DIARY: 58

Photobucket

Laten we om de week goed te beginnen, maar starten met een lekker clichéetje erin te gooien; WAT VLIEGT DE TIJD! 3 december alweer, volgens de oude Maya kalender hebben we nog maar een paar weken te leven. Kunnen we er beter maar het beste van maken toch?

Afgelopen week begon ik weer op de Girlscene redactie. Het fijne van een redactie hartje Amsterdam? Het feit dat je in je lunchpauze snel even de stad in kunt rennen. Het nadeel van een redactie hartje Amsterdam? Het feit dat je in je lunchpauze meer geld uit kan geven dan je in eerste instantie van plan was. Mijn aankoop van afgelopen maandag was echter al wel gepland, dit keer dus geen impuls aankoop. (We hebben het hier overigens over het boek van Grace Coddington).

De rest van de week werkte ik vanuit huis. Met een cheesecake in de koelkast was dat helemaal niet vervelend. Het helpt helaas niet echt in mijn strijd met mijn skinny jeans. Oeps. Afgelopen week ook vanuit het niets weer veel last van mijn scheenbeen gehad. Daar had ik sinds april al geen last meer van gehad. Je begrijpt dat ik daar erg vrolijk van werd. Het was wel een goed excuus om niet naar buiten te gaan voor een rondje hardlopen. Maar dat helpt natuurlijk ook niet echt in de strijd met mijn skinny jeans.

Vrijdag had ik een date met mijn moeder in de stad. Het plan was Sinterklaasinkopen, maar wat doe je als je daar al binnen een kwartier in geslaagd bent? Juist.. even “kijken” voor jezelf. Bij H&M bleef het niet bij kijken, die winkel liep ik uit met een grote tas van Maison Martin Margiela voor H&M aan mijn arm. De buit? Een paar leren laarzen van 199 euro afgeprijsd naar 79,95! Koopje! Na een heerlijk kopje Franse uiensoep en een glas verse jus d’orange keerden we huiswaarts. Waar ik nog een paar uurtjes achter mijn MacBook kroop, om vervolgens naar Carlissa te gaan voor een middagje bijkletsen.

En toen moest ik zaterdag van mezelf echt weer naar buiten om te gaan hardlopen. Eindelijk weer eens een duurloop, gewoon in een rustig tempo zodat ik mijn scheenbeen niet teveel zou belasten. Uiteindelijk was dat natuurlijk hartstikke lekker. Ik heb vrijwel geen last meer gehad van mijn been en liep gewoon in een tempo dat voor mij relaxt aanvoelde. Vijftien kilometer later (en heel veel mooie foto’s later) kwam ik helemaal gelukkig thuis.

Ik kroop weer achter mijn MacBook, keek de allereerste aflevering van White Collar (met de hotste homo van de hele wereld; Matt Bomer), gewoon een heerlijke relaxte dag. ’s Avonds ging ik voor het eerst in lange tijd weer eens het nachtleven van Den Haag onveilig maken. Ha, grapje natuurlijk, maar ik ging wel voor een paar drankjes (Granny dronk 2 hele glazen witte wijn) en een paar dansjes (Granny/Houtenklaas deed haar best) in de stad met mijn vriendinnen.

Nou dat heb ik zondag geweten hoor, bluhhh, niets zo vervelend als muf en duf wakker worden. Geen kater, maar wel dat “bluhhhh” gevoel. Oma is helemaal niks meer gewend. Na een hele slome ochtend (van slechts een half uur, want ik werd pas om half twaalf wakker) pepte ik mezelf op met een ontbijtje en reed ik naar mijn ouders, waar ik samen met mijn zusje ging hardlopen. Roos heeft in een grijs verleden wel eens een paar kilometer met mij hardgelopen, maar het was nooit echt serieus, en we hadden niet echt een schema. Op dit moment ben ik bezig met het maken van een hardloopschema voor beginners en Roos is mijn proefkonijn. Het is de bedoeling dat ze aan het eind van de maand vijf kilometer achter elkaar loopt onder de dertig minuten (en zonder blessures). Maar het ging zo lekker dat ze na afloop aan mij vroeg “mag ik eind van deze maand echt maar vijf kilometer lopen, waarom niet gewoon tien?”. Hmmpppfffff lekker proefkonijn heb ik weer gekozen. (Needless to say, het ging dus wel lekker).

De rest van de middag spendeerde ik met mijn ouders op de bank en na het zondagsmaal vertrok ik naar Alexandra om mijn wimpers bij te laten werken. Ik heb sinds deze week een nieuw kussen waar ik helemaal in weg zak. De kant van de zij waar ik op slaap was niet zo blij met het nieuwe kussen. En of het kussen nu ook een verbetering was ten opzichte van mijn oude kussen weet ik ook eigenlijk niet.

Zo, en dan is het nu tijd voor een nieuwe week. Een week met Sinterklaas vieren (2x), de nieuwe Girlscene website die online gaat (spannend!) en de week waarin ik me ga inschrijven voor de sportschool. Ja, dat laatste lazen jullie goed.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

42 Reacties

 1. december 3, 2012 / 12:03

  Wow, jij gaat je inschrijven voor de sportschool? haha, what happend?! Fijn dat je twee keer Sinterklaas viert joh, extra veel cadeautjes :D En ik ben heel benieuwd naar de nieuwe website van Girlscene. Je teen ziet er op die ene foto wel heel pijnlijk uit.. al dat bloed.

  • december 3, 2012 / 12:04

   happened*

 2. december 3, 2012 / 12:06

  Ahw, ik ben benieuwd naar de GS site! Het preview van een tijd geleden zag er heel mooi uit, voor de rest klinkt alles erg leuk! Veel succes op de sportschool. :) Alhoewel, haha sport jij niet al heel veel? XD Oh en ik vind het echt apart dat Roos meer wilt, lol, hoor je ook niet vaak.

 3. december 3, 2012 / 12:17

  Leuke diary weer! En sportschool? Niet zo’n fan van hardlopen in de sneeuw? (kan ik enigszins begrijpen hoor… Ik zit ook nog steeds op de bank)

 4. Jess
  december 3, 2012 / 12:21

  sportschool?! dat meen je niet! haha, maar wel lekker hoor, af en toe is een groepslesje zweten zonder dat je hoeft na te denken over wat je moet doen wel fijn :)

 5. december 3, 2012 / 12:23

  Oooeeee cheesecake! Is een cheesecake met pepernotenbodem niet iets voor jou? ;)

 6. december 3, 2012 / 12:24

  Leuke diary! Ik dacht dat jij de sportschool zo verafschuwde hihi?

 7. december 3, 2012 / 12:38

  Inschrijven voor de sportschool? Je sport toch al super veel haha? :) Nouja met deze temperaturen buiten is binnen trainen ook wel fijn ;)

 8. december 3, 2012 / 12:58

  Oeh spannend, de nieuwe Girlscene site die online gaat. Wanneer?

 9. december 3, 2012 / 13:02

  Leuk hoor! Spannend van de nieuwe Girlscene website. Mijn artikel staat toevallig online op Girlscene vandaag! :)

 10. december 3, 2012 / 13:03

  De SPORTSCHOOL? Dat is nieuw, haha! Leuke week weer, ben benieuwd naar het schema voor Roos :)

 11. december 3, 2012 / 13:06

  Ik ben erg benieuwd naar je hardloopschema voor beginners. Ik wil ook wel als proefkonijn fungeren, alleen moet je dan wel naar Groningen komen om me te controleren of ik me er wel aan houd. :’) Niet zo’n goed plan dus! Maar op een dag kan ik ook een 5K of misschien 10K lopen. Ik moet alleen niet zo’n kluns zijn in de flat (trap, deur, fietsenstalling zijn allemaal gevaarlijk want ik raak daardoor telkens geblesseerd, stom!).

  En ik ben ook wel benieuwd naar de reden van het inschrijven bij een sportschool! ;)

 12. december 3, 2012 / 13:15

  Sportschool, tis ook best koud nu buiten ;)

 13. december 3, 2012 / 13:15

  Cool dat je een hardloopschema voor beginners gaat ontwikkelen, ben benieuwd. Daarnaast, inschrijven voor de sportschool, top idee! Zelf ben ik echt verslaafd aan de sportschool. Mooie fotos trouwens.

 14. december 3, 2012 / 13:29

  Leuke diary! En inderdaad, de tijd vliegt!

 15. december 3, 2012 / 13:51

  Leuk dagboekje weer! Waarom nog sportschool? Je loopt al supervaak!

 16. december 3, 2012 / 13:58

  Leuk om te lezen weer! En de sportschool naast halve marathonnen rennen in je vrije tijd, whut?! :’) Anyways, ik ben ook heel erg benieuwd naar de nieuwe GS website, en wat leuk dat je een ‘hardloopschema’ aan het opzetten bent!

 17. december 3, 2012 / 13:58

  Leuke week heb je gehad!

 18. Lisa
  december 3, 2012 / 14:21

  Ah ik zou ook zoo graag hard willen lopen, maar mijn knieen zijn daar niet voor gemaakt.. helaas.. En ik verwacht wel een foto van een outfit met je nieuwe laarzen! :-)

 19. december 3, 2012 / 14:23

  Leuke diary! In de stad werken kan inderdaad heel erg nadelig zijn voor je portemonnee haha! Ik werkte jaren geleden ook in de stad en daardoor doe je zoveel meer -onnodige- aankopen.

 20. december 3, 2012 / 14:37

  Ben benieuwd naar de nieuwe girlscene site! Wat een geluk dat je 2 keer sinterklaas viert!
  Liefs

 21. december 3, 2012 / 14:39

  Ga je je echt wagen aan de sportschool joh? Dapper! Haha… Ik ben dat altijd na 1x alweer zat.
  Leuke diary weer!

 22. december 3, 2012 / 14:55

  Leuke Diary.. :)

 23. december 3, 2012 / 15:39

  Ben benieuwd naar je schema voor beginners! En de sportschool omdat het koud wordt? Ipv buiten hardlopen of juist als aanvulling op je hardlopen? (al sport jij volgens mij al meer dan genoeg).

 24. Liza
  december 3, 2012 / 16:05

  Haha ik moest lachen om het stukje ”Oma is helemaal niks meer gewend”.
  Ik heb nu al denk ik een maand niet meer hardgelopen omdat ik last kreeg van me scheenbeen OEPS.
  Ben nu helemaal uit me ritme snel maar weer beginnen voordat me conditie helemaal achteruit gaat.

 25. december 3, 2012 / 16:27

  Impuls aankopen? Ik ken het, misschien zelfs iets te goed!

 26. december 3, 2012 / 17:35

  Hele leuke diary! :D En ik krijg honger van die taart en zin in hardlopen door de foto’s. Behalve als ik je bloedvoet zie, da’s minder fun!

 27. december 3, 2012 / 17:36

  Leuke diary! Goed dat je naar de sportschool gaat, goed begin van de bijna 2013 !

 28. Karlijn
  december 3, 2012 / 18:10

  Ik ben wel benieuwd naar dat hardloopschema, hoop dat je het op je blog gaat zetten!

 29. december 3, 2012 / 18:41

  Haha! Ik wilde me komende week ook inschrijven voor de sportschool, nu nog kijken of ik me ook echt aan dat voornemen houd…

 30. december 3, 2012 / 18:51

  leuke dairy met leuke foto`s

 31. december 3, 2012 / 19:06

  Respect dat je ondanks het weer en kleine blessures toch blijft hardlopen!

 32. december 3, 2012 / 19:33

  Haha ik ben verslaafd aan White Collar, ga maar gauw alles kijken.. in januari gaat seizoen 4 weer verder. Enne Matt Bomer for Christian Grey! Zie: http://mangosorbetto.com/matt-bomer-for-christian-grey/ ;-)

  Ik wil trouwens ook wel je proefkonijn zijn voor dat hardloopschema… heb bedacht dat ik het toch nog maar eens wil gaan proberen maar dan met een goed schema en niet zomaar random.

 33. december 3, 2012 / 19:39

  Ik ben benieuwd naar jullie nieuwe lay-out van Girlscene! Hij is ook al wel héél lang hetzelfde, al zolang als ik hem bezoek eigenlijk! Een jaar of 6?

 34. Ilse
  december 3, 2012 / 20:25

  Leuk weekje weer zeg, auw je teen ziet er echt pijnlijk uit zeg!

 35. december 3, 2012 / 20:59

  Thuis werken is zeker het fijnst! Helaas niet altijd het productiefst en zeker niet altijd de meest slanke keuze;)

 36. Lara
  december 3, 2012 / 22:48

  Leuk leuk leuk!

 37. december 3, 2012 / 23:16

  Leuke week weer! Wat goed dat je je gaat inschrijven voor de sportschool. Iets weerhoud me er steeds van. Ik ren het liefst gewoon lekker buiten, maar ja met de kou en sneeuw misschien toch beter een sportschool abbo ;)
  X

 38. december 5, 2012 / 17:18

  Welke sportschool is het geworden?

 39. december 5, 2012 / 17:19

  He m’n poppetje deed het nog niet