DIARY: 37

Photobucket

Zo druk als mijn week afgelopen week was heb ik het al lang niet meer meegemaakt. En aankomende week belooft alleen nog maar drukker te worden. Maar allemaal met een goed en fantastisch doel (vakantie). Oh en “de reis” (als in de afgelopen week) was ook gewoon heel erg LEUK. En ik ga helemaal niet zeggen dat dat LEUK ook misschien wel een beetje vermoeiend was (oh shit, doe ik dat nu toch?).

Maandag ging de wekker om 5.15u voor een persdagje van Primark in Berlijn. Daarover hebben jullie vorige week alles al kunnen lezen. Het voelde echt als een soort van schoolreisjes voor bloggers/journalisten. Oh en ik moet nu dus alles hebben van de nieuwste Primark collectie. Gelukkig was er de goodiebag waar een goedgevulde cadeaubon in zat, dus als ik binnenkort een beetje meer tijd heb ga ik het weer een keer proberen. Heb uit betrouwbare bron vernomen dat de Primark in Zaandam het beste te doen is, toch?

De volgende dag werkte ik thuis van Girlscene. Het fijne aan thuiswerken voor Girlscene is dat ik gewoon om 7.00u wakker kan worden (i.p.v. 5.45u), om 7.15u aan het werk kan (i.p.v. 9.15u) en dat ik dan om 10.30u kan zeggen… Hola, ik ga even een rondje hardlopen, ik ben zo weer terug. Mijn tijd naar eigen wens indelen, dikke vette LIKE!

Woensdag werkte ik wel bij Girlscene, want hoe fijn het ook is om je eigen tijd zelf in te delen, het contact voor collega’s is voor mij ook waardevol. Natuurlijk waren er weer cupcakes op de redactie, het zal weer eens niet zo zijn… Toen ik woensdagavond de tram uit liep richting mijn huis had ik ineens helemaal geen zin in de salade die ik voor mezelf zou gaan maken, ik wilde pizza (mind you, ik had al zo’n anderhalf jaar geen pizza meer gegeten, zelfs niet in Italië, omdat ik er ineens geen trek meer in had, dit was dus erg bijzonder). Ik haalde pizza bij mij in de straat, en werkte ’s avonds verder aan mijn blog.

De volgende dag was weer een thuiswerkdag voor Girlscene. Dit keer ging mijn wekker wel al om 5.45u want ik moest hardlopen EN ik wilde ook nog even snel naar de ZARA waar de sale net begonnen was. Ja, ik zei natuurlijk dat ik het druk had, maar het waren wel vooral ook veel leuke dingen waar ik het druk mee had. Dat geef ik helemaal toe. Toen ik ’s Avonds klaar was met werken was ik van plan om een film te gaan kijken, maar niks kon mij bekoren en uiteindelijk werd het gewoon bloggen met Seizoen 1 van Sex and the City op de achtergrond.

Vrijdag was weer een dag op de redactie met een wekker die om 5.45u ging. Yoga, douche, ontbijt… Ik had die nacht vrijwel niet geslapen en had het gevoel dat ik aan het slaapwandelen was. De kies waarvoor ik al zesmiljoen keer naar de tandarts ben geweest, waar ik een wortelkanaalbehandeling aan gehad heb en die eigenlijk morsdood zou moeten zijn deed weer pijn. Zoveel pijn dat ik er huilend wakker van werd. Helaas zat mijn tandarts in Italië en moet ik nog zeker tot morgen wachten om er naar te laten kijken. Je weet dat er ECHT iets aan de hand is als IK naar de tandarts wil uit VRIJE wil.

Weekend! Of toch niet? Zaterdag liep ik eerst 25 kilometer hard en daarna was ik zo goed als dood. Ik heb nog geprobeerd te bloggen (deze week is zo mogelijk nog drukker, dus ik moest wel), maar ik viel op een gegeven moment gewoon in slaap. Om vijf uur werd ik wakker, een half uur later was ik op “mijn oude werk” waar ik voor het eerst in zes maanden weer eens een avondje “Restaurantje liep”. Twee dingen waar ik achter ben gekomen: 1. Ik heb het ECHT gemist en ik hoop dat er nog meer van dit soort spontane avondjes komen, 2. Mijn armspieren zijn verdwenen. Ik wist niet eens dat ik ze ooit gehad heb, maar toen ik gisteren met drie borden liep had ik al moeite.

Om 2.00u was ik thuis en stortte ik mezelf in bed en zes uur later ging mijn wekker alweer. Ik had het gevoel alsof er drie vrachtwagens over me heen waren gereden, maar na een uurtje actief bezig zijn was dat gevoel al snel verdwenen. Ik heb de hele dag geblogd, tot ik om een uurtje of 17.00u in de auto stapte en richting mijn ouders reed voor een ouderwets gezellige barbecue. Ik zorgde voor het toetje, zelfgemaakte Tiramisu (recept deze week op Annemerel.com) en dat was GESLAAGD!

Deze week werk ik vandaag, morgen en overmorgen bij Girlscene. Morgen moet ik ergens op de dag een bezoek aan de tandarts brengen. Woensdagavond heb ik een avondje gezellig eten met mijn collega’s. Donderdagochtend vroeg vertrek ik voor twee dagen naar Berlijn voor de Bread & Butter, vrijdagavond kom ik laat weer thuis. Zaterdag moet ik nog “even” 20 kilometer hardlopen en mijn tas inpakken. Ook moet ik ergens deze week nog mijn administratie doen, facturen maken en mijn aangifte omzetbelasting indienen bij de belastingdienst. Maar zoals ik al zei… Goed doel! Zondagochtend stap ik (alweer) bij mijn ouders in de auto richting Italië.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

18 Reacties

 1. sanne
  juli 2, 2012 / 12:06

  Ai wat naar die kiespijn. Kun je geen doorverwijzing vragen voor een endodondoloog (specialist in wortelkanaalbehandelingen). Ik bleef na 2 WK behandelingen ook pijn houden en ben toen in Amsterdam bij een specialist geweest ze heten ‘Endo enzo’, is nu 3 jaar geleden en gelukkig geen last meer. Ze zijn erg goed en ook vriendelijk want ik ging trillend als een rietje naar binnen!

 2. juli 2, 2012 / 12:07

  Oeh, drukke week in het vooruitzicht inderdaad. Maar… You can do it! En daarna kun je van een welverdiende vakantie gaan genieten :)

 3. juli 2, 2012 / 12:13

  Knap van je dat je steeds zo vroeg opstaat!

  En jaaa, bijna vakantie dus? Lekker hoor!

 4. juli 2, 2012 / 12:17

  En ik steeds maar denken dat ik vroeg op sta met mijn half zeven haha! Wel genoeg slapen hè? ;) Je week klonk weer eens heel erg druk maar wel erg leuk. En je gaat binnenkort weer eens op vakantie, aah jaloers. Geniet ervan!

 5. juli 2, 2012 / 12:19

  wat een druk programma =)

 6. juli 2, 2012 / 12:21

  Wat een fijne week zeg! Kan je niet een keer een blog schrijven met de titel ‘Hoe sta je zonder wallen op bizarre tijden op?’. Denk dat veel lezers je dat niet snel na doen (waaronder ik).

  • Annemerel
   Auteur
   juli 2, 2012 / 12:52

   Leuk idee! Ga ik binnenkort doen!

 7. juli 2, 2012 / 12:38

  Wow wat een drukke week! Knap dat je iedere ochtend zo vroeg naast je bed staat. & je job klinkt heerlijk!!

 8. Rosalie
  juli 2, 2012 / 13:49

  Leuke blog hoor! :D
  Leuk dat je weer naar Berlijn gaat!
  X

 9. juli 2, 2012 / 14:19

  Leuke diary weer! Hopelijk word er snel iets aan je kiespijn gedaan, dat is zo’n vervelend gevoel.

 10. juli 2, 2012 / 14:44

  Pff druk hoor! Maar gelukkig wel leuk :) Ik stap zondag in de auto richting Frankrijk, en heb voor die tijd nog ZOVEEL te doen.. bahh. Maar goed, nog even doorzetten en dan heerlijk ontspannen!

 11. juli 2, 2012 / 18:13

  Nog even deze week door en dan kan je genieten succes

 12. juli 2, 2012 / 20:29

  Leuk hoor! Maar drukdruk dus..

 13. juli 3, 2012 / 00:44

  ik vind je diary’s altijd zo leuk! Lekker drukke week achter de rug dus. Ik hoop dat je snel van je kiespijn af bent, zodat je aankomende week er ook weer tegenaan kan. Gelukkig bijna vakantie!

 14. Agnes
  juli 3, 2012 / 10:31

  Jeeetje Annemerel, lekker druk! Maar wel met leuke dingen!

  Ik blijf dit altijd je leukste posts vinden, lekker van die posts die je al jaaaaren schrijft en die lekker spontaan zijn!
  (Heeeele kleine tip, lees je post nog even door voordat je ‘m plaatst, want ik merk nog wel wat schoonheidsfoutjes op, dat hoeft niet ;) )
  Keep up the good work! :D

 15. Rozelotje
  juli 4, 2012 / 18:44

  Ik heb exact hetzelfde gehad met een kies! Bij mij bleek dat de wortelkanaalbehandeling niet helemaal goed was gegaan, er waren 3 kanalen gevuld en de 4e (een mini kanaal, wat in een kies aan de onderkant bijna nooit zit..) was dus over het hoofd gezien.

  Ik was ondertussen gewoon gewend geraakt aan altijd kiespijn, maar toen het ineens weer mega erg werd ben ik hier dus via een second opinion achter gekomen! Heb een nieuwe tandarts genomen, die me voor deze kies heeft doorgestuurd naar een endodontoloog (amsterdams centrum voor endodontologie). Deze zijn gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen, en vooral de moeilijke soorten. Zoals dus een kies waar er al 1 gedaan is en die opnieuw moet..

  Hoop dat je er snel vanaf komt, kiespijn is zoo naar!

  En echt leuke posts zijn dit altijd! :D

 16. karlijn
  juli 5, 2012 / 21:11

  Kom maar gezellig naar de Primark in Hoofddorp! Trakteer ik je daarna op een ijsje :)

 17. karlijn
  juli 5, 2012 / 21:13

  Ervanuitgaande dat je kies dan weer beter is natuurlijk, hoop dat de tandarts er snel iets aan kan doen!! Beterschap ermee!