DIARY: #36

 photo Recently Updated461.jpg

Een week met heel veel sneeuw en warme chocolademelk met slagroom. Zowel in Nederland als Italië.


 photo Desktop3471.jpg

Maandagmiddag vond ik het eindelijk tijd om de kerstboom op te tuigen. Dat was voor het eerst in drie jaar dat ik een boom versierde. De afgelopen drie jaar had ik er geen zin in.

Sneeuw sneeuw sneeuw! En wat voor sneeuw… sneeuw die zowaar bleef liggen. Ik werd er mega vrolijk van.

 photo Desktop3471.jpg

Zo vrolijk dat ik ook nog even besloot hard te lopen. Vijf kilometer in de dikke sneeuw. Kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo gelachen heb tijdens het hardlopen.

De chocolademelk smaakte daarna extra lekker.

 photo Desktop3471.jpg

Dinsdag liep ik niet hard, maar ik kan je vertellen… ook toen smaakte de chocolademelk met slagroom prima. Reden? Ik heb de hele dag keihard geknald met mijn administratie en was aan het eind van de dag klaar (met 2016). Dat gevoel is bijna net zo lekker als het finishen van een hardloopwedstrijd. Bijna. Of nou ja, het is gewoon een beetje anders. Maar toch ook wel weer vergelijkbaar. Volg je het nog?

 photo Desktop3471.jpg

Woensdagochtend bakte ik pannenkoeken met kaneel en vanillesuiker. Super lekker.

En ik maakte deze selfie waarvan ik de aanleiding niet meer kan herinneren. Volgens mij was ik blij met het feit dat ik geen puistjes had. Dat is natuurlijk ook wel reden voor een feestje (als je net als ik vaak last hebt van acné) en reden voor een schaamteloze selfie.

 photo Desktop3471.jpg

’s Middags liep ik een rondje van acht kilometer met een redelijk snelle pace. Ik leerde ook dat het niet verstandig is om hard te lopen een uur nadat je een kom Tom Kha Kai soep op hebt. De laatste kilometer (kilometer negen) heb ik naar huis gewandeld omdat hardlopen even geen optie meer was. Gelukkig was het geen wedstrijd ;-).

 photo Desktop3471.jpg

Donderdag kwam ik tot de conclusie dat mijn Garmin horloge tegenwoordig vraagt hoe mijn bezoek aan de Albert Heijn geweest is.. ik denk dat het een melding is van Google Maps die hij via mijn horloge doorspeelt. Maar serieus, sinds wanneer wordt me dit gevraagd?

Ook donderdag: ik ben vreselijk moe omdat ik de avond ervoor een zirtec (antihistamine) heb genomen en daar word ik een beetje een zombie van. Dit was mijn derde kop koffie en zoals je ziet was ik niet erg blij dat ‘ie leeg was.

 photo Desktop3471.jpg

’s Middags had ik ontzettend veel zin in chocola, maar ik bescherm mezelf voor dat soort buien en haal het vaak niet in huis. Donderdag had ik ‘geluk’ want ik had nog een proteïne bar van Mars liggen die ik eerder die week had opgestuurd gekregen. Smaakt niet echt naar een mars trouwens… en heeft wel gewoon 200 calorieën. Misschien moet ik dit soort dingen in het vervolg bewaren voor na een lange duurloop of intensieve intervaltraining, want dan hebben ze tenminste nut.

Donderdag was ook de dag dat ik na vijf weken in Nederland weer mijn koffer mocht inpakken. Het was donderdag precies vijf weken geleden dat ik terug kwam uit New York en mijn koffer uitpakte, mooi moment om hem dus weer in te pakken. Dit keer niet met twintig kilo aan hardloopkleding, maar skikleding. De eerste wintersporttrip stond namelijk op het programma.

 photo Desktop3471.jpg

Vrijdag vloog ik samen met Roos naar Italië voor een weekendje skiën in Val Gardena. Helaas was er een staking van de Italiaans luchtverkeersleiding aan de gang en werd onze vlucht een paar uur vertraagd. Omdat ik ineens drie uur ‘gratis tijd’ had, besloot ik EINDELIJK te gaan bloedprikken. Zo blij dat ik dat nu gehad heb, maar het was niet heel fijn dit keer. Het duurde mega lang en ik werd op een gegeven moment misselijk.

Serieus, de hoeveelheid kak op mijn auto was niet normaal toch? Wat voor beest is DIT geweest?

 photo Desktop3471.jpg

Aan het eind van de middag vlogen we dan EINDELIJK naar Italië, de plaatjes onderweg waren prachtig.

 photo Desktop3471.jpg

Er komt later deze week een uitgebreid verslag van ons weekend online, daarom houd ik het voor nu bij een paar snapshots. Roos en ik in ons eerste skiliftje van het seizoen, zaterdagochtend om half negen.

Frietjes met heel veel zout en twee glazen cola, omdat ik helaas zaterdagmiddag weer last kreeg van migraine en dit het enige is dat ik op dat soort momenten kan verdragen.

 photo Desktop3471.jpg

Zondag lunchten we met een iets beter maal, pizza’s bij een pizzeria. Heerlijk. De uitzichten hier in Val Gardena zijn trouwens ook echt overal prachtig. Heb dit weekend echt een liefde voor de Dolomieten ontwikkeld en dan Val Gardena in het bijzonder. Het is hier zo mooi, niet alleen de omgeving, maar ook de pistes. Maar daar later deze week meer over dus.

Hoop dat jullie ook een fijne week gehad hebben. Veel succes dit laatste weekje voor de kerst(vakantie). 

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Ilse
    december 18, 2017 / 15:37

    Heerlijke afsluiting van de week zo met die wintersport!

  2. Arie
    december 18, 2017 / 15:37

    Hi Annemerel, ziet er uit als een geweldige week. Vraagje, denk je dat je dit jaar ( a la vorig jaar) ook een garage Sale gaat doen voor Serious Request?