DIARY: 72

Photobucket

Afgelopen week begon in Parijs. Of nou ja, eerst om 5.00u ’s ochtends in Den Haag, maar dat moment (het moment van opstaan) was ik natuurlijk al snel vergeten nadat ik mijn eerste voetstappen in Parijs zette. In Saint Germain wel te verstaan, op de Rue de Rennes. Nadat ik afgelopen twee jaar vijf bezoekjes bracht aan Parijs, zou je misschien denken dat ik mijn weg inmiddels wel ken, maar ook ik loop nog gerust drie rondjes op een kruispunt, met in mijn handen mijn iPhone waarop Google Maps overuren draait.

Hoe Parijs precies was kunnen jullie aankomende dagen lezen; maar om het nu snel in één woord te omschrijven? FABULOUS! (Kan ook niet anders, toch?). We hebben zo veel lekkere dingen gegeten (van taartjes bij Ladurée tot Happy Meals bij de McDonalds), we hebben zoveel mooie dingen gezien, iets minder (maar nog steeds erg veel) mooie dingen gekocht en nou ja, Parijs kan bij mij sowieso weinig fout doen. Ook al wil ik nog wel eens schelden als ik met een zware koffer en drie losse tassen de trappen bij de metro op moet lopen..

Toen ik woensdagnacht thuis kwam dook ik meteen mijn bed in, want de volgende ochtend stond de wekker alweer om 6.00u, Girlscene! Vijf uur slaap? Niet mijn ding, maar was op dat moment helaas even niet anders. Toen de wekker uiteindelijk ging viel het nog wel mee, het werd pas zwaar toen ik ’s avonds met een extreem zware goodiebag naar huis moest. Geloof me, zo’n zware goodiebag heb je nog nooit gevoeld. Hij kwam van Beauty Brands United; een evenement waar merken en winkels gezamenlijk hun nieuwe producten en bestaande productlijnen voorstellen aan de (beauty)pers. Ik was er voor mijn blog, maar ook een beetje voor Girlscene.

De volgende dag werd ik voor mijn wekker wakker, dacht ik. Bleek, ik sliep al 35 minuten door het geluid van mijn wekker heen. Lekker bezig. Thank god voor de droogshampoo die ik in Parijs gekocht had want voor haren wassen had ik geen tijd meer. Vrijdag kreeg ik voor de zesde keer in drie weken last van migraine, wat best wel zuur was aangezien ik perse wilde blijven en doorgaan. Met heel rustig blijven en saucijzenbroodjes op het station (VET) heb ik het gered, maar zodra ik thuis kwam gingen de ogen dicht.

Zaterdag heb ik nog steeds veel last van mijn hoofd gehad en heb ik besloten dat ik deze week toch maar weer eens maar de dokter moest gaan. Ik ben al zo vaak voor migraine geweest en eigenlijk was ik daar wel klaar mee. Ik vind het ook zo’n zeikwoord mi-grai-ne blehhhhhhh. Maar als dit op deze manier nog veel langer doorgaat word ik gillend gek. Er zitten maar zeven dagen in een week, als ik er daar dan standaard ook nog twee van moet missen, gaat het niet goed.

Zondag was de dag van de halve marathon, van tevoren ging van alles mis, tijdens ging er nog veel meer mis. Uiteindelijk was ik al lang blij dat ik hem uit kon lopen, maar met m’n tijd was ik alles behalve blij. Langzamer dan vorig jaar. De eerste 10K heb ik expres heel weinig gegeven, maar mijn conditie was weg, ik kon gewoon niet meer. De koude wind maakte het niet beter (ik heb een lichte vorm van astma) en ik bleef maar naar adem happen. Maar ik moet niet zeuren, ik heb hem uitgelopen in 1.57.37 en dat is niets om je voor te schamen, zeker niet als je de situatie bekijkt, maar toch…

Na het lopen was ik zo kapot dat ik alleen maar in bed wilde liggen. Ik kwam er nog uit voor een (ras)patatje en twee Dobben kroketten, maar daarna dook ik weer snel mijn bed in.

Het was een alles behalve rustig weekje, ik kijk uit naar deze week. Eindelijk een weekje zonder spannende dingen. Dat is ook wel eens fijn. Even tot adem komen en beseffen wat ik de afgelopen weken allemaal gedaan heb.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

37 Reacties

 1. maart 11, 2013 / 12:22

  Pff, een week met maar weinig slaap maar wel hele leuke dingen! En een halve marathon in die tijd is zeker niets iets om je voor te schamen, ik doe het je niet na hoor!

 2. maart 11, 2013 / 12:23

  Parijs klinkt weer super. Heel erg balen van de marathon, maar hey! Als je de situatie bekijkt, mag je nog steeds trots op je zelf zijn. Fijne week deze week, hopelijk heb je nu wat minder last van je migraine..

 3. maart 11, 2013 / 12:27

  Oh, jee weer zo druk hahah! Een rustigere week zou wel fijn zijn denk ik! :p Zo’n halve marathon is heel wat hoor, ik vind dat je het goed hebt gedaan! :D Het kan een dagje wat minder gaan, tuurlijk, maar dat is niet erg hoor! En raspatat is ZO lekker, haha 1x gegeten in mijn hele leven, een jaar of 5 terug… heeeerlijk!

 4. maart 11, 2013 / 12:31

  Wat maak jij veel mee zeg:) Vervelend dat je zo vaak last hebt van migraine..

 5. maart 11, 2013 / 12:32

  Wat een drukke week! Parijs lijkt mij zo gaaf om mee te maken met fahionweek;) en vind het toch knap dat je de marathon gewoon hebt gelopen !

 6. maart 11, 2013 / 12:32

  Drukke maar leuke week! Wat vervelend van je migraine en ik vind het alsnog super knap van je hoor die halve marathon! Deze week maar wat rustiger aan doen! xoxo

 7. maart 11, 2013 / 12:33

  wat goed dat je de halve marathon wel helemaal uit hebt gelopen! Zeker iets om trots op te zijn hor!

 8. maart 11, 2013 / 12:36

  Ik vind het knap dat je ‘m hebt uitgelopen!! En wat een drukke weken heb jij toch altijd, haha… Maar wel leuk!

 9. maart 11, 2013 / 12:39

  hihi ik volg je echt al te lang! Heb die vorige medailles al voorbij zien komen! Goed gedaan :)

 10. maart 11, 2013 / 12:41

  Juist omdat je je zo voelde vind ik het superknap dat je hem toch gelopen hebt!

 11. maart 11, 2013 / 12:41

  Ik vind dat je de cpc in een mooie tijd hebt uigelopen hoor, ik doe het je echt niet na!

 12. Tanja
  maart 11, 2013 / 12:42

  Ik volg je blog nog niet zo heel erg lang. Maar nu ik je outfit zie besef ik dat ik je heb zien lopenen zelfs nog even achter je heb gelopen. :) Die kou was inderdaad niet fijn, zeker niet bij de 15 km richting de boulevard.

 13. maart 11, 2013 / 12:43

  Wat goed dat je hem wel hebt uitgelopen!

 14. maart 11, 2013 / 12:44

  Wow ik zou het je niet nadoen, met so weinig slaap en migraine een marathon lopen! Knap gedaan!:)

 15. maart 11, 2013 / 13:04

  Wat balen als die tegenvallers. Ik vind je tijd nog goed hoor! Ik doe het je voorlopig echt nog even niet na.

 16. maart 11, 2013 / 13:23

  Wat ben ik trots op je!! Doe het niet na

 17. maart 11, 2013 / 13:35

  Jij hebt volgens mij een hoop slaap in te halen! Maar het klinkt toch alsof je er van genoten hebt, en da’s uiteindelijk het belangrijkste he :-)

 18. maart 11, 2013 / 13:46

  Wat goed dat je de halve toch hebt uitgelopen! Klasse hoor!

 19. maart 11, 2013 / 13:55

  Jammer dat de halve marathon een beetje tegenviel :(. Gelukkig heb je hem wel uitgelopen! En rastpatat…. <3.

 20. maart 11, 2013 / 13:59

  Wat jammer dat de halve marathon zo tegenviel, maar wel goed dat je hem hebt uitgelopen!

 21. maart 11, 2013 / 14:31

  Ik vind het super knap dat je hem hebt uitgelopen, ik hoop dat ook ooit te mogen doen! Ik ben nu eerst bezig om mij voor te bereiden op de 5km. Zeker na zo’n drukke week in Parijs. You go girl! Je bent een voorbeeld voor velen!

 22. maart 11, 2013 / 14:58

  Jammer dat je marathon niet zo goed ging, maar naar omstandigheden heb je het alsnog HEEL goed gedaan! Ik hoop dat je misschien iets aan je migraine kan doen, lijkt me wel erg vervelend. Ik hoop dat je aankomende week even lekker rustig aan kan doen!

 23. maart 11, 2013 / 15:24

  Wauw! Zeker niet om je voor te schamen. Knap hoor!

 24. maart 11, 2013 / 16:18

  Misschien ging ’t voor jouw gevoel minder goed, maar de tijd die je hebt neergezet is prima! EN dat je het uberhaupt hebt uitgelopen, dat doen niet veel mensen je na! Daar mag je best trots op zijn :)

 25. maart 11, 2013 / 16:39

  hihihi ik snap je helemaal met het kruispunt in Parijs. Ik was er dit weekend met nog 3 anderen en opgegeven moment zei een vriendin, volgens mij heb ik dit al eens gezien. Uiteindelijk waren we twee keer op dat punt geweest.
  En de marathon wat maakt het uit dat je hem wat minder liep! Je heb hem uitgelopen dat kunnen weinig mensen maar zeggen!

 26. Iris
  maart 11, 2013 / 16:53

  Goed dat je hem toch hebt uitgelopen. Ben benieuwd naar je Parijs blogs :) ik ga eind deze maand, can’t wait!!!

 27. maart 11, 2013 / 17:52

  Pfoeh nou, ik word idd al moe als ik je verhaal lees ;-) Echt balen dat je halve marathon niet ging zoals je hoopte, maar onder de 2 uur vind ik alsnog onwijs goed! Ik zou denk ik na 10k al languit op de grond liggen…

 28. maart 11, 2013 / 18:16

  Jaa, ik heb je gespot bij de halve marathon! M’n eerste, en gehaald jihoe..! Een jaar geleden ben ik gestart met lopen dankzij je enthousiaste stukjes over hardlopen. Zo ook die over de halve marathon in Den Haag. Dat als je hem wilt lopen, je hem daar moet doen. En je had gelijk, wat een enthousiasme en wat een sfeer! Dus bij deze velen malen dank, het was echt een hele gave ervaring! Balen dat het niet zo lekker ging, maar je hebt inderdaad nog een prestatie neergezet om trots op te zijn!

 29. Susan
  maart 11, 2013 / 18:33

  Wat knap dat je de halve marathon hebt uitgelopen, dat is zo’n gevecht tegen jezelf als het niet lekker gaat. Vervelend van dei migraine, ik heb er ook veel last van gehad. Medicijnen hielpen niet, de hoofdpijn trok wel sneller weg maar ik werd er heel misselijk van. Op advies van de huisarts ben ik bètablokkers gaan slikken en dat helpt echt heel goed, van 1-2 aanvallen per week naar nu al een paar maanden 0! Misschien ook eens bij de huisarts langs gaan?

 30. maart 11, 2013 / 18:40

  Ik vind het fantastisch wat je hebt neergezet, zeker als je nagaat wat de weersomstandigheden waren tijdens de CPC, zelfs de Kenianen hadden er last van ;) Ik vond het echt geweldig dat ik je gezien had haha, je bent een groot voorbeeld!

 31. maart 11, 2013 / 19:24

  Pfoeh, gekke week heb je gehad. Toch mag je trots op jezelf zijn hoor! Je hebt die cpc loop toch maar mooi uitgelopen :) Fijn dat deze week wat rustiger is, geniet ervan!

 32. maart 11, 2013 / 19:40

  Jeetje, dat taartje ziet er zo lekker uit!! Heerlijk dat je komende week wat minder wilde plannen hebt!

 33. maart 11, 2013 / 20:46

  Je marathontijd is goed! En geniet van je rust komende week. Ik ben soms best wel jaloers op jouw leventje hoor ;) Al die leuke dingen.

 34. Ilse
  maart 11, 2013 / 21:30

  Wat een drukte deze week zeg! Weinig slaap, migraine en toch een marathon uit kunnen lopen binnen 2 uur. Chapeau, je mag trots zijn Annemerel. :)

 35. maart 11, 2013 / 21:47

  Dat taartje, wat ziet dat er goed uit zeg! En wat enorm goed van die halve marathon, dat je hem toch uit hebt gelopen! :)

 36. maart 11, 2013 / 23:05

  Poeh dat was een heftige afsluiting van je weekend dus. Wel fijn dat je de cpc ondanks alles hebt uit gelopen. En nu eerst veel rust! !!@

 37. maart 12, 2013 / 10:02

  Wat vervelend zegt die migraine :( En die tijd voor de halve marathon is toch gewoon goed!