DIARY: 46

Photobucket

Na mijn dramatische week vorige week vond ik het maandag tijd dat ik weer beter werd. Of in ieder geval deed alsof ik beter was. Dit betekende niet alleen dat ik achter mijn bureau moest schrijven in plaats van in bed, dit betekende ook dat ik NAAR BUITEN moest. Hup Nikes aan en naar de supermarkt wandelen. In mijn mandje zat nog wel wat typisch ziekzwakmisselijk voer (cola Maria kaakjes en alle ingrediënten voor kippensoep), maar de eerste stap gezet. Aan het eind van de middag maakte ik het wel heel bont, ik besloot nog een wandelingetje te maken, dit keer naar het strand. Gewapend met een flesje cola en een handdoek, want na die hele wandeling (nog geen twee kilometer, sshhttt) moest ik natuurlijk wel even uitrusten op het strand. Het was heerlijk septemberweer en daar geniet ik graag van.

De volgende dag was mijn vriend voor het eerst in (hele) lange tijd een dag vrij. Ieder ander normaal wezen zou dan lekker de hele dag leuke dingen gaan doen. Die van mij ging opruimen, boodschappen doen en koken. Gelukkig  wist ‘ie wel een paar uurtjes vrij te maken voor een drankje op het strand (het was alweer zulk lekker weer) en ’s avonds werd er natuurlijk heerlijk gegeten (zelfgemaakte garnalenkroketten, Rib Eye (heeeeele lekkere, biologisch) met huisgemaakte frietjes en shii-take). We keken op zijn aanraden Intouchables en WAUW wat een mooie film (en wat een fijne avond).

Woensdag werkte ik bij Girlscene en donderdag werkte ik voor de verandering een dagje NIET bij Girlscene. Donderdag was namelijk het concert van Coldplay. De kaartjes waren al in december 2011 besteld en donderdag was dan eindelijk de dag. Na het concert van 2009 had ik niet extreem hoge verwachtingen, en eigenlijk had ik na Madonna twee weken geleden in Nice het idee dat alles nu zou tegenvallen. Niets bleek minder waar natuurlijk. Het was zoooo ontzettend goed. Of het Madonna van haar troon verslaat? Mwahh nee.. Ik denk dat er op die troon wel ruimte is voor twee acts. Het was zoooo gaaf.

Vrijdagochtend werd ik wakker met een heerlijk katergevoel. Ik had geen alcohol gedronken dus een echte kater kon het niet zijn. Terwijl ik met een droge mond, weeïg gevoel en bonzende hoofdpijn ontbijt probeerde te maken werd er door mijn fijne huisgenoot gezongen “Annemerel krijgt een kater, van cola en water” en dat op repeat. Nee, echt wat je wilt horen op zo’n moment. Na twee saucijzenbroodjes en een pak Jus d’Orange was de ergste schade gelukkig alweer verdwenen. ’s Middags werkte ik lekker vanuit de tuin van mijn ouders, heerlijk met dat zonnetje. ’s Avonds aten we mijn vaders befaamde Pasta Carbonara en all was right in the world again..

Afgelopen weekend was het prachtig weer (moet ik dat jullie eigenlijk nog wel vertellen) en dus was het druk bij mijn vriend op het strand. Hij had mij ge-recruit en dus liep ik dit weekend heel veel uurtjes op het strand. Het was DRUK! Maar ik ben in ieder geval wel lekker productief geweest (en na afgelopen week had ik qua productiviteit ook nog wel wat in te halen).

En nu is het alweer maandag en ben ik ka-pot. Horecawerk ben ik niet meer gewend en mijn lichaam is het ook alweer helemaal kwijt. Zelfs mijn benen (die volgens mij best wel getraind zijn door al dat hardlopen) zijn kapot. Halloooooo?! Mag ik daar even een verklaring voor?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

23 Reacties

 1. september 10, 2012 / 12:06

  Wat goed dat je weer beter bent! En ik zou ook kapot zijn na zo’n drukke week en weekend! Vind je het niet vervelend dat je het altijd zo druk hebt?

 2. september 10, 2012 / 12:11

  Coldplay was echt fantastisch inderdaad! En het katerige gevoel hadden wij vrijdag ook! Inclusief een ik heb mijn longen uit mijn lijf gezongen stem!
  Maar wij roepen steeds het was het waard! En ik denk dat jij dat ook vond!

 3. september 10, 2012 / 12:13

  Klinkt leuk! Waren de Coldplay kaartjes in 2011 al besteld? jeetje, haha bijna een jaar geleden! Je hoort er afgelopen dagen zooooveel over. En ik geef Jolien gelijk, haha jij hebt het altijd druk, druk, druk! Lijkt me wat joh. Ik denk alleen dat jij ook niet iemand bent die kan stil zitten of juist wel? :p In ieder geval klinkt je weel heel erg druk (joh, verbaasd het je, haha?) maar vooral door het Coldplay klinkt het wel leuk. Ohhh en het heerlijke weer van afgelopen dagen of course. <3

 4. september 10, 2012 / 12:29

  Lekker juist toch, zo druk! :) Ik werk maar drie dagen in de week, en dat niks doen komt me ondertussen de neus uit hoor.

 5. september 10, 2012 / 12:57

  Wat goed dat je weer beter bent en leuk weekje heb je gehad!

 6. september 10, 2012 / 13:22

  Fijn dat je weer beter bent! En ahhhh, het Coldplay concert, ik kan er maar geen genoeg van krijgen haha! Madonna maakt vast wel ruimte op de troon voor de mannen hoor!

 7. Rebella
  september 10, 2012 / 14:01

  Hihi, Colplay en Madonna vergelijken is echt niet te doen hoor!

 8. september 10, 2012 / 14:01

  Ik heb op Beautygloss dat filmpje gezien van het concert van bovenaf. Echt, WOW, super tof!

 9. sanne
  september 10, 2012 / 14:35

  Leuk overzichtje! Maar ik snap niet zo goed dat sommige mensen dit ‘druk’ noemen. Ik bedoel: middagjes op het strand, een hele dag vrij voor een concert.. Ik ben jaloers haha

  • Annemerel
   Auteur
   september 10, 2012 / 14:54

   Klopt… Maar 25 uur in een weekend werken + blog bijhouden in dat zelfde weekend is dan wel weer druk (en donderdag heb ik wel gewerkt, maar niet de hele dag)

 10. september 10, 2012 / 15:13

  Klinkt alsof je nog een beetje aan het herstellen bent… En volgens mij heb ik het al eens eerder gezegd, maar wat heerlijk dat je zomaar eventjes naar het strand kunt gaan!

 11. september 10, 2012 / 15:46

  Haha, je klinkt echt als een bezig bijtje! Hup, hup, hup… Als je het volhoudt, is het superleuk, maar ik zou na een week al instorten denk ik, haha!

 12. Miranda
  september 10, 2012 / 16:14

  Zou je dat recept Pasta Carbonara van je vader ook met ons willen/kunnen delen?
  Ik ben gek op je receptjes!!

 13. myrthe
  september 10, 2012 / 16:41

  Ik had bij ’t filmpje van Mascha gezien dat die bandjes op het ritme licht gaven, zo ontzettend gaaf!
  En ik blijf het zeggen, maar leuk geschreven! :)

 14. september 10, 2012 / 17:41

  Dat Coldplay concert lijkt me ook zóooo gaaf! :D
  Leuke week gehad :D

 15. september 10, 2012 / 18:03

  Hahaha weer heerlijk typisch van R: “Annemerel krijgt een kater, van cola en water”

  xx

 16. Anouk
  september 10, 2012 / 19:35

  Coldplay was inderdaad zo cool! Hadden jullie een beetje goede plaatsen? Wij hadden mazzel, was uitgenodigd en mocht vooraan staan, gelukkig goed zicht

 17. september 10, 2012 / 20:29

  Leuk hé dat genieten van lekker eten. Blij dat dit een betere week was :)

 18. Ilse
  september 10, 2012 / 21:37

  Gelukkig dat dit een betere week was, heerlijk genieten van eten. :)

 19. september 10, 2012 / 22:08

  Zozo, dat klinkt echt als een hele drukke week. Gelukkig dat het weer lekker meezat ;)

 20. september 10, 2012 / 22:29

  IK snap volgens mij opeens waarom vriend ’s avonds vaak weg is. Is hij toevallig kok want die van mij komt niet verder dan een gebakken ei :D Heerlijk zeg! Fijn dat je weer beter bent!

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com

 21. september 11, 2012 / 12:01

  Whoeiii leuke diary!