog even een paar dagen knallen voor je op een welverdiende vakantie gaat!

  6. juni 24, 2013 / 13:23

    Wat een drukke weken zeg! Die vakantie kan je zeker goed gebruiken!

  7. Leoni
    juni 24, 2013 / 13:24

    Enerverende week hoor, niet gek dat je uiteindelijk migraine kreeg :(
    Mijn bestelling komt er ook aan, 3st. please! ;)

  8. juni 24, 2013 / 13:31

    Je hebt het weer hartstikke druk zeg, succes!

  9. juni 24, 2013 / 13:42

    Een bewogen week inderdaad! Succes van de week met alle armbandjes, kan niet wachten tot de mijne binnen zijn :-)

  10. juni 24, 2013 / 14:36

    Wauw wat een drukke week seg! Zie dat je nog tijd voor jezelf hebt he!

  11. juni 24, 2013 / 14:40

    wat een drukke week! ik vond je armbandjes idee echt top!

  12. Rianne
    juni 24, 2013 / 16:01

    Hoi Annemerel,

    Ik heb laatst ook gedoneerd en ben benieuwd wanneer je dan de link naar je secret blog krijgt? Ben niets nieuwsgierig hoor ;-)

    Succes deze week met al je armbandjes!

  13. juni 24, 2013 / 18:42

    Klinkt inderdaad als een drukke week, en bleh migraine is zo rot hè, veels te onvoorspelbaar!

  14. Liesbeth
    juni 24, 2013 / 19:09

    Veel succes nog met de armbandjes! :) Ik kan gerust wat wachten op de mijne hoor.

  15. juni 24, 2013 / 19:38

    Fijne diary! Ik vind het idee van de armbandjes super leuk!

  16. juni 24, 2013 / 20:13

    Ben benieuwd hoeveel armbandjes je al verkocht hebt!

  17. juni 24, 2013 / 20:24

    Jeetje druk hoor!

  18. juni 24, 2013 / 21:29

    Pfoeh, flink drukke week inderdaad! Wat een heerlijk vooruitzicht dat je lekker op vakantie gaat!

  19. Ilse
    juni 24, 2013 / 22:41

    Een druk maar gewoonlijk weekje weer Annemerel. Volgensmij geniet je straks alleen maar meer van je vakantie of heb je het probleem dat je niet meer weet hoe het moet, haha.

  20. Nadia
    juni 25, 2013 / 09:58

    Hey Annemerel! Ik lees je site pas sinds een week ongeveer en wil even zeggen dat je echt wel een inspiratie bent! Ik heb alle running-verhalen zitten lezen (ben zelf een beginner) en krijg door je enthousiaste verhalen/verslagen telkens ontzettend zin om ook langere afstanden te gaan lopen.
    Je lijkt me een leuke meid en ik vind je open en eerlijke schrijfstijl ook hartstikke leuk, en gewoon de hele uitstraling van je site. Ik ga nog veel meer teruglezen en ik hoop dan ook dat je voorlopig nog blijft schrijven. :)

  21. juni 26, 2013 / 22:41

    Heerlijk verslag weer Annemerel! Inmiddels heb ik 3 armbandjes bij je besteld en betaald en heb ik mezelf 2 keer ingeschreven voor de bootcamps + betaald. Heb er heel erg veel zin in en kan ook niet wachten om mijn bikini aan te trekken (die nog niet gearriveerd is, maar hoorde van mijn vader dat er een staking was bij de pakketjes service in A’dam).

    Ik wens je een hele fijne week, okal is deze week al bijna om en natuurlijk alvast een super fijne vakantie inclusief alle voorpret!

    Liefs!

    http://www.lifeofkirsten.blogspot.nl