DIARY: #7

 photo Recently Updated75.jpg

Afgelopen week was een hele leuke, afgesloten met een letterlijk HOOGTEpunt.

 photo Recently Updated75.jpg

Goedemorgen het is maandag, nieuwe week, nieuwe kansen (om weer genoeg foto’s voor mijn wekelijkse diary te maken). Het is ZO koud, in huis was het vanmorgen 13,5 graad. Mijn hemel. De muts beschermt mij tegen de ergste kou. Ik ben ook flink verkouden, met een zere keel, ademhalingsproblemen en een verstopte neus. Niet OK.

Ik heb een afspraak met Caroline van Fitshe bij een van mijn favoriete hotspots in Den Haag, MaMa Kelly. Morgen komt er een winactie met de producten van Fitshe online! Stay tuned dus!

 photo Recently Updated75.jpg

I love MaMa Kelly.

Als ik om 14.00u thuis kom ben ik zo moe (slappe hap) en heb ik het nog steeds vrij koud. Ik besluit de rest van de middag met mijn MacBook in bed te spenderen. Ik heb tijden gehad dat ik dagenlang vanuit bed werkte en dat vond ik eigenlijk helemaal niet fijn. Maar omdat ik het nu slechts incidenteel doe is het juist heel fijn. Morgen ga ik mijn bed weer uit, echt.

 photo Recently Updated75.jpg

De volgende ochtend zit ik vrij dik in de make-up omdat ik straks naar de kapper ga en dan ruim twee uur naar mezelf mag kijken in de spiegel. Word ik nooit heel gelukkig van, maar zonder make-up al helemaal niet, dus dit is belangrijk.

Ik ben er klaar voor, verse highlights en wat leven in de brouwerij (als in: wat meer lagen aan de voorkant en een goede dode punt eraf!).

 photo Recently Updated75.jpg

Aan het eind van de middag besluit ik van het mooie weer te genieten en naar buiten te gaan voor een strandwandeling. Ik moest eigenlijk hardlopen, maar ik voel me nog niet fit genoeg om echt hard te gaan lopen, dus trek ik mijn wandelschoenen (lees: gewoon mijn hardloopschoenen) aan en loop richting het strand.

Prachtige zonsondergang. Het is veertien februari en er lopen redelijk wat verliefde stelletjes op het strand. Ik heb mijn muziek en mezelf, dat is op dit moment meer dan genoeg.

 photo Recently Updated75.jpg

En ik heb dit uitzicht, ik bedoel….

 photo Recently Updated75.jpg

Woensdag heb ik ineens de kriebels en moet ik van alles regelen van mezelf. Mijn huis moet opgeruimd worden, mijn auto gewassen, mijn schoenen naar de schoenmaker en als ik langs de boekwinkel loop koop ik (eindelijk) de gedichtenbundel van Tim. Ik ben alleen nog steeds niet begonnen met lezen, ook niet in het boek van Dolf Jansen – Altijd Verder – dat ik tegelijkertijd kocht. Zit sinds woensdagmiddag eigenlijk een klein beetje in een positieve rollercoaster (als in: ik kwam er achter dat er best wel wat werk aan de winkel was).

 photo Recently Updated75.jpg

Deze polenta met paddestoelen was echt perfect, soms denk ik echt dat er een keukenprinses aan mij verloren is gegaan (en dan steek ik weer een ovenwant in de fik en dan weet ik weer waarom ik niet dagelijks achter het fornuis sta).

Deze chips mensen, van kikkererwten, zo ontzettend lekker. De zak was binnen tien minuten leeg.

 photo Recently Updated75.jpg

Donderdag ga ik eindelijk aan de slag met mijn Goalplanner van Fitshe, to be continued (winactie).

En dit nummer van Kygo en Selena Gomez was mijn favoriete cadeautje van de dag. Wat een fijn nummer.

Verder liep ik donderdag ook 20 kilometer, niet de geplande 27,5 omdat ik nog steeds last had van mijn keel, maar ik liep boven verwachting lekker. Ik bedacht me ineens, waar zijn alle foto’s die ik maakte tijdens het hardlopen? Maar ik weet het weer, die heb ik met mijn andere telefoon gemaakt, oeps. Maar ik liep dus 20 kilometer en ik ben in geen tijden zo snel geweest. Dat geeft de burger moed.

 photo Recently Updated75.jpg

Vrijdag spendeer ik het grootste gedeelte van de dag weer bij MaMa Kelly. ’s Morgens heb ik een afspraak met Bernadette van Under Armour en drink ik deze heerlijke soja latte. ’s Middags lunch ik met Aranka en praten we ‘business’.

 photo Recently Updated75.jpg

Ik mag ook heel even haar baby (haar laptoptas van Chanel) vasthouden. Love it. Wat vinden jullie trouwens van mijn krullen? Ik ben sinds donderdag in het bezit van een krultang en ik ben een beetje aan het experimenteren. Soms zit het best leuk, soms lijk ik net een ontplofte poedel.

Over deze Caesar Salade bestaat echter geen twijfel, die is fantastisch. Als je gaat lunchen bij MaMa Kelly is dit echt een dikke vette aanrader.

’s Avonds ga ik samen met vriendin Tessa de stad in voor wat drankjes en we proberen ook een klein dansje, maar we zijn eigenlijk veel te vroeg en hebben het om half een toch echt wel gezien. We eten een kroket en gaan naar huis. Volgende keer weer een kans.

 photo Recently Updated75.jpg

Zaterdagochtend mag ik alweer vroeg aan de bak. Na het editen van mijn video ga ik snel naar Subway in Scheveningen, waar ik een training heb met mijn teamleden van de Subway Running Club. Het was super gezellig, nog gezelliger dan ik van te voren verwacht had. En het broodje achteraf smaakte heerlijk (en dat zeg ik met volle overtuiging en niet omdat ik dit jaar toevallig samenwerk met Subway). Het broodje smaakte extra lekker omdat ik toch nog wel iets voelde van de wijn en het late tijdstip van de vorige avond.

’s Avonds had ik een date met Laura, we gingen lekker eten in de stad en net als de avond ervoor ging ik het weer proberen in de stad. Zo ga je een half jaar niet de stad in in het weekend en zo ga je twee avonden achter elkaar. Het kan gek lopen. Ook deze avond was geen daverend succes.

 photo Recently Updated75.jpg

Wel een doorslaand succes was het ontbijt dat ik de vorige ochtend samen met Laura maakte. Rond een uurtje of half tien wandelden we naar de Franse bakker, haalden we broodjes en taart en dat aten we op onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Er was helaas niet heel veel tijd om uit te ‘brakken’, want er stond een super leuk evenement met Adidas op het programma. Donderdag werd ik gebeld of ik zin had om mee te gaan met de UltraboostXperience. Vliegen in een helikopter boven Amsterdam? UH JA GRAAG! Het was zo ontzettend vet. Ik hou van vliegen in helikopters. Vanmiddag de video!

 photo Recently Updated75.jpg

Lieve Jiami was er ook. En Joyce maakte foto’s. Ben ontzettend benieuwd naar het resultaat van alle foto’s. Onze outfits en haren waren in ieder geval on point.

Dit was dus een poging om in de helikopter een selfie te maken waar ik niet alleen zelf op stond maar ook mijn nieuwe Ultraboost X. Het uitzicht is hierdoor helaas een beetje gesneuveld.

 photo Recently Updated75.jpg

We sloten de avond af met een heerlijk diner bij de A’DAM Toren. Dit dessert met verschillende texturen van chocolade was fantastisch. Gelukkig waren er genoeg meiden aan tafel die het niet helemaal op konden, dus heb ik in totaal bijna zo’n twee desserts kunnen eten. Thanks meiden.

En ik sloot de week af met deze fijne reactie op mijn YouTube video die ik net voordat ik mijn telefoon weg wilde leggen binnen zag komen. Mijn hemel, hoeveel agressie kun je in je hebben. Laat ik voorop stellen dat ik me persoonlijk niet heel veel aantrek van deze woorden (het zegt volgens mij meer over de persoon dan over mij), maar ik vind het gewoon erg bijzonder dat dit soort mensen blijkbaar bestaan.

Op naar een nieuwe week vol met afspraken, leuke dingen (Martin Garrix morgen!) en een wintersport (OMG er moet nog zoveel gebeuren voordat ik weg kan!). Ik heb er zin in :)

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. Aukje
  februari 20, 2017 / 12:04

  Min min is nog altijd plus. Maar dat zal wel iets te ingewikkeld zijn, my God wat een figuur… ? Ben heel benieuwd naar je Goal Planner!

  • Eveline
   februari 21, 2017 / 06:49

   Haha dat wilde ik precies ook zeggen ;)

 2. Krista
  februari 20, 2017 / 12:23

  Haha wat heerlijk die reactie, deze mensen beseffen nooit hoe enorm paradoxaal ze zijn. Blijkbaar heeft hij/zij al heel vaak gekeken naar video’s over jouw vader, wintersport, spotify en instagram die blijkbaar toch NIEMAND interesseren :’D
  En tja.. min en min is plus toch ;)
  Ik hoop dat de positieve reacties de doorslag geven, lekker blijven doorgaan zoals je bent!

 3. februari 20, 2017 / 12:35

  Wat ziet jouw huid er prachtig uit. Het valt me gewoon op (met name bij die foto op het strand). Zit je daar onder de make-up of is er iets anders gebeurd ?

 4. W
  februari 20, 2017 / 12:45

  Klinkt als een leuke week! Die reactie echt zielig gewoon ?

 5. Laura
  februari 20, 2017 / 13:02

  Haha omg die reactie is gewoon bijna grappig te noemen, wat een triest figuur! ? Ik vind in ieder geval je site en vlogs wel leuk! ???? Dikke plus dus! ?

 6. Britt
  februari 20, 2017 / 13:20

  Wat een aparte reactie inderdaad, onvoorstelbaar hoe mensen zover kunnen komen..
  Gelukkig ziet de rest van je week er wel heel fijn uit, vooral je strandwandeling, het was dan ook mooi weer! Maar ik denk dat je ook wel heel blij werd an het etentje en de lekkere dingen, ik ben jaloers! Lekker hoor!

 7. februari 20, 2017 / 13:23

  Hahaha, OMG die reactie is zo ongenuanceerd dat ik er echt keihard om moest lachen. Ach, vroeger schreef ik op van die website’s met tekenspelletjes ook geil achter mijn naam omdat iedereen dat deed in de populaire groepen :P wist ik veel wat dat betekende. Ik vind je haren gekruld erg leuk staan trouwens :)

 8. Tessa
  februari 20, 2017 / 16:05

  Wederom een leuke diary! Ik ben benieuwd naar de winactie van Fitshe, want ik vind die goalplanner echt super leuk. Mocht ik minder geluk hebben, koop ik ‘m alsnog ;-) Ben benieuwd naar jouw recensie hierover.
  Supercool dat je in een helikopter mocht. Tuurlijk moet je altijd ‘ja’ zeggen tegen zulke kansen!
  En wat betreft die reactie.. ik heb die persoon zo hard uitgelachen. Wat een treurige mensen lopen er rond op deze aardbol.

 9. Bonsje79
  februari 20, 2017 / 16:09

  Die polenta! Zag m van de week voorbijkomen, het recept ervan. Ben eigenlijk wel erg nieuwsgierig geworden! En hoe gaaf, een helikoptervlucht! Echt heel stoer.
  Maar uh.. die reactie! Jeetje dat mensen zoiets durven te typen. Ik hoop dat je er niks van aantrekt. Volgens mij dwing je niemand je te volgen? Ik blijf je wel volgen. Want ik vind je verhalen, je foto’s, blogs en vlogs wél erg leuk te lezen. Zo. Weer even wat positiviteit! <3

 10. Eleni
  februari 20, 2017 / 16:22

  Hahaha wat een reactie, wat triest!

 11. Julia
  februari 20, 2017 / 16:28

  Wauw wat gaaf dat je met de helikopter boven Amsterdam mocht! Ben erg benieuwd naar de vlog :) En jeetje, wat een gefrustreerde reactie zeg, moest er eigenlijk wel een beetje om lachen. Als het je niks interesseert klik je toch gewoon weg :’) Maar blijkbaar vond hij/zij het toch de moeite waard om een reactie achter te laten en te hopen dat ie je voldoende heeft geïnformeerd xD

 12. februari 20, 2017 / 16:40

  Zoooo gaaf met een helikopter vliegen! Klinkt als een heerlijke week. And haters will be haters. Lekker negeren, kansloos gewoon haha.

 13. februari 20, 2017 / 16:42

  Fijne week! Veel leuke eettentjes heb je bezocht ;)

 14. februari 20, 2017 / 19:00

  Wat een fijne week! Prachtige plaatjes, vooral van het strand en van de binnenstad. Ik vind de wat lossere krullen zoals op die foto onwijs leuk staan trouwens!

 15. Manon
  februari 20, 2017 / 19:04

  Huh die reactie..!? Als het nou ergens op gebaseerd was, maar echt dit gaat helemaal nergens over. Helemaal niks van aantrekken. Ze (of hij) vindt je blijkbaar wel belangrijk en interessant genoeg om dingen te lezen/kijken? Jaloezie moet je maar denken. Fijne diary heb je geschreven!

 16. Ilse
  februari 20, 2017 / 22:01

  Afgezien van die belachelijke reactie (die mij wel raakt omdat iemand kanker scheld en ik dat niet kan hebben) klinkt je week ontzettend fijn! En ik ga ooit ook zo vlakbij het strand wonen.

 17. Brigitte
  februari 20, 2017 / 22:36

  Hi Annemerel
  Heb je in de binckhorst al Café Capriole uitgeprobeerd. Ook een aanrader. Gelegen aan een nieuw aangelegde haven. Branden hun eigen koffie en serveren hele lekkere burgers.

  • Annemerel
   Auteur
   februari 21, 2017 / 11:52

   Nog niet! Klinkt goed!!!

 18. Eva
  februari 21, 2017 / 09:02

  Heel hard om lachen,zo’n reactie. Waarschijnlijk een gefrustreerd mannetje dat in real life niets zegt.
  KANSLOOS.