DIARY: 61

Photobucket

Mijn week begon afgelopen week weer op de redactie van Girlscene. Dat is gelijk alles wat ik over die dag te vertellen heb, want het was niet helemaal mijn dag. Het was niet het soort “niet mijn dag” dat ik er een leuke anekdote over heb, ik was gewoon bloed chagrijnig. Heb je wel eens, toch?

Dinsdag werkte ik thuis en vertrok ik rond 15.00u richting Amsterdam voor een personeelsfeest in Wijk aan Zee. Nou, we weten allemaal hoe dat afliep natuurlijk. Dit was dus wel het soort “niet mijn dag” waar ik een leuke anekdote aan over heb gehouden.

De volgende dag had ik van dit grapje een flinke kater overgehouden. Niet het soort kater door een teveel aan alcohol, maar de kater die ze ook wel eens migraine noemen. Ik had het niet direct door, ik had wel hoofdpijn toen ik opstond, maar ik word wel eens vaker niet zo fris wakker. Niets aan de hand. Toen ik rond een uurtje of half tien een factuur probeerde te maken en alle getalletjes maar om bleef draaien (van 394 euro maakte ik 439 euro bijvoorbeeld) kreeg ik wel een beetje argwaan. Uiteindelijk barstte de bom en was het enige dat ik kon doen in bed liggen en hopen dat het snel over zou gaan. Misselijk, buikpijn, hoofdpijn… Gelukkig was ik nog net slim genoeg om voordat ik ging slapen mijn wekker om 5.30u te zetten, voor het geval dat ik niet meer wakker zou worden.

Want dat was ook het geval, ik werd de volgende dag pas om half zes wakker door mijn wekker, ik had zo’n veertien uur achter elkaar geslapen. Ik had nog geen blogs voor die dag voorbereid en om 6.55u moest ik de deur uit voor een dagje Girlscene. Ik hoop niet dat jullie hier tijdens het lezen van mijn blogs afgelopen donderdag iets van gemerkt hebben? Die maakte ik dus in een ietwat stressvolle situatie.

Door die stress vergat ik per ongeluk in te checken bij de NS. En je raadt het al, precies die keer kwam er wel een conducteur controleren. Ik had me er misschien uit kunnen lullen, maar zo ben ik niet. Helaas. Ik zag de conducteur binnen komen en ik gilde meteen “OH MY GOD IK HEB NOG NIET INGECHECKT!”. Hoe genant, zo’n man blijft dan gerust zo’n kwartier bij je staan en maar vragen stellen. “Waarom bent u niet ingecheckt mevrouw?” “Omdat ik het vergeten ben!” “Waarom bent u het vergeten mevrouw?” “Omdat ik er even niet met mijn gedachten bij was meneer”. “Is het de eerste keer dat u bent vergeten in te checken?” “Ja meneer”. En zo ging ‘ie nog wel even door. Ik dacht alleen maar, geef me die boete en laat me met rust, ik moet doorschrijven anders heb ik die blogs niet klaar voordat we in Amsterdam aankomen.

De volgende dag was een stuk leukere dag. Mijn vriend nam me mee om mijn kerstcadeautje te gaan “halen”. Nou ja, dat “halen” werd een zoektocht die uiteindelijk niet eens slaagde, maar ja. We aten wel (voor tien) bij Dim Daily en vonden cadeau’s voor de rest van mijn familie. ’s Avonds dineerde ik met Kim bij de pathé met een bak popcorn, onder het genot van de Miley Cyrusfilm “So Undercover”. Vervolgens werd er warme chocolademelk met slagroom gedronken op een verwarmd terras, heerlijk. Oh en jullie geloven het niet, ik belandde zelfs nog een paar uur lang in een kroeg en ik had het naar mijn zin. Ik moest even wennen (stond met mijn creditcard te zwaaien, terwijl je daar dus niet mee kunt betalen.. Oh en nu niet direct denken dat ik een snob ben, maar ik betaal vrijwel alles met mijn creditcard omdat ik daarmee punten spaar die ik dan weer kan uitgeven bij de Bijenkorf.. Nee, echt, ik had laatst al een gratis Moleskine boekje van mijn punten, maar goed daar ging het niet over…).

De volgende dag voelde mijn hoofd in eerste instantie een beetje zwaar , maar na een katerontbijt ging het al stukken beter met me. ’s Middags had ik een kraamfeestje van een nichtje van mijn vriend (en begonnen mijn eierstokken weer te rammelen) en uiteindelijk belandden we aan tafel bij mijn schoonzusje met heel veel Chinees. Nog iets later op de avond belandde ik thuis op de bank met White Collar. You gotta love Matt Bomer.

Zondag spendeerde ik bij mijn ouders omdat mijn vriend aan het werk was. Ik zat vastgelijmd aan mijn MacBook, nam een pauze van een paar uur om koekjes te bakken met mijn zusje en at een heerlijk zondagsmaal gemaakt door mijn ouders. Hmmm het fijne is, dat ze de komende twee dagen ook zo lekker voor me gaan koken. Heel fijn vooruitzicht.

Deze week alweer de laatste week van 2012. Een week om terug te blikken en dat zal ik deze week dan ook veelvuldig doen..

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

23 Reacties

 1. december 24, 2012 / 12:12

  Ah leuk om te lezen weer. Wel héél erg balen dat je precies gecontroleerd werd toen je niet had ingecheckt, zal je altijd zien. :(

 2. december 24, 2012 / 12:13

  Ik hou zo van je diary’s, ik vind het geweldig hoe je ondanks alles nog snel even blogjes in elkaar zet enzo :’) En ik zie je ook al wel bloggen als jonge moeder, yay haha!

 3. december 24, 2012 / 12:42

  Oehh, leuke pyjamabroek heeft je zusje aan! Wat balen dat je gecontroleerd werd en niet had ingecheckt :(

 4. december 24, 2012 / 13:33

  O wat een heerlijke week! Super leuk :)

 5. Manon
  december 24, 2012 / 13:39

  Heerlijk dat er voor je gekookt wordt aankomende dagen! Enjoy!:) X

 6. Anna
  december 24, 2012 / 13:41

  Heb je je haar geverfd of lijkt dat maar zo op die ene foto rechtsboven?

 7. Laura
  december 24, 2012 / 14:36

  Naar aanleding van jouw bog eb ik gisteren de eerste aflevering van White Collar bekeken.
  Ik vond ze super! En Matt Bomer… perfectie!

 8. december 24, 2012 / 14:39

  Je diary’s zijn erg leuk!

 9. december 24, 2012 / 15:12

  Leuke diary!! :)

 10. december 24, 2012 / 15:14

  Aahw, wat een baalweekje is het geweest! Toch fijn dat je ook nog goede momenten hebt kunnen opnoemen :) Ik ben heel benieuwd naar je terugblikken!!

 11. december 24, 2012 / 15:18

  leuke diary!

 12. december 24, 2012 / 15:20

  Wat een week! Gelukkig even tijd om te relaxen nu :)

 13. december 24, 2012 / 16:15

  Leuk dagboek weer! Wel jammer van je migraine en je baaldagen!

 14. december 24, 2012 / 16:50

  Erg leuke foto’s weer (:

 15. december 24, 2012 / 17:16

  Ik vind dat altijd zo’n gedoe met dat inchecken. Sommige mensen doen het gewoon niet expres en hoeven nou ook weer niet zo hard aangepakt te worden. Ik heb ooit een enorme boete gekregen omdat ik per ongeluk met een verkeerd kaartje in was gestapt. Een stuk van nog geen 15 minuten. Nou die vrouw van de NS kon toen heel hoog de boom in..

 16. december 24, 2012 / 17:30

  Balen dat juist deze keer de conducteur kwam controleren. Fijne week heb je gehad!

 17. december 24, 2012 / 17:37

  Je zusje lijkt echt veel op jou haha! En dat eitje ziet er lekker uit.
  En die vrijdag klinkt heel leuk indeed.

 18. december 24, 2012 / 19:02

  Ooh wat vervelend in de trein! Gelukkig geen boete! Echt leuk om dit zo te lezen :D

 19. december 24, 2012 / 22:39

  Aaaah dat van de trein is echt heel vervelend, wat dat betreft timen die mensen altijd verkeerd (’t is ook nooit goed hè?) Leuke diary! Ik ben wel benieuwd naar die film met Miley Cyrus, maar ik ga deze week al naar Alles is familie en oh, heb daar ook wel zin in. En true, de laatste week van 2012? WACHT?! MEEN JE DIE? o___o ooooh fck.

 20. december 25, 2012 / 00:35

  Wat een leuke diary weer met mooie verhalen. Hilarisch dat van je treinreis! X

 21. Ilse
  december 25, 2012 / 00:42

  Leuke week weer, zullen we een weekje ruilen? :)

 22. december 26, 2012 / 12:11

  Leuke week! Behalve het chagrijn dan, heb ik ook wel eens :-D
  En joepie, veel terugblikken! kijk er al naar uit!

  <3