DIARY: 85

 photo RecentlyUpdated222.jpg

Konden alle weken maar zo zijn zoals afgelopen week. Dat zonnetje, heeeeeerlijk! Geen werkstress, wel werken natuurijk, maar geen stress. Je leest wel eens van die uitspraken waarin gezegd wordt ‘het moment dat je alles op een rijtje hebt, is het moment dat je stilstaat’. Maar ik vind het zo op zijn tijd wel eens lekker, een weekje waarin ik niet achter de feiten aanhol.

Mijn week begon op kantoor bij Girlscene. Die dag werd mede mogelijk gemaakt door de Lovechock reep van Jasmine, die ze me een dag eerder tijdens de bootcamp gegeven had. Echt, ik was om 15.00u zo blij met die reep. Hmmmmm!

Dinsdag werkte ik thuis en had ik mijn zusje op bezoek die wat kleine klusjes voor me deed (heel handig, Roos…. kun je dit misschien even voor me inpakken, hmm wil je misschien ook even stofzuigen?). Tijdens de lunch zijn we naar de binnenstad van Den Haag gerend om het nieuwe boek van Lauren Weisberger, Revenge wears Prada te kopen (en om een ijsje te eten bij de Italiaan). Elf kilometer later waren we thuis, het had ook makkelijk acht of negen kilometer kunnen zijn, maar daarvoor zou ik wel over net iets meer richtingsgevoel moeten beschikken.

Woensdag werkte ik ook weer op de redactie in Amsterdam, toen ik ’s avonds thuis kwam stond er een heerlijke Quinoa salade op me te wachten. Wat is het toch fijn om een vriendje te hebben die lekker kan koken. Het recept vinden jullie morgen op mijn blog!

Donderdag werkte ik voor een groot gedeelte vanuit de achtertuin van mijn ouders. Helemaal niet erg, met die zon. Als de zon schijnt wil ik altijd het liefst zo veel mogelijk buiten zijn. Wat ik dan doe? Ik sta om half zeven op en ga meteen werken. Ik werk tot een uurtje of 13.00u, ga vervolgens een paar uur de zon in met mijn MacBook, maar omdat je buiten natuurlijk net iets minder hard werkt dan achter een bureau, ga ik ’s avonds gewoon nog een paar uurtjes door. Ik hou van de flexibele tijden die ik met mijn werk vaak heb.

Maar ik heb niet alleen maar in de zon gezeten hoor, want vrijdag had ik een afspraak in Hilversum bij Nike, ik mocht de Nike Flyknit’s ID’en. Haha, helemaal niet erg natuurlijk om daar drie uur voor te moeten reizen natuurlijk. Ook al is mijn airco kapot, ik had het er voor over. Het resultaat zien jullie snel op mijn blog. Natuurlijk kon ik het niet laten om Nike zonder kleding te verlaten, zeker omdat ik 25% korting kreeg. Ik liep dan ook met een tasje met een Nike Top en BH naar buiten.

’s Avonds had ik ineens het idee om 25 kilometer hard te lopen. Het werden er slechts 17. Toen moest ik opgeven, omdat ik uitslag op mijn bovenbenen gekregen had van het schuren van het broekje. Vette netelroos. Jeuk! Gelukkig kwam ik langs het huis van mijn ouders en konden ze mij de laatste 8 kilometer naar huis rijden, ik weet niet hoe ik die laatste 8 met die jeuk had moeten doen. Inmiddels heb ik twee grote schaafwonden op mijn benen. Boehoe.

Zaterdagochtend heb ik met mijn moeder foto’s gemaakt in bikini op het strand, die foto’s vinden jullie vanmiddag op mijn blog. Ik vond dat ik jullie natuurlijk wel moest laten zien hoe fit for summer ik wel niet was. Helaas was het iets kouder dan dat het eruit zag en die wind… Maar dat was ook wel weer fijn, want ik had gelukkig geen pottenkijkers!

Gisteren was de dag van de Ladiesrun. Ik was absoluut niet zenuwachtig, ik ging immers niet voor een PR, ik moest alleen Roos maar over de finish krijgen.. Helaas reageerde mijn lichaam wel alsof het extreem zenuwachtig was met alle toiletgevolgen van dien. Pffffffttttt! Uiteindelijk ging de wedstrijd heel lekker, we eindigden dan misschien wel bij de EHBO, maar we hebben wel allemaal ons doel behaald! Deze week lezen jullie meer over de Ladiesrun!

Na bitterballen en Ice Tea bij een café in de buurt van het wedstrijdterrein met de meeste meiden van de #Fitforsummer Ladiesrun groep, togen Roos en ik naar mijn ouders, waar we Vlaamse frietjes met Mayonaise aten. Jup, super #Fitforsummer!

Deze week zal het weer iets drukker worden dan afgelopen week, ik ga over drie weken op vakantie en voor die vakantie (van drie weken) moet nog aardig wat gebeuren. Maar na deze rustige week komt dat vast helemaal goed en met die vakantie in het vooruitzicht kan ik een stuk meer aan!

HAPPY MONDAY!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

25 Reacties

 1. Sascha
  juni 10, 2013 / 12:04

  Je bent nu nog leuker dan ik je al vond! :)(ik kom over als een groupie..maar het is gewoon leuk om je is een keer in het echt gesproken te hebben…)

 2. juni 10, 2013 / 12:08

  Klinkt als een super week! Het weer was inderdaad echt heerlijk :)

 3. juni 10, 2013 / 12:11

  Haha benieuwd naar het verslag van de run, ik heb echt nog nooit zo’n rare run (als in: alles ging mis) gerend. Én naast jou en Roos finishen was het leukste van heel de run!

 4. juni 10, 2013 / 12:17

  Ik heb gister met mn vriend KFC gegeten hihihhi :$ #fitforsummer

 5. juni 10, 2013 / 12:24

  Ik heb ook zo genoten van het lekkere weer! Maar ik werd er ook niet bepaald productiever van..
  Ik ben benieuwd naar de verhalen over de ladiesrun van gisteren!:)

 6. juni 10, 2013 / 12:30

  Leuk dat je bikini foto’s bent gaan maken :)

 7. juni 10, 2013 / 12:58

  De Ladiesrun was zo ontzettend tof! Ik zag jou en je zusje nog voorbij rennen bij de start :)

 8. juni 10, 2013 / 13:16

  Super leuk overzichtje weer! En ben benieuwd naar je quinoa receptje:)

 9. juni 10, 2013 / 13:30

  Leuk blogje weer om te lezen :-)

 10. juni 10, 2013 / 13:40

  Hmmm die bitterballen smaakten heerlijk! En ik geloof jullie Vlaamse frietjes daarna ook nog wel of niet? ;) Happy monday!!

 11. juni 10, 2013 / 14:36

  Klinkt weer als een leuke week! op naar de volgende met hopelijk evenveel of nog meer zon!:)

 12. juni 10, 2013 / 15:05

  Haha ik ben ’s avonds uit eten gegaan met mijn vader, een enorm bord carpaccio en mango-ijs met passievrucht en heel veel slagroom toe. Ga trouwens vrijdag weer een 5km loop doen haha, blijkbaar organiseren ze hier in Houten ieder jaar de Loop door Houten en die is gedeeltelijk mijn gewone route dus ach, waarom ook niet? Die tijd van gisteren ga ik echter niet halen denk ik..

 13. juni 10, 2013 / 15:49

  Alweer een superleuk weekoverzicht!

 14. juni 10, 2013 / 16:30

  Dit klinkt echt als een fijne week! Ben benieuwd naar alle komende blogjes die je hebt genoemd!

 15. Floor
  juni 10, 2013 / 16:37

  Je schrijft echt zó leuk!

 16. juni 10, 2013 / 16:45

  Schaafwonden van het rennen! Dat is echt hetgeen waar ik het aller aller bangst voor ben bij mijn marathontraining! Loop je normaal altijd in een driekwart legging om dat te voorkomen? Of heb je er gewoon niet in elk korte broekje last van?

 17. juni 10, 2013 / 16:49

  Ik zag het op Instagram! Super goed gedaan die loop en lekker om het af te sluiten met bitterballen ;p

  liefs Mireille

 18. juni 10, 2013 / 17:43

  Mmmm, die aardbeien met slagroom zien er heerlijk uit!

 19. Mirte
  juni 10, 2013 / 18:28

  Zo leuk om sommige meiden met jou shirt te zien lopen tijdens de run gisteren. Echt heel leuk! Elke keer dacht ik; Ja meiden! We zijn echt fit! Fit for summer, zie ons nou rennen! Heerlijk. Ik zag dat Roos een mooie tijd had neergezet zeg! Voor een eerste keer! Wauw!

 20. juni 10, 2013 / 20:22

  Lekker weekje! Ik zou ook welmflexibele werktijden willen!

 21. Eva
  juni 10, 2013 / 20:39

  Misschien is dit iets voor je schurende bovenbenen: http://www.vevina.net/.

  Heb het zelf nog nooit gebruikt maar ik lees er hele goede verhalen over!

 22. juni 10, 2013 / 21:15

  Wat een leuke week! Het was super weer!

 23. juni 11, 2013 / 21:19

  Fijn overzicht! Slim om zo vroeg te gaan werken en ’s avonds nog wat te doen. Zo geniet je optimaal van de zon!