DIARY: 47

Photobucket

Na een druk (werk)weekend vorige week, begon vorige week met “deadline-maandag”. De MetroMODE van september was nog maar net uitgekomen, of de deadline voor de oktober-uitgave stond alweer gepland. Ik stel het altijd zo lang mogelijk uit om mijn stuk te schrijven. Niet alleen omdat uitstellen erg makkelijk is, maar eigenlijk meer ook omdat ik zo laat mogelijk de “Gossips” voor de Gossip Girl verzamel. “Nieuws” is zo snel oud. Nadat ik aan mijn deadlinep-licht voldaan had schreef ik wat blogjes en om een uurtje of 20.00u vond ik het tijd voor mijn bed, thee en TED (the movie)!

Dinsdag was weer een vrije dag voor mijn vriend. Dit keer geen strandweer, dus vond hij het tijd om ski’s te kopen. Natuurlijk werd het meeste geld uitgegeven door ondergetekende (maar dat maakte hij afgelopen zaterdag wel weer dubbel en dwars goed hoor, toen hij zijn beslissing gemaakt had). ’s Middags wist ik nog een klein beetje werk te verzetten, na een heerlijk bord pasta was het helaas alweer tijd voor Nederland – Hongarije. Mijn startsein om de kamer te verlaten natuurlijk.

Woensdag, donderdag en vrijdag werkte ik bij Girlscene. Danique zat in New York voor de lancering van het parfum van Lady Gaga. Ik ging naar het Bloggersevent van TOV waar ik ook voor Girlscene over schreef, overwoog om een liveblog tijdens mijn Den Haag Centraal – Amsterdam Centraal ritjes op te gaan zetten, want 9 van de 10 keer is er wel iets bijzonders op het traject gaande. Ik at Julia’s pasta’s en salades van de Albert Heijn. Dronk iedere ochtend koffie bij Starbucks op Perron 2B (op de derde dag wisten ze mijn naam). Ik at twee zakken kruidnoten, deelde een zak taaitaai met Esmée en verwonderde mezelf over het feit dat “overnieuw” tegenwoordig gewoon geaccepteerd taalgebruik is. Het staat gewoon in het groene boekje. OMG.

Toen ik vrijdag uit mijn werk kwam had ik nog niet gegeten en niks in huis. Mijn ouders eten op vrijdag niet voor 20.00u dus ik belde of ik misschien welkom was. Dat was ik natuurlijk en dus reed ik mijn Ford KA naar mijn ouders voor een heerlijk verantwoord maal (eindelijk!) en een lekkere cappuccino met een stukje extra pure chocolade. Helaas begon al snel The Voice of Holland en dat strookte niet helemaal met mijn “No Talentshow Policy”. Dus was het weer tijd om richting huis te rijden, waar ik vergezeld van kopjes thee genoot van de nieuwste Glee aflevering.

De volgende dag toog ik alweer richting de skiwinkel met mijn vriend en ik was nog niet thuis (en had mijn blog voor 12.00u nog niet af) of mijn zusje vroeg of ik mee ging naar de stad met haar en mijn moeder. Vijf minuten later zat ik bij ze in de auto. Ik heb zo ongeveer ieder item van mijn “wardrobe post” van afgelopen maandag aangehad, maar geen enkel item maakte me in werkelijkheid zo enthousiast als op het plaatje. OK, het leren jasje moest ik echt hebben, maar 180 euro zat er even niet in. De bloes met de mooie details en de strik was heel lelijk afgewerkt en de stof was dun en niet zo mooi. De leren broek was er alleen maar in een L of een XS (niet bepaald mijn maten), de peplumtop was extreem kort. Eigenlijk vond ik alleen de broek met het leereffect mooi, maar toen ik de rij zag vond ik hem spontaan zo interessant niet meer. En ik had al een broek gekocht bij Mango een uur daarvoor.

Weer thuis heb ik nog wat blogjes geschreven, om me vervolgens klaar te maken voor GNO (Girls Night Out). Het was alweer 3,5 week geleden dat Laura en ik elkaar voor het laatst zagen in Nice, tijd vliegt. We aten bij Umami, zaten verrassend vol (dat had ik nog niet eerder meegemaakt bij Umami, misschien lag het aan de wijn….) vervolgens togen we naar Het Plein voor nog meer wijn (Sauvignon Blanc uit Marlborough Nieuw Zeeland, ALTIJD een hit).

Zondag stond alweer in het teken van vriendinnen oh en van hardlopen en schrijven, maar dat terzijde. We bakten pizza’s, ik maakte mijn Tiramisu, we dronken wijn en nou ja, het was gewoon een hele fijne GNI (Girls Night In). Zoals ik zaterdagavond al twitterde… ‘Lekker eten, goede wijn en fijn gezelschap.. Toch echt de beste ingrediënten voor een perfecte zaterdagavond.’ En zo’n zaterdagavond kan ook prima op zondagavond plaats vinden.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

28 Reacties

 1. september 17, 2012 / 12:09

  Leuke diary! En Wat vond je van Ted?

 2. september 17, 2012 / 12:22

  Sowieso, met fijn gezelschap is iedere avond een stuk beter! Of je daar nou lekker eten en wijn bij hebt of niet.. :) En, hoe kun je de iPhone 5 nou zo snel krijgen?

 3. september 17, 2012 / 12:38

  Leuk altijd, die diary posts

 4. september 17, 2012 / 12:46

  Ik heb de iPhone al besteld, voor de zekerheid, al twijfel ik nog steeds over de Samsung galaxy III. Leuke week ! Vooral je tas! Jaloers!

 5. september 17, 2012 / 12:57

  Leuke diary! Fijn om je week af te sluiten met een meidenavond!

 6. september 17, 2012 / 12:58

  Ik vind je diary posts altijd leuk om te lezen! x

 7. september 17, 2012 / 12:58

  Klinkt als een hele fijne week :) En ik zou bijna willen gaan skiën door jouw outfit! Bijna…

 8. L.
  september 17, 2012 / 13:08

  Klinkt als een zeer leuke week!

 9. september 17, 2012 / 13:08

  Haha die lege cupcake papiertjes! Ze zien er ook heerlijk uit op de foto erna!

 10. september 17, 2012 / 13:24

  Ik blijf dat rode jasje echt perfect vinden (net zoals je haar op die foto :D)

  En ik heb nu heel veel zin om zelf pizza te gaan maken, hmmm :P

 11. september 17, 2012 / 13:55

  Wat heb jij toch een leuke schrijfstijl! Ik heb net heerlijk zitten lezen wat je dit keer hebt meegemaakt =) Haha, die lege cupcake vormpjes hilarisch (en herkenbaar, 1 is nooit genoeg haha). Oh en skiën… nu het kouder wordt, kan ik gewoon niet wachten tot het februari is, tijd om weer op skivakantie te gaan!

 12. N
  september 17, 2012 / 14:10

  Ik zag op Twitter je verontwaardiging over ‘overnieuw’ in het groene boekje al. Eerlijk gezegd verbaasde het me, zo’n taalpurist leek je me namelijk niet, gezien de kwaliteit van de spelling op je blog :’). Overnieuw staat trouwens ook al sinds lange tijd in de Van Dale!

  • Annemerel
   Auteur
   september 17, 2012 / 14:15

   Ik maak dan misschien fouten, ik baal daar wel van.. En ik ben het niet met iedere taalverandering eens. Ik heb tijdens mijn bachelor uitreiking, de horror, ‘overnieuw’ gebruikt.. Je moest de mensen om me heen eens horen!!! Sindsdien ben ik dus ook vooral een overnieuw-purist. Iedere keer als ik het iemand hoor zeggen gruwel ik weer, omdat ik dus dacht dat ik iets heel erg stoms gezegd had. Blijkt dus dat wat ik zei helemaal niet fout was… OK.

 13. september 17, 2012 / 14:24

  Ik vind het ook belachelijk dat ‘overnieuw’ tegenwoordig geaccepteerd is. Wat mij betreft verbeter ik alles en iedereen die het gebruikt, f*ck het Groene Boekje! En ooooh die muffins zien er toch lekker uit!

 14. september 17, 2012 / 14:31

  Leuke diary weer!!

 15. september 17, 2012 / 14:34

  Ik wil die cupcake/muffins hebben en opeten! Lijken me zo lekker! :D

 16. september 17, 2012 / 14:54

  Klinkt als een super leuke week! Ooh ik heb ook zin in pepernoten gekregen, haha.

 17. september 17, 2012 / 16:17

  Super leuke diary post weer :) Ik vind je look met dat rode jasje en je geprinte broek trouwens heel leuk staan!

 18. september 17, 2012 / 16:36

  Tsja, als je maar lang genoeg verkeerde taal gebruikt, dan wordt het uiteindelijk juiste taal. Die truc probeer ik ook altijd met kleding. Lukt niet altijd haha.

 19. september 17, 2012 / 16:50

  Leuke diary weer, die muffins lijken me nog steeds heerlijk!

 20. september 17, 2012 / 17:00

  Die muffins lijken me goddelijk

 21. Ilse
  september 17, 2012 / 17:00

  Leuke week zeg, haha ik voer precies hetzelfde op het station uit als ik moet wachten! Heerlijk die meidenavondjes! :)

 22. september 17, 2012 / 17:03

  mmmmmmmuffins !

 23. danielle
  september 17, 2012 / 20:25

  Ik denk dat ik met jouw dieet echt makkelijk snel 20kg aan zou komen.. (ondanks dat ik ook best veel sport :P)..
  Wat eet je de rest van de dag, behalve muffins? :P

  Liefs!

 24. september 18, 2012 / 09:01

  Leuke diary! Die cupcakes zien er heerlijk uit