DIARY: 77

 photo RecentlyUpdated192.jpg

De week begon vorige week in Parijs, hardlopend. Precies zoals ik mijn week graag begin.Toen ik na een heerlijke dag Parijs ’s avonds om 23.00u thuis kwam was ik helaas genoodzaakt gelijk mijn koffer uit te pakken en twee wasjes te draaien. Van macarons en privé chauffeurs in Parijs naar vuile was en wasmachines in Den Haag in nog geen vijf uur tijd. Ach ja, je moet het gewone leven kennen voordat je luxe weet te waarderen. Toch?

Dinsdag had ik vier afspraken achter elkaar gepland in Amsterdam. Om half elf moest ik bij de kapper zijn, tweeenhalf uur later moest ik op de foto voor Metro, een uur later moest ik bij de presentatie van de nieuwe Fred de la Bretonnière collectie zijn en ik sloot mijn dag af bij het Andaz waar Cynthia’s boekpresentatie was. Ik dacht dat ik één van de afspraken moesten laten gaan, omdat het net iets te strak gepland was, maar het ging precies en ik had zelfs tussendoor nog tijd om te bloggen in het Andaz Hotel.

De volgende dag werkte ik bij Girlscene, omdat ik dit weekend een lang weekend weg ging met mijn schoonfamilie, was ik woensdag eigenlijk al een klein beetje in paniek. Zou ik alles wel afkrijgen wat ik af moest krijgen? Toen ik woensdag uit mijn werk kwam moest ik dan ook hardlopen en HARD ook, ik liep een rondje van vijf kilometer in recordtijd. Ik was gewoon zo gefrustreerd en gestrest. Na het rondje stapte ik onder de douche en viel ik al bijna in slaap. Dat was niet helemaal de bedoeling, want ik wilde juist even ontspannen zodat ik daarna nog wat kon schrijven, maar eh.. tegen de vermoeidheid was niet meer te vechten, het was tijd voor mijn bed.

Donderdag verliep net iets anders dan ik ’s ochtends gepland had. Beter gezegd, alles ging fout en om 9.00u had ik al drie huilbuien onderdrukt. Toen om 10.00u een beker thee over mijn MacBook heen ging, hield ik het écht bijna niet meer. Een jaar eerder was iets vergelijkbaars gebeurd en het was eigenlijk nooit meer helemaal goed gekomen met die MacBook. De MacBook waar dit keer thee over heen ging was nog geen elf maanden oud. Leuk, garantie, denk je dan misschien. Maar vocht valt natuurlijk nu net weer buiten de garantie. MacBook een uur op de verwarming hielp niet, vervolgens dus maar zo snel mogelijk naar de Apple Store gerend. Daar werd ik gelukkig binnen een uur geholpen.

Mijn MacBook werd uit elkaar gehaald en gelukkig bleek alleen mijn touchpad te zijn aangepast. Hij kon dezelfde dag vervangen worden, maar ik moest wel even tot 17.00u wachten. Geen probleem, want ik zette gewoon even kantoor op in de Apple Store. Ik heb heerlijk gewerkt aan één van de MacBook Pro’s die in de winkel stonden. Natuurlijk kon ik niet zomaar vijf uur in die winkel zitten zonder ook nog even wat te kopen. Ik zat in de buurt van de accessoires afdeling dus zag de hele tijd handige accessoires voorbij komen. Uiteindelijk liep ik de winkel uit met een toetsenbord voor mijn iPad mini van Logitech.

Vrijdagochtend vertrok ik met mijn schoonfamilie naar de Voerstreek. Een gebied in België, net over de grens bij Maastricht. We trokken met z’n negenen in een grote vakantiewoning midden in het dorp Sint-Martens Voeren. Acht volwassenen, één peuter van 2 die alle aandacht héérlijk vond. Ik heb fijn hardgelopen, gewandeld, gegeten en uurtjes met mijn MacBook gespendeerd in het zonnetje, want ook deze week moet mijn blog natuurlijk wel gevuld worden :-)!

Deze week wordt net zo (leuk) druk als vorige week. Ik ben vandaag nog in België, werk dinsdag tot en met donderdag in Amsterdam, heb vrijdag een event in de buurt van Maastricht, heb die avond de verjaardag van mijn moeder en de dag daarna wordt mijn zusje 18 en ga ik de hele dag met haar naar Amsterdam. Voor zondag staat er een date met Alexandra en verschillende beautybehandelingen op het programma. Ondertussen moet ik natuurlijk ook 5x een kwartier buikspieroefeningen doen, 3x 30 minuten hardlopen (liefst iets langer, ik train voor de 10 en de halve marathon) en natuurlijk genoeg water drinken.

Fijne week!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

22 Reacties

 1. april 15, 2013 / 12:04

  Klinkt als een leuke (maar drukke!) week… Ga je nog iets schrijven over Cynthia’s boek? :) Of was het alleen voor Girlscene?

 2. april 15, 2013 / 13:00

  Ik las ‘fijn weekend’ en vroeg mij al af of je nu al weekend wilde. Maar ik las het gewoon verkeerd haha. Drukke week zeg succes er mee!

 3. april 15, 2013 / 13:02

  Wat fijn dat je gewoon in de Apple store kon werken en dat de schade aan je laptop meeviel! Succes met de buikspieren komende week, ik doe met je mee :)

 4. april 15, 2013 / 13:18

  Ik was dit weekend in Maastricht bij mijn vriend, het was prachtig weer! Ik heb mijn eerste abs workout er al opzitten. Pfoeee! Succes deze week!

 5. april 15, 2013 / 13:18

  Wat een drukke week zeg, ik was dus niet de enige die het druk had ;-)
  Gelukkig is alles goed gekomen én kon je daarna relaxin in Belgie.
  Op naar een nieuwe drukke #fitforsummer week :-)

 6. april 15, 2013 / 13:23

  Haha, leuk thuiskomen en idd, je kan het grote luxe pas echt waarderen als het niet dagelijks zo’n feest is.

  Ik ben heel benieuwd naar je Logitech toetsenbord ervaringen, zit er ook over te denken om die te kopen. En naar je haarborstel ervaringen!

  Sucecs met je drukte, af en toe even bij jezelf nagaan wat voor luxe het is om te kunnen doen wat je doet :)

 7. april 15, 2013 / 13:29

  wowww wat een drukte!

 8. april 15, 2013 / 13:56

  Je hebt een behoorlijk drukke week voor de boeg inderdaad, maar alles klinkt echt heel leuk, dus hopelijk maakt dat het wat minder erg! Succes :)

 9. april 15, 2013 / 14:00

  Klinkt als een heerlijke week ondanks de drukte. Succes :)

 10. april 15, 2013 / 14:06

  Klinkt als een leuke week! maar wat een drukte haha

 11. april 15, 2013 / 14:17

  Thee over je laptop…altijd pijnlijk…Ik heb helaas 1 MacBook zo verzopen en 1 HP toetsenbord ;-). gelukkig viel het mee bij jou.

 12. april 15, 2013 / 14:56

  Klinkt als een heerlijke week! Leuke foto’s :)

 13. april 15, 2013 / 15:24

  Leuke week en foto’s!

 14. april 15, 2013 / 15:26

  Ah wat een nachtmerrie, thee over je mooie laptop! Gelukkig was het snel te fixen :). Weer een leuk stukje om te lezen.

 15. april 15, 2013 / 16:04

  oh thee over de macbook! :| Nu alles wel weer in orde?

 16. april 15, 2013 / 16:20

  Wat vervelend van je MacBook, mijn computer is me ook echt heilig haha. Fijn dat het nu weer goed is! Dit weekend is wel echt perfect voor een familieweekendje met deze temperaturen, enjoy! En als ik jouw diaries lees vraag ik me af en toe echt af hoe je alles voor elkaar bokst en ook nog dagelijks twee keer blogt, hmmm… superkrachten?

 17. Lisanne
  april 15, 2013 / 17:25

  Je lijkt op Serena van Gossip Girl op de foto waarop je thee drinkt!

 18. april 15, 2013 / 18:34

  Zonde van je macbook gelukkig kwam het weer goed!

 19. april 16, 2013 / 06:32

  Wat een drukke week heb je gehad! Gelukkig is het met je macbook wel goed gekomen!

 20. Rose
  april 16, 2013 / 19:16

  Hoe doe je dat met je haar als je in de ochtend sport? Gebruik je droogshampoo of was je het elke ochtend na het sporten? Xx