DIARY: 78

 photo RecentlyUpdated195-1.jpg

Ook afgelopen week stond er weer geen kruis in mijn agenda. Een kruis? Ja, zo’n dag waarop ik geen afspraken heb en mijn dag precies zo in kan delen als ik zelf wil. Meestal begin ik zo’n dag met een lekker ontbijtje, ik kleed me rustig aan, schrijf een paar blogjes, ga dan hardlopen, vervolgens begin ik aan mijn lunch en de rest van de middag spendeer ik aan mijn blog. ’s Avonds eet ik samen met mijn vriend en daarna duiken we op de bank met een film of een serie. Helaas, zat het er deze week dus niet in, maar wat er tegenover stond was minstens zo fijn hoor!

Ik begon mijn week in België met mijn schoonfamilie. Het was het laatste dagje van het weekendje weg en de koffers werden al vroeg gepakt. We togen naar Maastricht, waar we koffie dronken en lunchten op ’t Vrijthof. Rond een uurtje of 15.00u reden we naar huis en eenmaal thuis scheen de zon zo lekker, dat ik het niet kon laten even te gaan hardlopen.

Dinsdag, woensdag en donderdag werkte ik voor Girlscene. Dinsdag en woensdag op kantoor, donderdag vanuit huis. Woensdag vertrok ik na kantoor richting Laura’s huisje, waar ik samen met Laura en haar vriend heerlijk gegeten (risotto) en gedronken (een Nieuw Zeelandse Sauvignon Blanc) heb. Rond een uurtje of 23.00u was ik thuis en was ik rijp voor mijn bed.

Vrijdag stond er een roadtrip gepland, samen met Claartje ging ik naar Maasmechelen Village, het outletcentrum net over de grens bij Maastricht in België. De reis naar Den Haag centraal was al een trip op zich. Daar doe ik met de fiets nog geen 20 minuten over, maar met de auto om half negen ’s ochtends duurde dat drie kwartier. Vanaf Den Haag Centraal was het nog 270 kilometer naar Maasmechelen, een route die we vrijwel zonder fouten in één keer reden.

We waren in Maasmechelen voor de opening van de Maje en Sandro outlet, maar daarover later meer! De terugreis was weer 270 kilometer en dit keer reed ik vanaf Eindhoven helemaal alleen. Het was voor Claartje namelijk makkelijker om vanaf Eindhoven Centraal naar Amsterdam terug te reizen. Onderweg kreeg ik het bericht dat de Ladiesrun in Rotterdam al vol zat en ik was zelf nog niet eens ingeschreven. Samen met mijn zusje die ik een uur aan de telefoon heb gehad, heb ik een nieuw plan bedacht, maar het was wel écht even balen. En ik had dus al zo’n voorgevoel dat het ging gebeuren, pffftttt!

’s Avonds reed ik naar mijn ouders voor mijn moeders verjaardag. Toen iedereen weer naar huis was heb ik samen met mijn ouders het huis versierd voor mijn zusje, die de dag erna 18 werd.

Ook zaterdag spendeerde ik dus weer voor een groot gedeelte met mijn familie. Ik nam mijn zusje mee naar Amsterdam waar ze een Tiffany’s kettinkje van mij mocht uitzoeken. Ze was er al vrij snel uit wat ze wilde hebben, dus hadden we genoeg tijd om lekker te lunchen bij George W.P.A. Vervolgens reden we door naar Osdorp, waar we de Nike Outlet zochten (en vonden). ’s Avonds werd ik er aan herinnerd dat achttien zijn ook zijn nadelen heeft. Meiden van achttien zijn écht niet leuk. Hoewel ik me niet kan herinneren dat ik zoveel problemen had met mijn vriendinnen op die leeftijd. Tot zover mijn frustratie.

Zondag stond in het teken van werken, maar tussendoor zoveel mogelijk genieten van de zon en daarin ben ik best goed geslaagd, al zeg ik het zelf!

Ik ben in ieder geval weer klaar voor een nieuwe week! Of ik ook klaar ben om een week lang niet te snoepen? Dat is nog een klein beetje een dingetje. Maar we gaan het gewoon DOEN!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

22 Reacties

 1. april 22, 2013 / 12:17

  Wow, wat een eind in de auto zeg, bijna 300 kilometer!
  Wat balen dat je te laat was met inschrijven voor de ladiesrun zeg, hopelijk lukt het je om alsnog mee te doen!

 2. april 22, 2013 / 12:34

  Ik vond achttien worden vooral een groot gedoe. Verzekering regelen, bankzaken, dingen die nu maandelijks worden afgeschreven dat soort dingen. Ik vind meiden van achttien best wel leuk ;). Hopelijk komt het goed met haar vriendinnen :).

 3. april 22, 2013 / 12:37

  Je schrijft echt zo leuk :) Jammer dat je niet meer mee kon doen.

 4. april 22, 2013 / 12:39

  Nog gefeliciteerd met je zusje! Wat lief dat je haar een Tiffany & Co kettinkje hebt gegeven, hij staat haar goed :)

 5. april 22, 2013 / 12:49

  Klinkt als een leuke week e wat een lier cadeautjes voor je zus. Hoop wel dat het helemaal goed komt met haar en haar vriendinnen! Happy monday! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 6. april 22, 2013 / 12:56

  Ja, gewoon doen! Ik doe de hele ochtend al mijn best om van de pot paaseitjes hier naast me af te blijven. Het gaat me lukken, ik ben sterk, ik neem niets.

 7. april 22, 2013 / 12:58

  Ohhh achtien, dat is echt een drama leeftijd voor sommige. Al is dat soms de hele puberteit ook haha. Lekkere productieve week heb jij gehad. :D

 8. april 22, 2013 / 13:13

  Klinkt als een drukke productieve week! Ik ben benieuwd hoe je het deze week gaat doen met de challenge! :D ik kan in iedergeval niet wachten om verder te gaan. Ik eet eigenlijk elke dag al clean. Alleen wil soms mijn schoonmoeder mij in het weekend nog wel is proberen vol te proppen haha.

 9. april 22, 2013 / 13:19

  Hup Hup naar de Ladiesrun in een andere stad! Ik weet dat Groningen er ook één heeft!

 10. april 22, 2013 / 13:35

  Nog gefeliciteerd met je moeder & je zusje!

 11. april 22, 2013 / 13:41

  Klinkt weer als een fijne week, maar ohh wat balen van de Ladiesrun! Nog gefeliciteerd met je moeder en je zusje, en succes met de challenge komende week :)
  Het is btw ‘herinnerd’ in de zin ‘‘s Avonds werd ik er aan herinnert dat achttien zijn ook zijn nadelen heeft’.

 12. april 22, 2013 / 14:16

  Klinkt als een fijne week!

 13. april 22, 2013 / 14:18

  Klinkt als een geslaagde week! Mooie ketting heeft je zusje uitgezocht :).

 14. april 22, 2013 / 15:09

  Oh wauw, jeetje! Zo’n cadeau kreeg ik echt niet van mijn zus toen ik 18 werd hoor! haha. Daar mag ze errrrug blij mee zijn :D

 15. april 22, 2013 / 15:14

  Wat balen van die ladysrun zeg..

 16. april 22, 2013 / 17:56

  Gefeliciteerd met je zusje!

 17. april 22, 2013 / 19:43

  Ik vind jullie horloges heel gaaf!

 18. Ilse
  april 22, 2013 / 19:47

  Nog gefeliciteerd met je zusje en leuk cadeautje zeg. :)

 19. Iris
  april 22, 2013 / 21:17

  Wat een mooi cadeau!!

 20. april 23, 2013 / 10:26

  Wat een drukke week! Maar wel weer met echt leuke dingen. :D Klinkt gezellie, zo’n roadtrip! En die Nike Outlet wil ik ook wel een x bezoeken…

 21. april 23, 2013 / 12:10

  Heb al veel dingen gehoord over die nike outlet. Vriendinnetje van me woont daar in de buurt, dus moet er toch maar eens naartoe.
  Gefeliciteerd nog met je moeder en zusje!

 22. anouschka
  april 24, 2013 / 13:21

  Eigenlijk wil ik me er niet mee bemoeien, 18 is ook een lastige leeftijd. Maar jouw zusje heeft net die ene paar vriendinnen die ‘echte’ vriendinnen kunnen worden genoemd, zoals er al weinig ‘echte’ vriendinnen heeft, heeft zij ze wel. Ik ken die meiden en die zullen je nooit laten zitten in lastige situaties en zijn er altijd op leuke events. Sorry Annemerel, ik moest me even uiten. Tot zover mijn frustratie ;)