DIARY: 53

Photobucket

Ik snapte het nooit als mensen zeiden “waar haal jij de tijd vandaan om al die serie’s te volgen?” maar ik begin het aardig te snappen. De afgelopen twee maanden waren druk, een achtbaan zoals een lezer vorige week al reageerde. OK, ik heb vrije tijd gehad, maar die vulde ik – anders dan voorheen – met afspraakjes met vriendinnen en vriend. Ik trainde voor de Marathon van Amsterdam, werkte twee dagen in de week bij Girlscene, hield mijn blog bij (daar gaat ook steeds meer tijd in zitten), ik ging naar Parijs en Londen, ik schreef voor MetroMODE, nam een (grote) Freelance opdracht aan (voor een bedrijf) en heb ik al gezegd dat ik trainde voor een marathon.

Halleluja, de hoeveelheid tijd die daar in gaat zitten heb ik ook onderschat. Niet alleen ben je veel aan het lopen, je bent ook veel aan het herstellen. En als ik een trainingsloop van meer dan 30 kilometer gehad had, kon ik de rest van de dag niets anders meer dan slapen. Om het nog maar niet te hebben over de periode voor de marathon. Twee dagen van te voren kwam er niks uit mijn handen, ik was zo moe, zenuwachtig, wilde eigenlijk alleen maar slapen (en lag dan ook veel in bed), op de dag van de marathon zelf had ook nergens anders tijd voor en de dag erna was ik wel extreem voldaan, maar dat had ook als gevolg dat ik ECHT aan niets anders meer kon denken. De reacties die iedere minuut via alle mogelijke kanalen (mail, telefoon, sms, whatsapp, twitter, instagram, facebook, blog) binnenstroomde zorgde er voor dat ik in een soort van roes verkeerde.

Gevolg is dat ik op dit moment nog heb liggen:
1 aflevering Gossip Girl
1 aflevering Vampire Diaries
2 afleveringen Hart of Dixie
2 afleveringen 90210
2 afleveringen Revenge

+ 2 Vogue’s, 2 Glamour’s, 1 Elle, 2 Grazia’s, Vogue Paris, Grazia France

+ boeken: Perks of being a Wallflower & Reflected in You.

Ik klaag niet, want eigenlijk is vrijwel alles wat ik doe leuk, maar ik wil alleen even zeggen dat ik het eindelijk snap… Dat je niet altijd de ochtend nadat de serie in Amerika op TV is geweest voor de buis gekluisterd kunt zitten. Hoe fan je ook van de serie bent. Soms ontbreekt het gewoon aan tijd. Ach, straks staat het misschien ineens allemaal weer stil, of krijg ik weer een ontsteking in mijn kaak of zo’n soort grap en ik heb alle tijd van de wereld om in bed te liggen met mijn favoriete series, kan ik direct een marathonnetje organiseren.

Zoals ik al liet doorschemeren lag ik dus maandag het grootste gedeelte van de dag in bed. Het was zelfs zo erg dat ik niet eens de energie kon opbrengen om te beginnen aan het inpakken van mijn koffer. Dat deed ik dan ook pas op het allerlaatste moment, net voordat ik weer verder ging slapen. Dinsdag ging om 5.00u alweer de wekker voor Londen. Jullie hebben daar vorige week uitgebreid over kunnen lezen. Het was echt een super geslaagde trip. Het liefst zou ik – hoe druk ik het ook heb – vanavond nog in het vliegtuig stappen om weer terug te gaan. Ik zou er ook helemaal geen problemen mee hebben om daar een tijdje te wonen. Het is ideaal. Ik spreek de taal, het is niet te ver weg, het is werelds, je hebt er ALLES… Helaas zijn woningen in Londen nog net een stukje duurder dan in Nederland, dus voorlopig zie je mij nog niet voorbijkomen in “Ik Vertrek”.

Dit weekend, zeg maar van vrijdag tot en met zondag, had ik een extreem druk programma. Zo druk dat ik vrijdagochtend bijna kotsend boven mijn eigen To Do list hing. Door de “Marathonperikelen” liep ik een beetje achter op schema met de Freelance opdracht, ik had nog steeds mijn belastingaangifte niet gedaan, ik moest nog vier artikelen schrijven voor Girlscene, ik moest naar Alexandra om mijn wimpers bij te laten werken, mijn nichtje was zaterdag jarig, ik moest nog een paar facturen versturen en ik moest blogs schrijven tot en met donderdag. Dat waren er om precies te zijn dus dertien (deze included). Vandaag en morgen werk ik namelijk in Amsterdam bij Girlscene, en woensdag en donderdag ga ik op perstrip naar Maastricht met Travelbird. Ja, het is echt allemaal zo vervelend nog niet, maar soms kan zo’n lange To Do list ook best wel een beetje beangstigend zijn. Ik ben toch hopelijk niet de enige die daar last van heeft?!

Ik had geen tijd om te stressen, maar toen mijn moeder (terwijl ik mijn To Do list bekeek) me belde met de mededeling dat ik ’s middags om 16.00u de griepprik moest halen brak mijn klomp. Daar had ik dus echt geen tijd voor, en absoluut geen zin in. Ik ben geen fan van naalden, en dat is zachtjes uitgedrukt. Ik ben wel gegaan, maar echt op dat moment dacht ik echt, stik erin. Maar nogmaals, ik had geen tijd om te stressen. Alhoewel ik meerdere momenten gehad heb waarop ik dacht ARE YOU F*CKING KIDDING ME?! (misschien later meer daar over, maar voor nu eindig ik graag met een positieve noot). Het is zondagavond, 22.00u, mijn To Do List voor dit weekend is AF! Mooie tijd om naar bed te gaan, morgen gaat de wekker alweer om 6.00u om naar Girlscene te gaan.

Work hard, play hard!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

34 Reacties

 1. oktober 29, 2012 / 12:01

  Leuke diary met mooie foto’s!

 2. oktober 29, 2012 / 12:06

  Wat een drukte! Knap hoor hoe je het allemaal voor elkaar krijgt!

 3. oktober 29, 2012 / 12:12

  Haha, die vraag hoe jij series kunt kijken vraag ik me ook altijd af – waar halen sommige mensen toch al die tijd vandaan? Deels is het denk ik ook dat ik het geduld er niet voor heb. Maar halleluja wat een drukte in jou leven. En ach, als je geen tijd hebt voor die tijdschriften… ik neem die taak wel op me. :p

 4. oktober 29, 2012 / 12:32

  Dat is inderdaad wel even een hele drukte, maar wel leuke dingen! Leuke foto’s om te zien ook

 5. oktober 29, 2012 / 12:32

  Heel herkenbaar! Maar het is zo heerlijk als je alles hebt gedaan op je To Do list!

 6. Maaike
  oktober 29, 2012 / 12:33

  Tip voor het kijken van series: downloaden en in de trein op je telefoon kijken. Ik download m’n series (bijvoorbeeld Revenge) vanavond en dan kan ik morgenochtend in de trein kijken. Maakt het weer een nuttige besteding van de tijd als mijn trein weer eens vertraging heeft!

 7. oktober 29, 2012 / 13:01

  Heel herkenbaar! Vooral het kijken wat series betreft, soms heb je er gewoon écht geen tijd voor maar wil je zo graag een aflevering kijken dat je maar gewoon een uur later gaat slapen met het gevolg dat je de volgende dag erbij loopt als een zombie. Alles voor Gossip Girl. Maar hoe fijn is het dat je to do list nu helemaal af is! (En je weer een nieuwe kunt maken…)

 8. oktober 29, 2012 / 13:26

  Hele leuke foto’s! Soms heb je van die periodes dat je super druk bent, maar het geeft wel een goed gevoel als alles dan even af is;) Geniet van de komende leuke dagen!:)

 9. Eva
  oktober 29, 2012 / 13:28

  De Halloweenaflevering van Pretty little liars wel al gezien ;) ?

 10. oktober 29, 2012 / 13:44

  Bij mij liggen er nog 2 seizoenen Gossip Girl. 1 Seizoen Vampire Diaries en een half seizoen Pretty little liars op mij te wachten. Heb vorige week de tijd gevonden om 1 aflevering te kijken. Jongens wat kost dat studeren toch veel tijd :(

 11. oktober 29, 2012 / 13:49

  Druk, druk druk en erg herkenbaar. Ik keek ook altijd alle series, maar moet nu echt keuzes maken en meestal loop ik enorm achter. De komende weken worden voor mij erg rustig (solliciteren!) dus ik heb genoeg tijd om het in te halen. Nog een goede tip van een serie die ik echt moet zien?

 12. oktober 29, 2012 / 14:19

  Leuke diary :D Ik heb ook nog twee afleveringen van Gossip Girl die ik kan kijken… Ik heb geen tijd!! Je hebt het trouwens wel druk met hele leuke dingen joh :)

 13. Aaf
  oktober 29, 2012 / 14:21

  Heeel herkenbaar.. Ik heb vandaag mijn to-do-list voor school gemaakt. Ik geloof niet dat ik me deze week ook maar iets anders kan veroorloven. bah.

 14. oktober 29, 2012 / 14:23

  Ik volg sinds kort ook Hart of Dixie en ik ben VERSLAAFD! Wat een leuke serie!

 15. oktober 29, 2012 / 14:29

  Ik krijg stress in jouw plaats door het lezen van deze diary. Zo’n druk leventje, ik zou het écht niet kunnen! Je doet wel alleen maar leuke dingen, maar toch… :D

 16. oktober 29, 2012 / 15:02

  Leuke diary,heel herkenbaar. Te veel leuke dingen en te weinig uren en dagen!

 17. oktober 29, 2012 / 15:03

  Hahaha, wat hierboven ook al staat, ik krijg plaatsvervangende stress van deze blog :P
  Voor mij zou het halen van een griepprik juist een momentje ontspannen zijn geweest in zo’n week, wow :P

 18. Rebella
  oktober 29, 2012 / 15:19

  Sorry hoor, maar zo verschrikkelijk druk heb je het nou ook weer niet.
  Je zou eens moeten zien wat mensen met een echte baan allemaal moeten doen. Een baan op niveau, bedoel ik daar mee.
  Je wimpers bijwerken? Blog schrijven? Verjaardag van een nichtje?

  Ik heb echt wel respect voor je en vind je een hele stoere meid, maar niet zo overdrijven!

 19. oktober 29, 2012 / 15:24

  Haha ik krijg ook plaatsvervangende stress, ik heb ook een aardig grote to-do list liggen met huiswerk en mijn hersenen staan nog op vakantiestand = 100% inspiratiestand, maar ik heb geen tijd om al die posts te tikken, lol. Wat ’n luxeprobleem :’)

 20. oktober 29, 2012 / 16:03

  Leuke diary! Veel plezier alvast op je perstripje.

 21. Sanne
  oktober 29, 2012 / 16:17

  Rebella’s reactie is eigenlijk ook mijn reactie..
  Je hebt een leuke blog en er gaat vast veel tijd in zitten, maar zolang je tussendoor nog een paar dagen naar Londen kunt en allemaal andere dingen kunt doen, heb ik geen medelijden met je

 22. oktober 29, 2012 / 16:50

  Bij mij liggen de stapels tijdschriften ook tot aan het plafond. Maar een weekendje Londen is dan ook niet heel productief natuurlijk, haha. Daar moet je je ontspanning dan maar even uithalen in plaats van je series :) Is uiteindelijk ook leuker natuurlijk, blijvende herinneringen!

 23. Ilse
  oktober 29, 2012 / 16:58

  Wat een drukte zeg, ik loop ook achter met blogs lezen, tijdschriften lezen, series kijken en schoolwerk!

 24. oktober 29, 2012 / 17:56

  Fijne diary!

 25. linda
  oktober 29, 2012 / 18:09

  tsja, wat Rebella en Sanne ook zeggen eigenlijk… Naar Londen gaan, wimpers bij laten werken, verjaardagen, foto’s en tekstjes plaatsen, dat ís vrije tijd…

 26. oktober 29, 2012 / 19:16

  Leuke diary weer! Ik ben sinds ik een vaste baan heb gelukkig iets minder druk dan toen ik nog studeerde, het belangrijkste is dat je doet wat je leuk vindt :)

 27. Do
  oktober 29, 2012 / 22:03

  Ik sluit me ook aan bij Rebella en de rest die haar mening deelt. Sorry, maar je werkt beduidend minder dan de meeste mensen. Als ik het goed begrijp werk je twee dagen in de week bij Girlscene, gerekend a 8 uur per dag maakt dat 16 uur per week. Ik weet natuurlijk niet hoeveel tijd er precies in jouw freelancewerk gaat zitten, maar ik denk dat jij ruim onder de 40 uur per week blijft en eerlijk gezegd denk ik ook niet dat je de 30 uur per week haalt. Allemaal helemaal prima natuurlijk, maar de meeste mensen hebben nou eenmaal een iets drukker leven. Als je een fulltime studie doet en daarnaast nog werkt dan heb je inderdaad geen tijd om duizend series te volgen, niet omdat je het te druk hebt met al je andere hobby’s en leuke dingen maar omdat je gewoon veel verplichtingen hebt en vrije tijd relatief schaars is. Vrijwel alle dingen die je noemt en waar je het dan naar eigen zeggen zo druk mee hebt zijn hobby’s en vrijetijdsbesteding! Ik gun het je van harte, maar jij hebt echt abnormaal veel vrije tijd in vergelijking tot de meeste mensen, dus klagen dat je het zo druk hebt vind ik niet echt gepast.

 28. Joëlle
  oktober 29, 2012 / 23:10

  Hmm sorry maar dit soort ‘drukte’ noem ik vakantie.

 29. oktober 30, 2012 / 07:35

  Leuke foto’s! En oeh la la, fijn al die geshopte spullen uit Londen!

 30. oktober 30, 2012 / 19:00

  Ik weet niet hoor, maar Annemerel’s drukte is dan wel vol met leuke dingen maar ze moet tegelijkertijd een enorme output qua artikelen, blogs en freelance opdrachten draaien. Beetje verder kijken, dames.

 31. Sanne
  oktober 30, 2012 / 19:03

  Wat een fijne diary weer! Ik kan me voorstellen dat de marathon je nog even volledig in beslag heeft genomen, wat een prestatie, nogmaals! En… ik krijg ook plaatsvervangende stress van je blog. En stress is subjectief en persoonlijk. Dus het aantal uren maakt niets uit, of de activiteiten die je doet. Het is jouw stress en die was er overduidelijk. Ik ga daar verder dan ook niet over oordelen want wij weten nog niet half wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Ik hoop in ieder geval dat de rust weer een beetje is wedergekeerd en heel veel plezier in Maastricht. Heerlijke stad!

 32. oktober 30, 2012 / 19:56

  Zo dat was me dus het weekendje wel.. Wat een stress en ontzettend veel zeg pfff, maar gelukkig heb je het helemaal voltooid. Ik hoop dat je het deze week ietsjes rustiger hebt!