DIARY: 43

Photobucket

Zo, nou afgelopen week heb ik qua productiviteit wel eventjes goed gemaakt wat ik de afgelopen paar week heb laten liggen. In plaats van meerdere afleveringen One Tree Hill was er deze week slechts tijd voor één aflevering. Niet één per dag, nee één per week. Ach dat brengt het weer een beetje in balans (een beetje, als ik het compleet in balans wil brengen kan ik beter de eerste 100 dagen geen One Tree Hill kijken).

Goed, wat ik dan zoal deed? Nou ja afgelopen weekend werkte ik zoals ik vorige week al zei in het Strandrestaurant waar ik een paar jaar geleden naast mijn studie werkte. Doordat ik daar het hele weekend mee bezig was, had ik maandag aardig wat blog-gerelateerde dingen in te halen. En aangezien ik deze week een dag extra bij Girlscene zou gaan werken, was er extra veel werk aan de winkel. Maandag stond dus in het teken van mijn blog.

Dinsdag, woensdag en donderdag reisde ik naar Amsterdam voor Girlscene. Geen noemenswaardige problemen met het OV deze keer. Slechts Sauna-treinen. Maar goed, wij willen zon en mooi weer, dus daar ga ik voor de verandering maar gewoon eens niet over klagen. Op de redactie gebeurde deze week ook weinig noemenswaardig. Ik at veel (snoep), verstuurde 70 schoolagenda’s (ook dat doen we gewoon) en bereidde het Nike event van zaterdag voor. Hoewel ik de hele dag op mijn kont zit bij Girlscene ben ik na zo’n dagje eigenlijk direct rijp voor bed. Ik sta om 6.15u op, verlaat een uur later de deur, kom twee uur later bij Girlscene aan, werk tot 18.00u en kom rond 20.00u thuis. Als ik dan thuis kom wil ik niets liever dan direct mijn bed in. En aangezien ik een heel goed excuus heb/had (mijn boek lezen voor de Summer Reading) heb ik dat dan ook iedere keer gedaan.

Behalve Donderdag, na mijn laatste Girlscene-dag voor de week. Toen kreeg ik ineens stress. Na een aflevering One Tree Hill (die ene die ik deze week keek) kreeg ik het ineens op mijn heupen. WAT EEN TERINGZOOI was het thuis. Ik heb de hele avond toiletten en keukens geboend, bedden opgemaakt en vooral veel WEGGEGOOID.

Vrijdagochtend was het tijd om mijn hardloopschoenen weer eens op te zoeken. Dat had ik al vijf dagen niet gedaan. Ik had er de energie niet voor en ik besloot dat een paar dagen rust me misschien wel goed zou doen. Mijn vermoeden werd bevestigd. Ik liep 20 kilometer en op 18 kilometer had ik nog de energie om mijn armen in de lucht te gooien tijdens “Ready To Go” van Martin Solveig. Jup, dan kun je wel stellen dat je een lekker rondje gelopen hebt, toch? De rest van de dag stond weer in het teken van mijn blog, dacht ik. Totdat ik er even later achterkwam dat ik beloofd had ’s avonds weer in het restaurant te komen werken. Shit, tijdnood!

Maar goed dan kun je dus twee dingen doen. Je kunt stressen en panieken, of je kunt direct beginnen om geen tijd te verliezen. Ik koos vrijdag voor het tweede (ik heb in het verleden vaak genoeg voor de eerste optie gekozen hoor, maar ik had vrijdag toevallig een extreem helder moment) en ik deed het. Ik schreef tien blogs, deed een DIY en maakte twee recepten. Ik deed boodschappen, lakte zowel mijn teen- als vingernagels, draaide drie wassen en begon met het inpakken van mijn koffer. Wohoooo, als het moet dan kan ik het wel. Om 18.00u was ik in het restaurant (en ik had dus ’s ochtends al 20 kilometer hardgelopen hè?) High Five mensen!

Zaterdag was de Bootcamp die Girlscene samen met Nike georganiseerd heeft in Het Vondelpark. Ondanks dat de temperatuur eigenlijk veel te hoog was voor een bootcamp was het super geslaagd. Erg leuk om alle meiden te ontmoeten en heerlijk gezweet. Ondanks dat ik op dit moment nog steeds amper kan lopen (spierpijn!) lijkt bootcampen me wel voor herhaling vatbaar, yes!

En toen vloog ik gisteren naar Nice. Maar daarover hebben jullie vanmorgen al kunnen lezen! Ook deze week wordt het, ondanks dat ik vakantie heb, lekker druk. Ik land woensdagnacht in Amsterdam en mag donderdagochtend vroeg alweer naar Amsterdam voor een dagje Girlscene. Ach ja, als je zoveel vakantie hebt kan het niet altijd feest zijn toch? Ik ga in ieder geval lekker genieten hier en jullie zien mijn fantastische avonturen hier vast snel verschijnen.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen:

20 Reacties

 1. L.
  augustus 20, 2012 / 17:14

  Ben je nu weer begonnen bij Elzenduin…?

 2. augustus 20, 2012 / 18:04

  Wat heb je een toffe week gehad zeg ^^!

 3. augustus 20, 2012 / 18:13

  Klinkt inderdaad als een enorm drukke week. Wel heerlijk als je alles dan toch op tijd afkrijgt!

 4. augustus 20, 2012 / 18:17

  Jouw leventje klinkt altijd zo heerlijk!

 5. augustus 20, 2012 / 18:28

  Dikke High Five voor de vrijdag!! Heerlijk he, als je zoveel kunt doen op een dag!!
  Geniet er lekker van in Nice!

 6. augustus 20, 2012 / 19:18

  Die productieve dagen zijn altijd heerlijk. Ik voel me altijd helemaal voldaan na zo’n dagje!

 7. augustus 20, 2012 / 19:49

  Leuk geschreven. Wat een productieve dag, ik doe het je niet na haha.

 8. augustus 20, 2012 / 19:55

  Na een lange dag wil ik eigenlijk ook altijd gelijk m’n bed in duiken..

 9. augustus 20, 2012 / 20:59

  Wauw, wat een productieve dag. Ik ken die dagen wel, ik moet drie keer per week van Tilburg naar Hoofddorp, dus dat is ook een goede reis. Gelukkig heb ik het leukste werk ter wereld :)

 10. Renate
  augustus 20, 2012 / 21:54

  Hee! Het Vondelpark is echt superlekker om in te rennen hea. ;)

 11. augustus 20, 2012 / 22:10

  Oh, dat is zo fijn als je alles wat je wilde doen afkrijgt in een korte tijd. Knap van je! Ik snap best dat je na je lange Girlscene dagen geen puf meer hebt om hard te lopen. Ik vind het ook altijd maar lastig om nog motivatie te vinden om te rennen na een lange werkdag of schooldag.

 12. Ilse
  augustus 20, 2012 / 23:49

  Zo zeg, lekkere drukte en je voert meer uit dan mij!

 13. augustus 21, 2012 / 09:07

  Leuke diary! Toevallig zondag bij Elzenduin gegeten, jammer dat jij niet aan het werk was ;) Heerlijk gegeten, blijft een van m’n favo spots.

  Enjoy Nice!

 14. augustus 21, 2012 / 09:51

  Lekker weekje kan je wel zeggen. Ik bootcamp ook, erg zwaar, maar wel voldaan als je thuis bent en de volgende dag opstaat met spierpijn!

 15. augustus 21, 2012 / 10:25

  Ik had vorige week ook ineens zo’n woede aanval, maar het voelt echt heerlijk als daarna alles mooi en netjes is :)

 16. augustus 21, 2012 / 10:26

  Ik krijg er zelf de kriebels van om wat productiever te gaan zijn! Leuk om dit alles te lezen

 17. augustus 21, 2012 / 11:22

  Ik vond altijd al dat de tijd voorbij vloog, maar ik merk het helemaal aan jouw blog. Elke maandag denk ik: huh, alweer een diary? Blijkt dat er weer een week voorbij is gegaan zonder dat ik het merkte…

 18. augustus 22, 2012 / 21:39

  Ik snap nog steeds niet hoe jij dat doet hoor zoveel dingen en zo weinig tijd!